Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Adana - MT]

REKLAM ALANI
    qrar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki DL 650 A K07
    Alıntı Deli Dumrul adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocamm....
    birincisi;ses tonumu istediğim gibi ayarlayabilsem,şarkı söyler kaset çıkarırdım.
    ikincisi;buraya bu şekilde yazarken aslında ne düşündüğünü bilebilsem,müneccim olurdum.
    üçüncüsü;kınadığın mesajlar sabaha yakın saatlerde yazıldı.o saatte kuzey ıraktan,ab'den filanmı bahsetseydik???
    SONUNCU VE EN ÖNEMLİSİ; ben 4 aydır motosiklet kullanıyorum.acemiyim yani.bu süre içinde 3 kaza atlattım ve bunların hepside yollarımızın ''iğrençliği'' nedeniyle.baktım ama bununla ilgili bişey yazılmamış.belki de ben bulamamışımdır.açılan çukurlar kazılan yollar bi yana,yeni yapılan yollar bile bir ayda çöküyor.ne otomobiller nede yayalar bizim kadar etkilenmez bundan.kelle koltukta gidiyoruz.adana mt olarak ciddi bişeyler yapacaksak bu konuda neler yapabileceğimizi araştıralım.
    VARMISIN???

1- ben hoca değilim
    2- ses terbiyesi konusunda konservatuarlar sana yardımcı olabilir
    3- sohbet tadını forumdan değilde özel mesaj yada msn den çıkarabilirsiniz. birbirinize iyi geceler diliyorsunuz. forum sayfalarında ilk defa sizde gördüm ben bunu. Adana MT sayfasına yakışmayan bir içerik olduğunu düşünüyorum. diğer illere göre Adana düzenli ve bilinçli yapılan geziler ve özelliklede gezi sonrası paylaşımlar nedeni ile "Motosiklet.net" çapında çok fazla ziyaret edilen sayfalara sahip.
    4-yollar konusunda benim fikrim hiç bir şey yapamayız. çünkü bu ülkede bilinç yok ! yerel yönetimler motosikletlere karşı tavır içinde. gazipaşa, atatürk, ziyapaşa bulvarlarına girmemiz yasak. arkasıda gelir eminim. bizi yollardan yasaklayan zihniyet bizim için yollarımı düzeltecek. hiç sanmam.
    yapman gereken kendi çaban. yolları ezberlemen. ciddi söylüyorum ezberle. ben öyle yapıyorum. tehlikeli nokta yada derin çukurları ezberliyorum. gece seyiri için ise iyi bir aydınlatma şart. hem yolu görmek hemde bazı arabalı angutlardan hakettiğin saygıyı biraz olsun alabilmen için.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Regal Raptor DADYW 250E-9 B
    1-2 ve 3-bu yaptığımızın ''şiddetle kınadığınız'' durumdan ne farkı var? neden özelden yazmadınız??? ayrıca bir düzineden fazla ameliyat geçirdim.doktorlarıma hep hocam dedim hiç biri itiraz etmedi
    4-avukat değilim ama dava konusu bulmakta üstüme yoktur.aklımda şöyle bi teori var avukat arkadaşımlada görüşücem bunu,zaten aytaç durak denen ...... belalısı :biz belediyeye bi sürü vergi ödemiyormuyuz yollar için kardeşim? sonuçta tüketici konumundayız.ödediğimiz paranın karşılığını alamıyoruz,öyle değilmi?görevi ihmalden filan bişi çıkmaz ama tüketici hakları kanununu kurcalamak lazım bence.dernekle de görüşebiliriz.ütopik olduğunun farkındayım ama hiç bişi yapmamaktansa...
    varmıyız???

Motosikleti
    ne istersen var :P
    Alıntı qrar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bunrecu ve deli dumrul
    ikinizide şiddetle kınıyorum.
    bunu bana msn'den söylemeyip burda reklam kokan bi tarzla yazdığın için bende seni ayakta alkışlıyorum
    [COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
    [B]ama hâââLâââ[/B]
    [B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::

Motosikleti
    bu arada ülkede bilinç olmadığı konusunda haklısın ama mesela antalyada ne bu kadar çukur,ne çökmüş bir yol nede rasgele yapılmış hız tümseği yok.en azından ben görmedim.özelliklede hız tümsekleri tamamen amacına uygun yapılmış,buradaki gibi cinayete teşebbüs amaçlı değil.aynı ülke içinde isteyince oluyormuş demek.ya da istemeyi bilmek gerek ...

