2008 Regal Raptor 250 2009 Hyosung GV 650 2010 Bianchi 150
2011 Honda Transalp XL700 2013 Kymco Xciting 250 2015
Sevgili Adana MTci Abiler arkadaşlar,
Bu aksam itibari ile yola çıkıp bayram tatili için Adapazarına gidiyorum; 9 gün oralardayım, ayın 15i sabahı tekrar doyduğum topraklara geri döneceğim.
Memleketten beklerler diye ne bullduysam aldım Portakal Limon Mandalin nar ekşisi Şalgam vs. vs. Aynı şekilde sizinde bi isteğiniz bi arzunuz olursa o taraflardan seve seve getiririm
Safety First..!!!!
Kaza Anında Seni Korur
Kıs ferdane dürdane o kask kask tabi sen kullanmadığın için bilmezsın normall
Muzafferim olurda en alttakinin kask olduğunu ferdane anlamadığına göre bizim insanlarımızda anlamaz diyorumkaskı ordan kaldıralım derim renkde beyaz asil durur eğer tişört siyah olacaksa
Akşam biz giyinik vaziyette kapıda hazır bekleyeceğiz,anlayan anladı çok mu şifreli oldu
Arkadaşlar biz bu akşam İstanbul'a yola çıkıyoruz. Bayramda ve sonrasındaki idari izinde de oradayız. Belki internete giremeyebilirim. O nedenle hepinizin bayramını içtenlikle kutlarım. İstanbul'dan bir isteği olan varsa bana telefon açsın. Hani şöyle Bebek'ten badem ezmesi, Çengelköy'den hıyar, Kanlıca'dan yoğurt ya da Kızıltoprak'tan motosiklet ve aksesuarları gibi...
Unutmuşum... Bakırköy Nimet Abla'dan milli piyango bileti isteyen var mı?
ZEKA BOCALAR, DİL SÜRÇER, ZİHİN TÖKEZLER
LUCRETIUS
Büyük ikramiye çıkarsa bilete aracılık yaptığım için bir Goldwing isterim ama...
LUCRETIUS
yola çıkacak arkadaşlarıma,yollarının açık olmasını,sağ salim gidip gelmelerini ve azami dikkatler dilerim.bende sizlerin ve ailelerinizin bayramınızı kutlarım.hepinize sevgilerimle.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
daha fazlası mı? Muzaffer hocam... Goldwing 56 milyar... fazlası helikopter olur ancak...
LUCRETIUS
Bana çıkarsa herkese birer motor... Bir de karavan... Grubun malı olaraktan... ))) yahu yine hayaller başladı.
LUCRETIUS
Muzafferim,Gökhanım şimdiden hayırlı yolculuklar ayrıca burda olmayan herkese iyi bayramlar dilerim,herşey gönlünüzce olsun
otur yerinde kardeşim, çalışırken mekan terkedilmez
abi benden adana kebap, 10 numara diyeceksin
halukcum istersen ana adı baba adı vs vs...ekleyelim ne dersin
GÖKHANCIM ANNE BABAYA SELAMLAR, ONLARADA SANADA HAYIRLI BAYRAMLAR DİLERİM
BARBUDOS GÖKHANCIM SENİNDE GİTTİĞİN YERLERE SELAM, CÜMLETEN HAYIRLI BAYRAMLAR OLSUN
SAĞ SALİM GİDİN GELİN YETER BİZE
ben kaçar bye
Şu an bu konu içerisinde 61 kullanıcı var. (0 üye ve 61 misafir)