Adettendir kardeşim,kuyruk düzelmezse işin rast gitmez kuyruksuz motor,peynirsiz sıkmaya benzer,kıymasız lahmacuna benzer uymadı ama olsun
Aramızda bayan güvenlik elemanını artçı alacak kadar cesaretli birisi göremiyorum...
Bekarlar hariç tabiki....
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
Ben bırak bayan artçıyı,tek başıma bile gidemiyorum geziye,benim durum vahim,kılıbıklıkta nirvanaya çıkıyorum...
isocuğum,MT mesaj kutun dolu.sana mesaj çekiyoruz dolu kardeşimmmm.skulu arayıp,şu benim işi halletmedin.hadii bakiiiiim.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Bendeki fotolar da geliyo.... Şu an multiuploader ile yüklüyo... Az dayanın...
ZEKA BOCALAR, DİL SÜRÇER, ZİHİN TÖKEZLER
LUCRETIUS
sevgili MT.arkadaşlarım resimleri yükledim bakabilirsiniz ..birdaha resim ,mesim ÇEKMEYECEGİM..OKADAR..sebebini gezi resimlerinin altına yazdım okadar..bundan sonra gökhan beye çektirirsiniz tabiki ceyhandan gelip çekebilirse..ozaman görürüm sizi sizin yüzünüzden fotograf makinamı degerinin altında sattım zararımı kim karşılıyacak şimdi sizlermieger karşılıyacaksanız o ayrı..dogum günü hediyesi gibi..yoksa benim foto çekmem birdaha imkansızz okadarrr
İyi akşamlar arkadaşlar. Çok uzun süre olmasa da aylardır birlikte birçok gezilere ve çarşamba toplantılarına katıldık. Kendi adıma söyleyeyim hepsinden oldukça keyf aldım. Birlikte yedik içtik gezdik ve eğlendik. Ama bu grubumuza maalesef aylardır ilk defa dünkü gezide (bazılarımızın) içeceklere alkol karışmış oldu ve aylardır bu grubun birlikteliğinde hiç olmamış olumsuz bir durum (benim açımdan) ortaya çıktı. Ben şahsen insanların kendi başlarına yapacakları işlerde ne yaptıklarıyla ilgilenmem. Ancak birlikte yaptığımız aktivitelerde alkolün olması (bunu bir biradan ne olur canım türünden sözlerle savunsanız dahi) beni oldukça rahatsız etti ve çok sevdiğim, birlikte olmak için çarşamba toplantılarını iple çektiğim, beraber geziye gitme filkrinin bile beni çok heyecanlandırdığı bir gruba olan aidiyetimi ciddi olarak sorguladım kendi kendime. Burada sizler gibi konuya zaten vakıf olan insanlara alkolün zararlarından bahsetmeyeceğim. Ya da çok az alkolun bile sürüşte cesareti artırıp normal zamanlarda alınmayacak riskleri alarak, hem kendi hem de başkalarının hayatını riske atacağından da bahsetmem. Bu konularda herkes farklı bir müdafa yoluna gidebilir ve sonuçta bir polemik ortaya çıkar ki bunu da istemiyorum. Ama ben kendi adıma şunu söylüyorum. Hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum. Kişilik ve dostluğunuzdan da oldukça memnunum. Ama eğer bundan sonraki birlikte yapacağımız gezilerde dün ilk adımı atılmış olan alkollu içecek içme uygulaması başlayacaksa (ki bu maalesef birkez olduysa bir daha da olacaktır), artık gezilere ve toplantılara katılamayacağımı üzülerek söylemek zorundayım. Herkese selamlar.
Adana MT İ Y İ A K Ş A M L A R
İso cum katılmadığın geziler hakkında bu tür yorumlar yapmana üzüldüm, bence katılanlar tümü aile çerçevesinde hareket etmiştir ve hiçbir taşkınlık yapılmamıştır, gayet neşeli ve dolu bir gün geçirilmiştir. Bugün olsa yine aynı grubla bu geziyi tekrarlardım. Çünkü hepimiz yetişkin aklı başında insanlarız, bu yaşdan sonra bu yaşlı insanlara(benim gibi) terbiye verme gibi lüksümüz yok, bazı insanları olduğu gibi kabul etmek gerekiyor, ancak gruba veya geziye dahil olmak istemeyen arkadaşlar varsa saygıyla karşılarım Geziye katılan arkadaşlar namaz kılıncada yadırgamayız
Bu tür mevzuların yazılmasından çok konuşulması taraftarıyım, mesela çarşamba toplantılarımızda.