Alıntı BUnReCU adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bunu bana msn'den söylemeyip burda reklam kokan bi tarzla yazdığın için bende seni ayakta alkışlıyorum
    reklammıı???
    nieki

Motosikleti
    ya 'burayı msn'e çevirmeyin' lafı reklamlar gibi oldu,
    sürekli tekrar sürekli tekrar...

kimse yapmıo ya msn muhabbeti
    sanki tek yapan bizlermişiz gibi direk biz kınandık

bende bu durumu kınıyorum, reklam adını veriyorum
    [B]ama hâââLâââ[/B]
    [B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::

Motosikleti
    herşeyi bu kadar kafana takma yaw.yoksa bööle uyuyamazsın sabahlara kadar sence avrupa birliğine alırlarmı bizi

Motosikleti
    ya ne kafama takcam, patladım artık,
    haftalardır bi msn muhabbeti dönüo ama herkes yapıo,
    bizde patlıo millet.

almazlar bizi avrupa birliğine falan, yaş işler bunlar.
    [B]ama hâââLâââ[/B]

Motosikleti
    biz derken???

Makine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Triumph Tiger Explorer
    Arkadaşlar gereksiz tartışıyorsunuz. Burda konuşulacak şeyler az çok bellidir. Lütfen kişisel tartışmalarınızı özelden yapın. Forumda saygın ve örnek bir grup olan Adana MT aynı kalitesini devam ettirmek durumundadır. Bu akşam toplantıda bu konuya değineceğimi şimdiden bilin.

Yol konusuna gelince belediye şikayet bürosuna başvurun yazılı, email vs ile hepsi kontrolden geçiriliyor ve kısa sürede çözümleniyor. Çoğu kişinin duyarsızlığı sebebiyle çukur, kum, toz bilmemneden birimlerin haberi olmuyor. Lütfen şikayette bulunun.

Görüşmek üzere.
    "Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)

Motosikleti
    walla bence de gereksiz bi sataşmaydı
    çukurların hangi birini şikayet edeceğiz ki?
    önemli olan zihniyet.bu değişmedikçe işimiz zor...

Motosikleti
    şu işaret var ya

ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
    [B]ama hâââLâââ[/B]

Motosikleti
    nolmuş o işarete

çiyan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR 125
    Tatlı yiyelim tatlı konuşalım,ilk kez toplantınıza katılacağım için Rengin'den 20 kişilik yaşpasta getiriyorum...fazla yemek yemeyin ...çaylarda sizden,umarım pasta yeter......

sağlıcakla kalın...
    çiyan:bounce:

Motosikleti
    @deli dumrul

kınama işareti

kim kimi kınamak isterse bundan yapar

(dostum burdan yazmayalım artık, kınanacaz yine)

Alıntı çiyan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tatlı yiyelim tatlı konuşalım,ilk kez toplantınıza katılacağım için Rengin'den 20 kişilik yaşpasta getiriyorum...fazla yemek yemeyin ...çaylarda sizden,umarım pasta yeter......

sağlıcakla kalın...

ne 20'si, biz 50 kişiyiz

arkadaşım şaka bi yana, hiç gerek yok böyle birşeye.
    [B]ama hâââLâââ[/B]

çiyan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR 125
    hadi ya...o zaman dilimleri ufak yersiniz,bizde söz sözdür...
    çiyan:bounce:

Motosikleti
    şimdiden kesene bereket diyelim o zaman
    [B]ama hâââLâââ[/B]

Motosikleti
    bi arkadaşıma sözüm var akşama.ikna edebilirsem onunla,edemezsem ondan sonra gelmeye çalışırım

Makine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Triumph Tiger Explorer
    @çiyan çok ince bir düşünce teşekkürler. Çayları merak etme sen.
    "Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)

Motosikleti
    çaylar erhandan
    [B]ama hâââLâââ[/B]

Motosikleti
    iki gündür niye kimse yazmıyor buraya ne oldu yaw

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 26 kullanıcı var. (0 üye ve 26 misafir)

Bu Konudaki Etiketler