Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Adana - MT]

REKLAM ALANI
    fazerr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xxxxx
    halukçum bende begendim tebrkleradaşım muzo benherkesi arkama bindirmem,çok istiyorsan sen tercihini kullanabilir ercü arkadaşı alabilirsin tabiki japonundan kurtulman gerekiyor

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    efendy_iso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1_8
    Alıntı sarı zambak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gel benim artçım ol annem,bakalım bi daha motor görmek isteyecekmisin...

sagolasın ismail abim arkanda geziye gelmeme izin verdiğin için teşekkürler..ben kormam abi alışığım böyle şeylere..kuştan korkan darı ekmez abibuarada ismim ercüment.kısaltımışı herkez bana ERCÜ der.aranıza katıldıgım için çok mutluyum şimdilik gezilerinizde müsait olan abilerim arkasına binmekten çok mutlu olacagım ilğinizden dolayı teşekkürler sagolasınız

buarada herkese iyi uykular dilerim
    bu cümle hiç şık oldumu şimdi....
    [I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]

M.Ozbayrak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R 1200 GS
    Sevgili arkadaşlar hepinize merhaba,umarım iyisinizdir bazen hanım veya çocuklar sayfayı açıyor sizde benim bilgisayarın başında olduğumu düşünüyorsunuz haklı olarak,şu anda sizlere birşeyler yazabilmek için öğle yemeğine eve geldim aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuş onlarada MT gurubu hayırlı olsun cümleten iyi günler Pazar günü görüşmek üzere.

Alıntı muzaffer1968 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    G ÜN C E L L E M E

D U Y U R U

Toplantımızın neticesinde Pazar gezimizi (Eğer hava şartları uygun olursa)
    Yapraklı koy tarafınıa gitmeye karar verdik.
    Buluşma Noktası: Mola tesisleri
    Buluşma ve Hareket Saati : 8:00
    Şimdilik Katılımcılar
    1-Eşim ve Ben
    2-Muzo ve Eşi
    3-Bora ve ???
    4-Mustafa Abi ve Eşi
    5-Turgay Abi ve Eşi
    6-Veyis Hoca ve Eşi
    7-Ümit ve ???
    8-Gürsel ve Eşi
    9-Gürsel ve Eşi
    10-İso ve Ferda (müstakbel eşi)
    11-Haluk hoca ve Eşi
    12-Yılmaz usta ve ???
    13-Gökhan hocam ve Eşi
    14-Gökhand ve ???
    15-Sarı zambak
    16.....

Listemizi güncelersek eğer Pazar sabaha ona göre bilir ve bekleriz
    muzaffer abim benide listeye eklediğin için teşekkürler buarada arkadaşımın mubiletinin işi olabilir eger sizin için uygun olursa geziye katılamıyan abilerimden motoru olanların bana gezi için emanet verme durumu olabilirmi A2 ehliyetim var ve iyi bir motor kullanıcısıyımdır övünmek gibi olmasın

muzaffer1968 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2010 CBF1000F
    Alıntı fazerr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    halukçum bende begendim tebrkleradaşım muzo benherkesi arkama bindirmem,çok istiyorsan sen tercihini kullanabilir ercü arkadaşı alabilirsin tabiki japonundan kurtulman gerekiyor
    sayende japon lakabını yakıştırdın eşime o nedenle artık benden kopamıyor, o nedenle şöyle bir cevap vermem gerekiyor. " Hadi hadi başka kapıya"

muzaffer abim benide listeye eklediğin için teşekkürler buarada arkadaşımın mubiletinin işi olabilir eger sizin için uygun olursa geziye katılamıyan abilerimden motoru olanların bana gezi için emanet verme durumu olabilirmi A2 ehliyetim var ve iyi bir motor kullanıcısıyımdır övünmek gibi olmasın
    mobylette yatarak sürmediğin sürece benim için fark etmez, yanlız bize yetişebilmen için sen saat 7:00 harket temen gerekir
    Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor

abim vallahi mobilete yattıgım zaman beni kimse farkedemez inan bana kafam depoyla koltık arasına öyle bir sklıyorumki bilirsiniz herkes motorun kendi kendine gittiğini zannediyor işşallah gezide kısmet olursa görsel şov yaparm birde motor hareket halindeyken ayakta direksiyon üstünde duruyorum

Motosikleti
    R1_8
    MAdemki iyi kullanıcısın,o zaman bora abi sana yok demeyecektir eminim...Bi ondan iste bence...

abim vallahi mobilete yattıgım zaman beni kimse farkedemez inan bana kafam depoyla koltık arasına öyle bir sklıyorumki bilirsiniz herkes motorun kendi kendine gittiğini zannediyor işşallah gezide kısmet olursa görsel şov yaparm birde motor hareket halindeyken ayakta direksiyon üstünde duruyorum
    Mobiletlerin dreksiyonu çok küçük oluyo bildiğim kadarıyla,dikkat et mazallah...

Düşme diye hani...

İSO abim hatta gezilerde motorları park edebilirimde yanlış anlamayın böylelikle her çeşit motorda kullanmış olurum.silerim böyle bir özelligim var.bu işten çok zevk alıyorum

Motosikleti
    2010 CBF1000F
    İSO abim hatta gezilerde motorları park edebilirimde yanlış anlamayın böylelikle her çeşit motorda kullanmış olurum.silerim böyle bir özelligim var.bu işten çok zevk alıyorum
    Yaw kardeşim utanmıyonmu insanların motorunu istemeye, ben kırmızı ışıktı durunca cam silmek isteyenlerden bıkmışım birde senin gibileri türedi burda
    Git kardeşim sende mobylet MT kur onlarla görüş sen şimdi allah bilir ya kasksızda sürüyorsundur.
    Git kardeşim, başka kapıya, yallah yallah

Alıntı efendy_iso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    MAdemki iyi kullanıcısın,o zaman bora abi sana yok demeyecektir eminim...Bi ondan iste bence...

