Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Adana - MT]

REKLAM ALANI
    fazerr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xxxxx
    Alıntı ceco21 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    slm abiler iyisiniz inşallah sizlerden başka gezi adresi varsa lım diyecem kro cumayı tanıyanız varmı cuma akbaş varsa diğeceğim budur bn yğenyim SAYGILAR
    iyi tanırım eger sen cumanın yegeniysen selamımı söyle muzaffer abimin selamı var getirdigin patatesler hala bitmemiş de..özletti kendini.. nasıl iyimi

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    honda 2005
    yahu kim bana msj yolladı bulamıyom ama yinede tşk ettim cuma dayım şuan adana'da değil bildiğim kadarıylan ankara yada ist.'da olsa grk SAYGILAR patetesler iyi diyon ama bak bakalım etkikse de kardeşine burdanda yollanırr yani byyyyy

zion1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    taze bitti :)
    tüh yaw ben de yarın gelemiyribiyim :((((
    BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA

Motosikleti
    honda 2005
    zino nerye geliyon yada nerdesin ki

fazerr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xxxxx
    Alıntı adanalı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim favorim 9 ve 10 çok hoş olmuş bence.
    bencede uygun halukçuğum güzel bir çalışma 10. isonun dediği gibi biraz daha uygun .....isocum geziye sevgili müstakbel eşinle gelmeni rica ederim..bundan sonra böyle havalar zor gelir gelmezsen üzülürüm

yahu kim bana msj yolladı bulamıyom ama yinede tşk ettim cuma dayım şuan adana'da değil bildiğim kadarıylan ankara yada ist.'da olsa grk SAYGILAR patetesler iyi diyon ama bak bakalım etkikse de kardeşine burdanda yollanırr yani byyyyy
    sagollasın ..dayına konuşursan selamımı söyle unutma

efendy_iso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1_8
    zino nerye geliyon yada nerdesin ki
    zino hiç bir yere gelemez....
    [I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]

Naci63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F800GS, TRIPLE BLACK
    Arkadaşlar, merhaba. Biraz önce Çarşamba toplantılarımız için bir yer buldum. Normalde akşam 8'den önce kapatıyorlarmış ama çarşambaları bizim için saat 23:00'e kadar açık tutacak dükkanı. Yer 2 katlı. Üstkatta hem oturacak mekan geniş (alt da geniş) hem de bayan/erkek tuvaletleri var. Bizden başka kimse olmayacak. Bizim için bir eleman bırakacaklar dükkanda. Fiyatlar: Çay: 1YTL, kahve 1.5, kola vb içecek 2 YTL. Ayrıca istenirse burger vb yiyecekler de yapacaklar. Ama dönerci ustası o saate kalmayacağından döner olmayacak. Yer benim çok hoşuma gitti. Genç çocuklar işletiyor. Sizlere danışıp tekrar haber vereceğimi söyledim. Grubumuzun bazen 5 kişi, bazan da 30 kişi olabileceğini ama rakamın kesin olmadığını söyledim. Bir de eğer beğenirsek devamlı geliriz dedim. Çocuk kabul etti ve bizden haber bekliyor. Yer ise herkesin memnun olacağı bir yer. Tam iller bankası kavşağında. Mekanın adı... yarın toplandığımızda! Selamlar.

GÖRÜŞLERİNİZ!!!

Motosikleti
    honda 2005
    hy arkadaşlar ndn bni mhrum ettiniz bu sayfadsan ve bilgiden makine matadör bu senin işin herhalde ne olursun bni mhrum etmeyin bu tür konulardan

naci by bnde bu alemin artık 1 parçasıyım dayım yok bn tkp ediyom yani vekaleti bana verdi kısa bir süre için_!!!!!

azgurbuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bianchi 21 Vites
    Gökhan hocam doğum günün kutlu olsun

demirgursel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    oooooooooooooo evet zafer sen söyleyince baktım bugün BARBUDOS GÖKHANIN doğum günü
    doğum günün kutlu olsun gökhancım nice senelere ailen ve en güzel motorlarınla

Motosikleti
    Bianchi 21 Vites
    İnanmayıp kontrol ediyon ya ayıp sana

Adana İl Temsilcisi adanalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DİVERSİON F, YAMAHA BW'S 100
    nice yaşlara gökhancığım,ailenle,sağlıkla,huzurla.
    DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
    KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE

@ ZAFERİM sen söylemesen vallaa bakmamıştım
    sağol hatırlattın.sen arada bak bizede haber ver kimsenin doğum gününü kaçırmayalım

haluka28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC750X DCT
    Arkadaşlar arma konusunda bir iki önerim daha var. 1. resmi direk alıp arma yapalım veya aramızda para toplayalım çağıralım alttaki hanımefendiyi. gelsin bizim motorlara binsin resim çektirip o fotoları tshirtlere basalım. haa yok benim hanım izin vermez derseniz altta bir adet daha yaptım ki bu bence en güzeli oldu. gerçi biraz bmw reklamı gibi olacak ama artık idare edelim.