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Burnuma iyi kokular gelmiyor ama bende bu grupla birlikte gezdiğim için benimde söz hakkım var sanırım,durumun müsait olduğu yerlerde bende alırım alkol,her gezide içilecek diyede bir kural yok dedim ya durumun müsait olması,veyis hocamın ve iso nun vermiş olduğu tepkiyi yadırgadım açıkçası, benim aldığım alkol kimseyi hiç bir şekilde bağlamaz,bu benim sorumluluğumda olan bişeydir.İsteyen gezilerde namazda kılabilir oda yadırganmamalı,önemli olan birliktelik karşılıklı saygı ve güvendir, hiç kimse bunu sarsmıyorsa bu tür polemiklere girmenin sakıncalı olacağı kanısındayım.Biraz üslubum sert olabilir ama ben en son söyleyeceğim kelimeleri en baştan söylerim.Çarşamba görüşmek dileğiyle
ben bukonuları yazarak çözülemiyecegi kanısındayım ..fakat birşey söylemem gerekiyorsa bu işten rahatsız olan abilerim malisef bana tlf açtılar bu konunun deşifre edilmesinin çok yanlış oldugunu.bunun ogün ortamda konuşulsaydı daha dogru olacagını ve fikrimizi rahatlıkla söyleyecek yaş ve tejrübeye olgunluga sahip karakterde oldugumuzu kanıtlıya bilirdik söylemelerinden dolayı üzüldüm.... Malisef herkez gibi bende aynı kanagatteyim kimse kimseye akıl verecek yaşta degildir bizler neyaptıgımızın farkındayız bu olayın beni rahatsız etmesinin en büyük nedeni bu güzel ortamı tavsiye etmem ve sonuç ortada TLF AÇMALARI .hiç bir zaman sevdiğim deger verdiğim insanları asla kırmam.laf söyletmem üzdürmem . kusuruma bakmayın bende çok üzüldüm
Sevgili MT üyesi arkadaşlarım,Adana MT bence güzel bir aile,ailenin içinde olan olumsuzlukların,uyuşmazlıkların yine aile içinde konuşularak çözümlenebileceği kanaatindeyim(Kol kırılır yen içinde,baş yarılır börk içinde)Muzaffer kardeşime katılıyorum tüm Adana MT'ye iyi akşamlar.
Veyis hocam çok net fikrini söylemiş.
İyi okuyup ona göre yorum yapalım. Yoksa konu başka yerlere gidiyor.
Veyis hocama katılıyorum; motor kullanılacaksa alkol alınmaması taraftarıyım.
Tek alkolmü sorun? Hayır değil. Herhangi birimizin zarar göreceği herşey sorun ve hepsine karşıyım.
Muzaffer abinin özel mesajına cevaben yazdığım yazıyı buraya ekliyorum,düşüncelerim budur,yanlış yerlere çekilmesi beni rahatsız ediyor...
Ben yazımın herhangi bi yerinde ,alkol günah,dinen haram,içerseniz gelmem gibisinden bişey yazdımmı..?
Alkol almayalım dememdeki neden,2 teker üzerindeyiz,yanımızdaki birinin yaptığı hata,günümüzü berbat edebilir,bize kötü bişey olabilir,kendine kötü bişey yapabilir..
Bunları bir bira yapmaz...
Fakat bunun kontrolünü kim nasıl yapacak...
Ben nerden bilecem
ahmetin mehmetin bir bira içtiğini yada daha fazlasını...
Oturup bunu sayacak durumumuz yok öyle değilmi...
Alkolün etkileri açık...
Cesaret verir,refleksleri ağırlatır,Duyguları depreştirir...
Bi bira bişey yapmaz diye başlar...
Yaşım çok küçük,bunları yazmak üzücü benim için,fakat düşüncelerim tamamıyla sizleri sevdiğimden...
Yoksa alkollü masada oturmam,alkol haram,felan dediğim yok...
Hoş ben hem içen hemde satan biriyim...
Ama motosiklet gezilerinde bir birada olsa içilmesi bence yanlış...
Yıllardır eğlence sektöründeyim...
bir bira bana bişey yapmaz diyenlerini çok gördümm...
Fakat hissedilmesede eminim biyerlerde bişeyleri değiştirir...
Bunun için karşıyım...
Muzaffer abinin namaz muhabbetinde güldüm...
Namaz ne alaka çözemedim..
Sence haksızmıyım...
Abim amcam,hatta babam yaşındasın sen söyle abi...
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)