Arkadaşlar T-shirtlar ne oldu neye karar verdik
korumalımı olacak yoksa korumasızmı
bence bu konuyu çarşamba konuşulam, daha fazla yanlış anlaşılmalar olmasın
Arkadaşlar T-shirtlar ne oldu neye karar verdik
korumalımı olacak yoksa korumasızmı
bence bu konuyu çarşamba konuşulam, daha fazla yanlış anlaşılmalar olmasın
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Gezideki yemeğimizde bir bira içenlerden biri de benim. Bu nedenle yanıtlamam gerektiğini düşündüm. Yalnız yazacaklarımı savunma gibi algılamamanızı rica edeceğim. 40 yaşındayım ve yaklaşık 20 yaşımdan beri alkol kullanırım. Alkolik değilim. Arkadaşlarımla birlikte ortamını bulduğumu düşündüğüm zaman az miktarda kullandım hep. Kendimi bilme yeteneğim alkole has bir durum değil. Kişiliğimin geliştiğini düşünüyorum ki kendimi bilmem de bundan kaynaklanıyor. Yaşamımda bugüne kadar her daim olduğu gibi pazar günkü gezimizde de içtiğim bir biradan sonra ne konuşma şeklimde, ne konuştuğum konularda, ne de davranışlarımda, üslubumda bir değişiklik olmadı. Neysem o oldum, ne konuştuysam, hangi tarzda konuştuysam yine aynı şekilde konuştum. İçtiğim bir şişe biranın etkisiyle davranışlarımdan ötürü rahatsız olan tek bir arkadaşımız varsa ben gelmeyeyim gezilere, çarşamba toplantılarına.
Sevgili Veyis hocam. Sizinle tanıştığıma ve gezi, sohbet vs... gibi şeyleri paylaşmış olduğumuza seviniyorum. Gezideki yemeğimiz sırasında unutkanlığınızdan olacak atladığınız bir konuyu hatırlatmak istiyorum. Yanlış biliyorsam düzeltin lütfen ama servisi yapan arkadaşa sipariş ettiğimiz biraları iptal ettirmişsiniz sanırım. Yani ben böyle duydum. Kibar ve sevecen biri olarak bildiğimden sizi, siparişin sahibi olan bizlere danışmayı unuttuğunuzu varsaydım ve konuyu orada açmadım. Ve bira siparişlerini yeniledim. Yani orada bulunanların (5 kişi sanırım) bira içmesinin müsebbibi ben oldum. Uzattım sanırım. Tekrar şu sözlerle noktalayayım. Erişkin bir birey, 2 kızı babası, aile sahibi bir insan olarak, aldığım aile terbiyesinin de etkisiyle kimseyi rahatsız etmek, kırmak, üzmek istemeyen biriyim. Pazar günkü gezide bira içtikten sonra davranışlarımdan ya da konuşmalarımdan rahatsız olan bir arkadaşımız var mı? Lütfen bana bildirsin. Ben kendimce gereğini yapmaya söz veriyorum. İyi akşamlar.
ZEKA BOCALAR, DİL SÜRÇER, ZİHİN TÖKEZLER
LUCRETIUS
Arkadaşlar, ben bu konudaki görüşlerimi orada da (gezide) dile getirdim. Buna şahit olan en az 5-6 arkadaş vardı. Ancak orada bu ricamın hiç dikkate alınmadığını düşündüğüm için bu yazıyı yazdım. Lütfen yazımı tekrar okursanız amacımın kimsenin hayatına müdahale etmek omadığını hele hele terbiye etmek gibi asla düşünmeyeceğim birşey olmadığını anlarsınız. Zaten böyle birşey haddim de değil. Ancak içilen içkiye alternatif olarak namaz kılma gibi bir şeyi söylemenize de çok şaşırdım ve garipsedim. Bu ikisi eğer birbirine alternatifse eğer böyle düşünüyorsanız o zaman zaten diyebilecek başka birşeyim olamaz. Hepinizi seviyorum. İyi geceler.
Not: Gökhan arkadaşım, açıklık getirmek için yazıyorum. Siparişi ben iptal etmedim. Ancak Muzaffer beye (fazerr) "böyle bir uygulamamız olmadığını ve bunu bir başlatırsak önünü alamayacağımızı bunun için de hiç başlatmamamız gerektiğini" söyledim. O da sanırım iptal ettirmiş ama sonraki durumu görünce söylediklerimin boşa gittiğini anladım.