2008 Regal Raptor 250 2009 Hyosung GV 650 2010 Bianchi 150
    2011 Honda Transalp XL700 2013 Kymco Xciting 250 2015

M.Ozbayrak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R 1200 GS
    Tüm Adana MT üyelerine(Sarızambak hariç)merhaba Hayırlı akşamlar.Gökhan hocamın doğum gününü kutlar,sevdikleriyle bir ömür boyu mutlu,sağlıklı günler geçirmesini dileriz.Arkadaşlar bu Sarı zambak her kimse bizi bozar Veyis hocamla hem fikirim yarın sabah o da gelirse ben MT üyeliğimi yeniden gözden geçirmek durumundayım,böyle saçma sapan insanlarla görüşülmez tabii bu benim fikrim sizler ne düşünürsünüz bilemem.

Motosikleti
    Bianchi 21 Vites
    Benim motora binmesin aman, hayatım bir anda zorlaşır

Gürselim Tayyip Erdoğan'nın doğum günü 26 Şubat, aman unutma ayıp olur adama

Alıntı haluka28 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar arma konusunda bir iki önerim daha var. 1. resmi direk alıp arma yapalım veya aramızda para toplayalım çağıralım alttaki hanımefendiyi. gelsin bizim motorlara binsin resim çektirip o fotoları tshirtlere basalım. haa yok benim hanım izin vermez derseniz altta bir adet daha yaptım ki bu bence en güzeli oldu. gerçi biraz bmw reklamı gibi olacak ama artık idare edelim.

halukcum sen bizi evdenmi kovduracaksın.önceki sayfadaki 10 numarayı birçok arkadaşım beğenmiş.bencede en güzeli o.öyle alev deseni falan bence motosiklet resmini boğuyor.yazı karakterinin ve resmin sade ve motorun touring tarzda olması çok güzel olur kanaatimce
    Alıntı M.Ozbayrak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tüm Adana MT üyelerine(Sarızambak hariç)merhaba Hayırlı akşamlar.Gökhan hocamın doğum gününü kutlar,sevdikleriyle bir ömür boyu mutlu,sağlıklı günler geçirmesini dileriz.Arkadaşlar bu Sarı zambak her kimse bizi bozar Veyis hocamla hem fikirim yarın sabah o da gelirse ben MT üyeliğimi yeniden gözden geçirmek durumundayım,böyle saçma sapan insanlarla görüşülmez tabii bu benim fikrim sizler ne düşünürsünüz bilemem.
    abi yapma zambakta artık adana mt üyesi bir kardeşimiz baksana adam bu kadar yazı yazmış emek vermiş, bir kalemde silmek ayıp olmazmı
    Alıntı azgurbuz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim motora binmesin aman, hayatım bir anda zorlaşır

Gürselim Tayyip Erdoğan'nın doğum günü 26 Şubat, aman unutma ayıp olur adama
    sağolası zaferim ama biraz erken olmadımı, olmazsa bir daha
    kimin doğum günü olursa 364 gün önce haber ver

Naci63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F800GS, TRIPLE BLACK
    Gökhancığım. Doğumgünün kutlu olsun. Nice sağlıklı yıllar dilerim.

Alıntı Naci63 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar, merhaba. Biraz önce Çarşamba toplantılarımız için bir yer buldum. Normalde akşam 8'den önce kapatıyorlarmış ama çarşambaları bizim için saat 23:00'e kadar açık tutacak dükkanı. Yer 2 katlı. Üstkatta hem oturacak mekan geniş (alt da geniş) hem de bayan/erkek tuvaletleri var. Bizden başka kimse olmayacak. Bizim için bir eleman bırakacaklar dükkanda. Fiyatlar: Çay: 1YTL, kahve 1.5, kola vb içecek 2 YTL. Ayrıca istenirse burger vb yiyecekler de yapacaklar. Ama dönerci ustası o saate kalmayacağından döner olmayacak. Yer benim çok hoşuma gitti. Genç çocuklar işletiyor. Sizlere danışıp tekrar haber vereceğimi söyledim. Grubumuzun bazen 5 kişi, bazan da 30 kişi olabileceğini ama rakamın kesin olmadığını söyledim. Bir de eğer beğenirsek devamlı geliriz dedim. Çocuk kabul etti ve bizden haber bekliyor. Yer ise herkesin memnun olacağı bir yer. Tam iller bankası kavşağında. Mekanın adı... yarın toplandığımızda! Selamlar.

GÖRÜŞLERİNİZ!!!
    Arkadaşlar, yer hakkında kimse birşey demeyecek mi?

efendy_iso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1_8
    Bana her yer uyar,Gökhan bey doğum günün kutlu olsun janemm...
    [I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]

haluka28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC750X DCT
    en güzeli bu oldu tam gezi işi. gürselcim onlar alev değil motosiklete özgürlük kavramını veren kanatlar.

2008 Regal Raptor 250 2009 Hyosung GV 650 2010 Bianchi 150
    2011 Honda Transalp XL700 2013 Kymco Xciting 250 2015

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 30 kullanıcı var. (0 üye ve 30 misafir)

Bu Konudaki Etiketler