yahu kim bana msj yolladı bulamıyom ama yinede tşk ettim cuma dayım şuan adana'da değil bildiğim kadarıylan ankara yada ist.'da olsa grk SAYGILAR patetesler iyi diyon ama bak bakalım etkikse de kardeşine burdanda yollanırr yani byyyyy
tüh yaw ben de yarın gelemiyribiyim :((((
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
zino nerye geliyon yada nerdesin ki
bencede uygun halukçuğum güzel bir çalışma 10. isonun dediği gibi biraz daha uygun .....isocum geziye sevgili müstakbel eşinle gelmeni rica ederim..bundan sonra böyle havalar zor gelir gelmezsen üzülürüm
sagollasın ..dayına konuşursan selamımı söyle unutma
Arkadaşlar, merhaba. Biraz önce Çarşamba toplantılarımız için bir yer buldum. Normalde akşam 8'den önce kapatıyorlarmış ama çarşambaları bizim için saat 23:00'e kadar açık tutacak dükkanı. Yer 2 katlı. Üstkatta hem oturacak mekan geniş (alt da geniş) hem de bayan/erkek tuvaletleri var. Bizden başka kimse olmayacak. Bizim için bir eleman bırakacaklar dükkanda. Fiyatlar: Çay: 1YTL, kahve 1.5, kola vb içecek 2 YTL. Ayrıca istenirse burger vb yiyecekler de yapacaklar. Ama dönerci ustası o saate kalmayacağından döner olmayacak. Yer benim çok hoşuma gitti. Genç çocuklar işletiyor. Sizlere danışıp tekrar haber vereceğimi söyledim. Grubumuzun bazen 5 kişi, bazan da 30 kişi olabileceğini ama rakamın kesin olmadığını söyledim. Bir de eğer beğenirsek devamlı geliriz dedim. Çocuk kabul etti ve bizden haber bekliyor. Yer ise herkesin memnun olacağı bir yer. Tam iller bankası kavşağında. Mekanın adı... yarın toplandığımızda! Selamlar.
GÖRÜŞLERİNİZ!!!
hy arkadaşlar ndn bni mhrum ettiniz bu sayfadsan ve bilgiden makine matadör bu senin işin herhalde ne olursun bni mhrum etmeyin bu tür konulardan
naci by bnde bu alemin artık 1 parçasıyım dayım yok bn tkp ediyom yani vekaleti bana verdi kısa bir süre için_!!!!!
oooooooooooooo evet zafer sen söyleyince baktım bugün BARBUDOS GÖKHANIN doğum günü
doğum günün kutlu olsun gökhancım nice senelere ailen ve en güzel motorlarınla
nice yaşlara gökhancığım,ailenle,sağlıkla,huzurla.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
@ ZAFERİM sen söylemesen vallaa bakmamıştım
sağol hatırlattın.sen arada bak bizede haber ver kimsenin doğum gününü kaçırmayalım
Arkadaşlar arma konusunda bir iki önerim daha var. 1. resmi direk alıp arma yapalım veya aramızda para toplayalım çağıralım alttaki hanımefendiyi. gelsin bizim motorlara binsin resim çektirip o fotoları tshirtlere basalım. haa yok benim hanım izin vermez derseniz altta bir adet daha yaptım ki bu bence en güzeli oldu. gerçi biraz bmw reklamı gibi olacak ama artık idare edelim.
2008 Regal Raptor 250 2009 Hyosung GV 650 2010 Bianchi 150
2011 Honda Transalp XL700 2013 Kymco Xciting 250 2015
Tüm Adana MT üyelerine(Sarızambak hariç)merhaba Hayırlı akşamlar.Gökhan hocamın doğum gününü kutlar,sevdikleriyle bir ömür boyu mutlu,sağlıklı günler geçirmesini dileriz.Arkadaşlar bu Sarı zambak her kimse bizi bozar Veyis hocamla hem fikirim yarın sabah o da gelirse ben MT üyeliğimi yeniden gözden geçirmek durumundayım,böyle saçma sapan insanlarla görüşülmez tabii bu benim fikrim sizler ne düşünürsünüz bilemem.
Benim motora binmesin aman, hayatım bir anda zorlaşır
Gürselim Tayyip Erdoğan'nın doğum günü 26 Şubat, aman unutma ayıp olur adama
halukcum sen bizi evdenmi kovduracaksın.önceki sayfadaki 10 numarayı birçok arkadaşım beğenmiş.bencede en güzeli o.öyle alev deseni falan bence motosiklet resmini boğuyor.yazı karakterinin ve resmin sade ve motorun touring tarzda olması çok güzel olur kanaatimce
abi yapma zambakta artık adana mt üyesi bir kardeşimiz baksana adam bu kadar yazı yazmış emek vermiş, bir kalemde silmek ayıp olmazmı
sağolası zaferim ama biraz erken olmadımı, olmazsa bir daha
kimin doğum günü olursa 364 gün önce haber ver
Bana her yer uyar,Gökhan bey doğum günün kutlu olsun janemm...
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
Şu an bu konu içerisinde 30 kullanıcı var. (0 üye ve 30 misafir)