Mobiletlerin dreksiyonu çok küçük oluyo bildiğim kadarıyla,dikkat et mazallah...

Düşme diye hani...
    İso, böylelerine yüz verme kardeşim, alacan artçı olarak sonrada tek teker için motorunu isteyecek
    Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor

fazerr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xxxxx
    kardeş...sakın benim motoruma yeltenme asla tanımadıgım insanlara motorumu elletmem benim gibi düşünen gurupta çok arkadaşım var ona göre

Motosikleti
    R1_8
    Mutlaka bakmanız gerekiyor,çok ilginç bi motor,ama acayip güzel...

http://www.benimsayfam.com/eglence/eglenelim1.asp

Motosikleti
    2010 CBF1000F
    Alıntı fazerr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeş...sakın benim motoruma yeltenme asla tanımadıgım insanlara motorumu elletmem benim gibi düşünen gurupta çok arkadaşım var ona göre
    mesela kim var

frdndl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

wayyy süper mişşş
    sen kal aşk ben giderim buralardan

gokhand - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    eger sizin için uygun olursa geziye katılamıyan abilerimden motoru olanların bana gezi için emanet verme durumu olabilirmi A2 ehliyetim var ve iyi bir motor kullanıcısıyımdır övünmek gibi olmasın
    Sevgili Adana MT ciler şakamı bu yoksa benim tanımadığım ama sizin eskilerden bi arkadaşınız sizi mi işletiyor
    Safety First..!!!!
    Kaza Anında Seni Korur

ABİLERİM BU LİNKE GİRMEYİN SAKIN DAHA ÖNCELERİ BENİM ARKADAŞIM YAPTI BİLİYORUM BİESPİRİSİ YOK

zion1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    taze bitti :)
    yaw bu sarı zambak fake mi ..biri birilerini mi işletiyor .nedir olay yaw nasıl bir kumpas bu
    BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA

demirgursel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı gokhand adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Muzaffer Abi;
    bi-iki sayfa öncesinde ben kendi ismimi yazdım gezi listesine, ''önce seni tanımamız gerek bu yüzden çarşambaları gel bi tanışalım eger uygun olursan'' cümlendeki anlam benide ilgilendirdiği için soruyorum, ben bu Carsamba günü gelemedim kendimi tanıştıramadım ama geziye katılmak istiyorum (artçı olarak değil ) yukarıdaki cümlene atfen soruyorum bi problem teşkiletmem değil mi ?Gerçi aranızdan tanıştıklarım var, Gürsel abi ve Muzaffer abi referanslarım onlar
    gökhan biz seni tanıdık, tabiki referansım sana.yalnız sen yinede FAZERR nickli abimlede tanış.onun ekibe eleman alınırken prosüdürü var illaki hoşgeldin kuyruk düzeltmesi diyorsende topcasene biraz çukulata doldur gel en iyisi
    bana sanki fake mişsin gibi geliyor ya hadi bakalım.ajanmısın nesin kardeşim.sen mobiletle gel bakalım hem bi görelim nasıl teker yapabiliyormusun

iso sen bittin.
    ilk sazan bendim sanırım diğerleri yazmadığına göre

Alıntı frdndl adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    wayyy süper mişşş
    demek işbirliği ferdacım
    Alıntı zion1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yaw bu sarı zambak fake mi ..biri birilerini mi işletiyor .nedir olay yaw nasıl bir kumpas bu
    bunlar kurtlar vadisi uzantıları cengizim

Motosikleti
    R1_8
    Alıntı frdndl adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    wayyy süper mişşş
    O senin süperliğin şekerimm....

ABİLERİM BU LİNKE GİRMEYİN SAKIN DAHA ÖNCELERİ BENİM ARKADAŞIM YAPTI BİLİYORUM BİESPİRİSİ YOK
    Senin mobileti arkama bağlar öyle 300 yaparım,bak bi daha kimseyi uyandırabiliyormusun...

Alıntı demirgursel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iso sen bittin.

Yok abi yazmayanlar,şu anda kendinden utanıyorlar...

Motosikleti
    2010 CBF1000F
    O senin süperliğin şekerimm....
    ne oluyor burda ağır olun bakalım aile var burda

Alıntı demirgursel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gökhan biz seni tanıdık, tabiki referansım sana.yalnız sen yinede FAZERR nickli abimlede tanış.onun ekibe eleman alınırken prosüdürü var illaki hoşgeldin kuyruk düzeltmesi diyorsende topcasene biraz çukulata doldur gel en iyisi

bana sanki fake mişsin gibi geliyor ya hadi bakalım.ajanmısın nesin kardeşim.sen mobiletle gel bakalım hem bi görelim nasıl teker yapabiliyormusun

iso sen bittin.

demek işbirliği ferdacım

bunlar kurtlar vadisi uzantıları cengizim
    gürselim, bu senin sazanlığın hani balıktan anlıyon ya ondandır

DEMİR GÜRSEL ABİM ..motorun er6 hayırlı olsun abim eger öbür motorun boştaysa bana gezi için verirmisin bak ne şov yaparım onla be abii ters bile giderim en az 10 km ..acayip tekteker yapıyor cbr125 arkadaşımın vardı denedim

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)

Bu Konudaki Etiketler