bi kişi ardarda msj atarsa flood olur
bu msjlar birleştirilir, forum içinde kötü görüntüye sebebiyet vermemek için
(pek bilmiş gördüm kendimi)
bi kişi ardarda msj atarsa flood olur
bu msjlar birleştirilir, forum içinde kötü görüntüye sebebiyet vermemek için
(pek bilmiş gördüm kendimi)
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
iide bunun su basmasıyla alakası ne
ne bilim
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
pek bilmemiş gördüm seni
bilmişim ben28. Forum genelinde, flood yapmak (Ayni mesaji veya konuyu, herhangi bir foruma defalarca göndermek) yasaktir.
kurallarda yazan bu
ama su basması hâlâ
[B]ama hâââLâââ[/B]
flood:Su baskını-sel (bknz mtu sözlük) demekmiş.bununla alakayı bilemedinnnnnnnn,hem bi saattir bunumu arıyodunn
ne bi saati, 1 dk bile sürmedi bulmam
flood: çok sayıda olmak
bkz --> moonstar türkçe dil klavuzu, türkçe karşılıklar 4 nolu açıklama
naaaberrr
[B]ama hâââLâââ[/B]
iilik walla nolsun.senden?
walla napim, gezi yorgunuyum uyicam ya
hadi iyi geceler...
[B]ama hâââLâââ[/B]
bende onu dicektim walla yat uyu artık
sana da iyi geceler
uykum kaçtı, sabahliicam
[B]ama hâââLâââ[/B]
hakkaten geliyorum demiyor yaw
efendim
[B]ama hâââLâââ[/B]
uyku diyorum uykuuuu... ne zaman gelip ne zaman kaçacağı hiiiç belli olmuyorrr. sen ne sandınnnn???
hiçbişi ondan sordum ya
son kez iyi geceler diyip kapatıyorum pc'yi.....
[B]ama hâââLâââ[/B]
doğru anlamışsın sana da iyi geceler
bunrecu ve deli dumrul
ikinizide şiddetle kınıyorum.
nieki
(((qrar´isimli üyeden Alıntı Anavarza gezisinden)))
-dishy yazmayacakmısın bir daha.....
ayyy inanmıyoorummmmm !!!! -
Bu ne perhiz???
hocamm....
birincisi;ses tonumu istediğim gibi ayarlayabilsem,şarkı söyler kaset çıkarırdım.
ikincisi;buraya bu şekilde yazarken aslında ne düşündüğünü bilebilsem,müneccim olurdum.
üçüncüsü;kınadığın mesajlar sabaha yakın saatlerde yazıldı.o saatte kuzey ıraktan,ab'den filanmı bahsetseydik???
SONUNCU VE EN ÖNEMLİSİ; ben 4 aydır motosiklet kullanıyorum.acemiyim yani.bu süre içinde 3 kaza atlattım ve bunların hepside yollarımızın ''iğrençliği'' nedeniyle.baktım ama bununla ilgili bişey yazılmamış.belki de ben bulamamışımdır.açılan çukurlar kazılan yollar bi yana,yeni yapılan yollar bile bir ayda çöküyor.ne otomobiller nede yayalar bizim kadar etkilenmez bundan.kelle koltukta gidiyoruz.adana mt olarak ciddi bişeyler yapacaksak bu konuda neler yapabileceğimizi araştıralım.
VARMISIN???
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)