herkezin kurban bayramı kutlu olsun geziye benide yazarsanız bende katılmak isterim
herkezin kurban bayramı kutlu olsun geziye benide yazarsanız bende katılmak isterim
tüm arkadaşlarımın kurban bayramını kutluyorum.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
GÜNCEL LİSTE
Katılacaklar:
1-Gürsel ve eşi
2-Haluk
3-Ümit
4-Cengiz ve eşi
5-K.Cengiz
6-Bora ve kızı buse
7-Çelik gürsel ?
8-Zafer-?
8-Osman
9-
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Ben ve eşim tüm MT üyesi sevgili arkadaşlarımızın mübarek Kurban bayramını kutlar daha nice bayramlara sayımızı eksiltmeden sıhatli bir şekilde kavuşmamızı temenni ederiz
Antalya dana Adana ya selamlar. Tüm arkadaşların Mübarek Kurban Bayramını kutluyorum.
Tüm Büyüklerımın Mubarek Kurban Bayramını Kutlar Ellerinden Öperim..
SEVGİLİ ARKADAŞLARIM SİZLERİN VE AİLELERİNİZİN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN İYİKİ VARSINIZ
adanadaki bütün arkadaşların mübarek bayramını en içten dileklerimle kutlarım nice bayramlar.
Tüm MT ailesinin KURBAM BAYRAMNI KUTLARIM.......
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Tüm MoToSiKLeTÇi DosTLarımızın Kurban Bayramını KutLarız
TEKİRDAĞ/TRAKYA MT
NİCE MUTLU bAYRAMLARA
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Allah Tüm isLam aLeminin ßayRam'ın Müßarek eyLesin inŞ.--->>> [BurS-Mt]
[B][I][COLOR="DarkRed"]aRamızdaki Tek Fark Şanzuman!. Sen: 6 viteS, 5 iLeri, 1 Geri.
ßen iSe: 5 Vites,5 iLeri.[/COLOR][/I][/B] [COLOR="Black"][B]Saadettin KartoğuLLarı Sado.. O Rh (-)[/B][/COLOR]
tum mt camıasının ozellıkle adana mt ının bayramını kutlar mutluluklarla gecırmenızı dılerım..kamp olayına gelınce...belkı ben ordan anamur tarafına uzanabılırım..hava sartlarına baglı..herkese ii bayramalar
daha önce beynini götüremediğin yere motorunu götürme!!!
ybr250-vstrom-600f-fz6-fazer1000-cbf1000-z1000sx(-xcity250&crosstourer1200)
iyi akşamlar Adana Mt bizim durum şüpheli
Boracım, durumuna çok üzüldüm herşeyin hayırlısı diyelim
Bizsiz gitmeye çalışırsanız durum şüpheli olur tabi
sende cengiz sülük gibi yapışıyon sonra böyle diyon
ADANA MT HANİ PAZAR GÜNÜ GİDİYORDUK
Bizde yolumuzu ona göre ayarlamaya çalışıyorduk
Anladığım kadarıyla pazar gezisi olmaycak, eğer pazar gezisi olacaksa yazında haberim olsun
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)