halukçum bende begendim tebrkleradaşım muzo benherkesi arkama bindirmem,çok istiyorsan sen tercihini kullanabilir ercü arkadaşı alabilirsin tabiki japonundan kurtulman gerekiyor
halukçum bende begendim tebrkleradaşım muzo benherkesi arkama bindirmem,çok istiyorsan sen tercihini kullanabilir ercü arkadaşı alabilirsin tabiki japonundan kurtulman gerekiyor
Sevgili arkadaşlar hepinize merhaba,umarım iyisinizdir bazen hanım veya çocuklar sayfayı açıyor sizde benim bilgisayarın başında olduğumu düşünüyorsunuz haklı olarak,şu anda sizlere birşeyler yazabilmek için öğle yemeğine eve geldim aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuş onlarada MT gurubu hayırlı olsun cümleten iyi günler Pazar günü görüşmek üzere.
muzaffer abim benide listeye eklediğin için teşekkürler buarada arkadaşımın mubiletinin işi olabilir eger sizin için uygun olursa geziye katılamıyan abilerimden motoru olanların bana gezi için emanet verme durumu olabilirmi A2 ehliyetim var ve iyi bir motor kullanıcısıyımdır övünmek gibi olmasın
sayende japon lakabını yakıştırdın eşime o nedenle artık benden kopamıyor, o nedenle şöyle bir cevap vermem gerekiyor. " Hadi hadi başka kapıya"
mobylette yatarak sürmediğin sürece benim için fark etmez, yanlız bize yetişebilmen için sen saat 7:00 harket temen gerekir
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
abim vallahi mobilete yattıgım zaman beni kimse farkedemez inan bana kafam depoyla koltık arasına öyle bir sklıyorumki bilirsiniz herkes motorun kendi kendine gittiğini zannediyor işşallah gezide kısmet olursa görsel şov yaparm birde motor hareket halindeyken ayakta direksiyon üstünde duruyorum
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
İSO abim hatta gezilerde motorları park edebilirimde yanlış anlamayın böylelikle her çeşit motorda kullanmış olurum.silerim böyle bir özelligim var.bu işten çok zevk alıyorum
Yaw kardeşim utanmıyonmu insanların motorunu istemeye, ben kırmızı ışıktı durunca cam silmek isteyenlerden bıkmışım birde senin gibileri türedi burda
Git kardeşim sende mobylet MT kur onlarla görüş sen şimdi allah bilir ya kasksızda sürüyorsundur.
Git kardeşim, başka kapıya, yallah yallah
İso, böylelerine yüz verme kardeşim, alacan artçı olarak sonrada tek teker için motorunu isteyecek
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Mutlaka bakmanız gerekiyor,çok ilginç bi motor,ama acayip güzel...
http://www.benimsayfam.com/eglence/eglenelim1.asp
yaw bu sarı zambak fake mi ..biri birilerini mi işletiyor .nedir olay yaw nasıl bir kumpas bu
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
gökhan biz seni tanıdık, tabiki referansım sana.yalnız sen yinede FAZERR nickli abimlede tanış.onun ekibe eleman alınırken prosüdürü var illaki hoşgeldin kuyruk düzeltmesi diyorsende topcasene biraz çukulata doldur gel en iyisi
bana sanki fake mişsin gibi geliyor ya hadi bakalım.ajanmısın nesin kardeşim.sen mobiletle gel bakalım hem bi görelim nasıl teker yapabiliyormusun
iso sen bittin.
ilk sazan bendim sanırım diğerleri yazmadığına göre
demek işbirliği ferdacım
bunlar kurtlar vadisi uzantıları cengizim
DEMİR GÜRSEL ABİM ..motorun er6 hayırlı olsun abim eger öbür motorun boştaysa bana gezi için verirmisin bak ne şov yaparım onla be abii ters bile giderim en az 10 km ..acayip tekteker yapıyor cbr125 arkadaşımın vardı denedim
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)