G Ü N A Y D I N
Herkese Hayırlı ve bol kazançlar
G Ü N A Y D I N
Herkese Hayırlı ve bol kazançlar
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Günaydın herkese...
ZEKA BOCALAR, DİL SÜRÇER, ZİHİN TÖKEZLER
LUCRETIUS
En son ben kalmışım,Günaydın Adana MT herkeşe hayırlı işler bol kazançlar dilerim,çarşamba nerdeyiz onu belirliyelim
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
Çarşamba toplantısını ilgi arkadaşlar T-shirt taslak resimlerini yanlarında getirsinlerki bir karara bağlayı yavaş yavş T-sirtlerimizi bastıralım
Ben, T-shirtimi korumalı olsun istiyorum
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Beni karıştırma,benim işim olmaz öyle şeylerle...
Bak bak kıpkırmızı yalan,yalan söylerken kulaklarında kızarmıyor dimi...
Hem ben seni yengeye şikayet ediyormuyum,sen ferdayı üzerime salıyorsun...
Zaten tırsıyorummm...
Ay bana bişeyler oluyo....
sevgili arkadaşlar çarşamba günü abim,n cafesini ayarladım sadece bize özel biryer olacak..adresi şöyle..çifte minareden yeni açılan ortopedia hastanesi ile acıbadem hastanelerin hemen arkasındaki emlakbank konutlarından melisa aptmanı arkası ciğu cafe agaçlarda küçük ok işaretlerini takip edebilirseniz görürsünüz hatta baymak işyeride var..saygılarımla
senin yaptığın çayın tadını başka kimse yakalayamaz şahinim hem sen artık çipuracı oldun gece vakti hayırdır rüyandamı gördün mt yi de kalkıp cevap yazmışsın
mustafa abi duygularımı ifade etmişsin
cam silmeyi bekleyen çocuklar gibi duruyormuşsun zafer özelden yazdı çok acıdığını söyledi
abi ağaçlara okmu çaktın yoksa belediyeciler seni yakalamadımı
Abi motoru görünmez bi yere çektim,elime aldım mendilleri...
Işıklarda bekliyorumm...
Ufukta bi laguna görüldü...
Güneş gibi parlıyoo....
Nasıl bişey bu demeye kalmadan,parlayanın araba değil,arabanın içindeki zafer abi olduğu çözdüm...
Güneş karşıdan vurunca,bizimki ayna görevi görüyo,tabii...
Hemen boynumu eğip ,elimlede yüzümü kapatarak uzaklaşmaya çalıştım ama selimin gözünden kaçmamışım....
yine geyik yine geyik,msnnis yok mu sizin,yoksa ben vereyim,
Muzaffer abi yer anlaşıldı açık ve net olarak iso anladıysa herkes anlamıştırisocum yanlış anlama içimizde en küçük sensin tabiki sana yüklenicez,köşker sevdiği deriyi yerden yere vururmuş sende öylesin bizim için
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)