Önemli değil, bunu ben sorun yaptım sizin için zaten sorun yok. Bu nedenle ben ayrılıyorum. Herkese selamlar.
Abilerim...
Motosiklet üzerinde yol alırken,yolda oluşan yada arkanızdan gelen bi cisimi bir saniyelikte olsa geç görmenizle,görmemeniz arasındaki fark,hayatla ölüm arasındaki farktır...
Sizleri seven bi kardeşiniz olarak söylüyorum...
Kendim için bişey istiyorsam namerdim...
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
Yanlış anlamış olduğum için özür dilerim sevgili Veyis Hocam. Açıklama lutfettiğiniz için de ayrıca teşekkür ederim. Rahatsız olduğunuz bir konuyu gündeme taşıdınız ve yine üslubuyla burada, sanal ortamda konuşuyoruz. Birbirimizi anlamak maksadında olduğumuz(her birimizin) açık. Tepkisel davrandığınızı düşünüyorum. 'Ben ayrılıyorum' vs... ifadelerinize dayanarak söylüyorum bunu. Bu konuyu gayet kibarca, insana yakışır şekilde konuşurken aniden ayrılmaya karar vermeniz beni çok üzdü. Çarşamba günü hep birlikte çözmeyi deneyelim bence. Yüzyüze sohbet çok daha kolay malum...
ZEKA BOCALAR, DİL SÜRÇER, ZİHİN TÖKEZLER
LUCRETIUS
sevgili arkadaşlarım,bu konu ile ilgili şuandan itibaren tek bir satır yazı yazılmamasını,hepinizden önemle rica ediyorum.bizler belli olgunluğa erişmiş,birbirine karşı saygı duyan,burada yazılan her fikre saygısı olan,medeni insanlarız.bu konunun,çarşamba toplantımızda konuşmak üzere kapanmasını rica ediyorum.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
tişört konusuna kimse neden cevap vermiyor neden fikrini söylemiyor
İso; cumartesi Selim'le işe giderken Polis Okulu kavşağında duruyordun.
Görmedik sanma, bizden bişey kaçmaz
yeni işten geldim ve yeni okudum konuyu.söyleyemek istediklerimi bora abinin dediği gibi çarşamba günü söyleyeceğim eyer vardiya deyişebilirsem.
abi güzel, sadece ön yüze düşündüğün bayrağın yanındaki dalgalar kalksın, sade olsun
mendilmi satıyordu
demirgursel, aliburak, fazerr+, Barbudos+, Endurocu01+, M.Ozbayrak
şu an mt yi okuyan arkadaşlarım
HEPİNİZE İYİ AKŞAMLAR OLSUN
bence eger uygunsa çarşanbaya abimin cafesinde buluşalım orda herkez katılsın bu mevzuyu hiç kimsenin bizi rahatsız edemiyecegi ortamda rahat rahat konuşalım lütfen herkez gelsin ogüne kadarda bora arkadaşımla hemfikirim..hiç mevzu olmasın..birlikten güç dogar..birbirimize deger veriyorsak lütfen katılımda eksik kimse olmasın herkez gelsin sonuç mutlaka çözülecektir
Bu alemde seni tek geçerim muzaffer abi çarşamba uygundur konuşalım tartışalım,herkes fikrini söylemekte özgürdür,darılmaca küsmece olmasın,Veyis hocam seni seviyoruz,alınmaca darılmaca olmasın,herkese iyi geceler.Ne mutlu motorcuyum diyene
Hadi iyi geceler sizlere, sabah uyandırmak için erken yatayım...
Ben yokken alınmaca darılmaca ayılmaca bayılmaca olmasın Cengiz abimin işaret ettiği gibi
Gürsel'i götür cappucino bile yapar vallahi
aman gideceğimizi duymasın.balık malık çıkmaz
vfr800 mehmet bu link senin için
http://www.motosiklet.net/forum/konu...-sevenler.html
bu güzel sabahın,güzelliklere ve hayırlara vesile olmasını diler,hepinize GÜNAYDINLAR dilerim sevgili dostlarım.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Günaydın arkadaşlar bu güzel günümüzde hepimize hayırlı işler sağlıklı günler dilerim.Çarşamba akşamıda nereyi uygun görürseniz,benim için önemli olan beraber bir akşam geçirmektir hepinizi seviyorum iyi günler
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)