teşekkür ederim veyis hocam. bu benimiçin keyifli bir iş. seviyorum böyle şeyleri o yüzden uğraşıyorum.
teşekkürler muzaffer abi.
veyis hocam, muzaffer abinin abisinin bir yeri varmış orası ayarlanmış bugün duydum bende. kapanmış şu anda işletilmeyen bir cafe gibi bir yer çayımızı falan kendimizin demleyeceği bir yer imiş.
2008 Regal Raptor 250 2009 Hyosung GV 650 2010 Bianchi 150
2011 Honda Transalp XL700 2013 Kymco Xciting 250 2015
hatta hiç inmesin dimi.
Gökhan hocam, DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN
Hocam bizde BUGÜN gündüz tespit edip uygun bulduk ve henüz internete girme fırsatım oldu, onun için kusura bakma, iki yeri ayna anda bulunması tesadüf olmuş
eğer uygun görürseniz bu çarşamba (FAZERR) adaşımın yerinde buluşalım, eğer beğenilmesse sizin dediğiniz yere gideriz.
Yinede yarin konuşup oy birliği ile karar verelim
Haluk hocam, benim 10 ve 11 numara hoşuma gitti
Yaw cengizim, keşke gelebilseydin böyle havayı bir daha nerden bulacaz
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
İyi akşamlar Adana MT. Bu hafta yoğun çalıştığım için internet imkanım olmadı. Bugün baktımda 10 küsür sayfa olmuş birkaç günde, neler olmuş neler... Herneyse yarın ki geziye bende katılmak istiyorum, ilgililerin dikkatine. Sabah 08:00 Mola değil mi???
teşekkür ederim arkadaşlar... hep birlikte nice yıllara... 40 yaşına bastık be... vay be...
ZEKA BOCALAR, DİL SÜRÇER, ZİHİN TÖKEZLER
LUCRETIUS
Adaşım Gökhan Abi nice mutlu yıllara doğumgünün kutlu olsun, çook çook yaşa kucağın torunla dolsun
herkeze iyi geceler ben erken yatıyorum, Yumurtalıktan 7 gibi yola çıksam 8 de Mola'dayım Görüşmek üzere
Safety First..!!!!
Kaza Anında Seni Korur
herkeşe iyi geceler,gökhan hocam Avcı ailesi yeni yaşını kutlar yüzünden gülücükler,kucağından çocuklar,altında motorun hiç eksik olmasın nice yeni senelere,keşke bunun kuyruğunu doğrultsaydık
günaydın arkadaşlar . bugün en önce ben yazdım herhalde
GÜNAYDIN sevgili arkadaşlarım. bugünkü yapacak olacagımız yapraklı koy gezisine katılacak olan tüm arkadaşlarıma kazasız belasız hayırlı yolculuklar ve ıyı eğlenceler diliyorum.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
arkadaşlar bugünkü yapraklı koy gezimiz bir harikaydı. katılan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. darısı birdaki böyle güzel bir gezide buluşmak dilegiyle herkeze iyi akşamlar.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
hoşgeldinizzzz,adana mt nin gezginci elit motırcıları nasıl geçti geziniz,yimekler,resimler hade bakem görelim
Hoşbulduk Adana MT'nin Adana'da kalan üyeleri
Hoşgeldiniz....
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
arkadaşlar gezi linkimiz
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...kma-tatli.html
Şu an bu konu içerisinde 40 kullanıcı var. (0 üye ve 40 misafir)