Ferda hanım, listeyi oluşturmuşsun ellerine sağlık ellerin dert görmesin
Ama bizim ahmetnr yi unutmuşsun onuda ekleyiver
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
ooo yine cümbürcemaatherkes online.
ben yetişemiyorum sizin yazdıklarınıza.konuları geriden takip bile edemiyorum.
bu ne muhabbet yahu. allah daha da arttırsın..
2008 Regal Raptor 250 2009 Hyosung GV 650 2010 Bianchi 150
2011 Honda Transalp XL700 2013 Kymco Xciting 250 2015
İso geçmiş olsun, ortopedist arkadaşım var gerekli olursa.
Erhanım nerdesin sen yav? Ara sıra al hanımı gel, gezelim.
iso geçmiş olsun hocam. Annen en kısa zamanda sağlığına kavuşur umarım. Ortopedist gerekirse arar tarar buluruz. Bu arada neden kırıldı annenin ayağı? Kaza falan geçirmedi ya?
ZEKA BOCALAR, DİL SÜRÇER, ZİHİN TÖKEZLER
LUCRETIUS
abi otobüsten inerken ,otobs hareket ediyor,annemde düşüyo,karakteri çok güzel vede anası çok kıymetli şöförde hiç durmuyor bile,basıp gidiyo....annem plaka felan alamıyo tabii...
İyi dileklerin için teşekkür ederim...
Teşekkür ederim abi,yok ya ne küsmesi,takıldım öyle...
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
iso arkadaşım çok üzüldüm. büyük geçmiş olsun. allahtan acil şifalar diliyorum annene.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
canım benim annene acil şifalar diliyorum.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
bakıyorumda iso sarı zambak seni çok etkilemiş hiç aklından çıkmıyor istrsen adresini verim veya sevgili mustakbel eşinle beraber yarin tanıştırayım nedersiniz geçmiş olsun acil şifalar dilerim
sevgili ferda kardeşim listen gayet iyi ama bazı kişileri unutmuşsun onlarıda yazarsan iyi olur..aklıma gelmişken söyleyeyim..bakıyorum isomla senin benzer taraflarınız var ..takılmış gidiyorsunuz şu sarı zambaga..ben onu hallettim birdaha asla bizi rahatsız edemeyecek diye..çok istiyorsanız yarin tanıştırayım nedersinizzzz
Şu an bu konu içerisinde 31 kullanıcı var. (0 üye ve 31 misafir)