KURBAN Bayramınız kutlu, yüreğiniz umutlu, umutlarınız atlı, sevdanız kanatlı, mutluluğunuz katlı, sofranız tatlı, mekânınız tahtlı, ömrünüz bahtlı, yuvanız bereketli olsun...MT ANTALYA
KURBAN Bayramınız kutlu, yüreğiniz umutlu, umutlarınız atlı, sevdanız kanatlı, mutluluğunuz katlı, sofranız tatlı, mekânınız tahtlı, ömrünüz bahtlı, yuvanız bereketli olsun...MT ANTALYA
[COLOR="Cyan"][B]
Facebook grubumuz: ''MT ANTALYA''
MSN Grubumuz: mgroup317122[/B][/COLOR]
Bütün MT Grubunun Kurban bayramını kutlarım...MT Antalya
[B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]
Tüm Adana'lı arkadaşların Kurban bayramı kutlu olsun...
ADANA MT DEKİ TÜM DOSTLARIMIZIN KURBAN BAYRAMINI EN İÇTEN DİLEKLERİMİZLE KUTLARIZ
BURSA MT
hepinize istanbuldan selamlar...BORAcıgım çok üzüldüm moralim bozuldu..allah herşeyin hayırlısını versin sen yeteneklisin en kısa zamanda iş bulacagına eminim.sen bununda üstesinden gelirsin meraklanma
abi 1 yada 2 günlük deniz kenarı çadırları kuralım, biraz kafa dinleyelim dedik.şu an için
1-gursel
2-haluk
3-ümit
4-zafer(henüz kesin cevap veremedi ama)
.
.
.
amaç stresten uzak 1-2 gün kendi kendimize eylenmek
katılmak isteyen arkadaşlarım lütfen yazsın
illa motor şartta deyil, arabaylada olabilir.
bugüne kadar hava güzeldi, şu an bozuk.ama bence engel deyil.arabaylada gidebiliriz
bayram görevlerimizi 1 ve 2.nci gün yapalım.gitmemiz gereken ziyaretlere gidelim, 3-4 ü boşa düşürelim kendimize zaman ayıralım.gerekli olan çadır, üzerimize örtmelik uyku tulumu olabilir.yeme içme olayını kendimiz orada yapacağız.size balık tutarım, kendimiz gerekirse marketten alışverişimizi yaparız.
çok güzel olacağına eminim
ama şunuda yazmakla görevli sayıyorum kendimi:
yeme içme serbes
isocum hayırlısı olsun, canlarımız sağolsun yeter
muzaffer abi sanada selam.
kış günü bora abi.arada atıştırıp duracak bundan sonra böyle.o yüzden birer yedek aldıkmı yanımıza sorun olmaz hatta arabalarla gidelim.malzeme problemimiz olmaz
kamp için nere hoşumuza giderse ora bizim
dün misafirlikteydim, bizim arkadaş devamlı kapızlıya gider orası çadırlı kamp alanı.tavsiye ediyor
zafercim uyku tulumu ideal diyor ümit.fazla pahalıda deyilmiş sanırım, 15-20 civarı diyordu, hem kalıcı olur.benim niyetim uyku tulumu başka şeye gerek yok.çadır var zaten.hatta ikişer kişi bir çadır kullanır bence.bende var çadır istersen badi olabiliriz
ben ve eşim de geliyor.k.cengiz de geliyor.bora da kızıyla geliyor.sanırsam çelikgürselde gelecek.az sonra bilgi veririm.
Nereden alacağımızı da söyleseydi bari
ben bora.metroda 15 ytl/25 ytl.
Ben Zafer. Metro hizmete girdimi?
Açıkmı bayramda peki?
yav ben cengizlerdeyim.onun için kendimi tanıttım.bayramda 2./3. günü açık olur.
abi motorla gidelim.ümütin dediği yer sanırım taşucundan sonra.akçakılmı nedir.herhalde orası.
bende cengiz
Adana lı arkadaslar bayramınızı en içten dileklerimizle kutlarız Kayseri MT
Şu an bu konu içerisinde 22 kullanıcı var. (0 üye ve 22 misafir)