hayırlı yolcılıklar arkadasım sendemı brurutus)
hayırlı yolcılıklar arkadasım sendemı brurutus)
daha önce beynini götüremediğin yere motorunu götürme!!!
ybr250-vstrom-600f-fz6-fazer1000-cbf1000-z1000sx(-xcity250&crosstourer1200)
BUGÜNDE BENDEN HERKESTEN ÖNCE OLSUN
<<<<<GÜNAYDIN ADANA MT NİN DEĞERLİ ÜYELERİ>>>>>
HALUKCUM GÜZEL OLMUŞ EMEĞİNE SAĞLIK.
bence ön yüzdeki logolarda çift bayrak yerine tek daha hoş olur ve birde biraz daha küçük boyuta indirgenirse logo daha hoş olur, ön yüz çok kaba oluyor öyle.yani aşırı dikkat çekmeyen ama görende merak uyandıran tarzda olmalı derim.yinede sağol, çalışmalara devam abi
benden de günaydın tüm motorsever dostlarım.
halukcuğum eline sağlık güzel olmuş.arkadaki ADANA MOTOSİKLET GURUBU yazısı bence kitabi harflerle olursa daha sade olur diye düşünüyorum.ön tarafta da gürselin dediği gibi tek bayrak olursa yine daha sade olur kanaatindeyim.fikirleri bekliyoruz.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
G Ü N A Y D I N millet
Evde oğlumun giydiği T-shirt çok hoşuma gidiyor bundan esinlenerekde güzel birşeyler olabilir. Ayrıca haluk hocamın tasarladığıda güzel olmuş ancak boraya katılıyorum yazı karakteri değişirse daha güzel olacak. Birde daha önce haluk hocamın çizdiği motosiklet çok hoşuma gitmişti onuda ortaya koya biliriz tabiki sırt kısmına
Cengiz bu dah çok güzelmiş
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
günaydın hereşşşee
haluk abinin son yaptığı benim hoşuma gitti güsel olmuş ufak değişiklerle çok daha hoş olabilir kanaatindeyim
ben sevdim giyerim yani
görüldüğü gibi isocum canım geziye başkasıyla gidiyo
e pekii ben kimle gitceemmm gidemicem mii
sen kal aşk ben giderim buralardan
Muzaffer Abi;
bi-iki sayfa öncesinde ben kendi ismimi yazdım gezi listesine, ''önce seni tanımamız gerek bu yüzden çarşambaları gel bi tanışalım eger uygun olursan'' cümlendeki anlam benide ilgilendirdiği için soruyorum, ben bu Carsamba günü gelemedim kendimi tanıştıramadım ama geziye katılmak istiyorum (artçı olarak değil ) yukarıdaki cümlene atfen soruyorum bi problem teşkiletmem değil mi ?Gerçi aranızdan tanıştıklarım var, Gürsel abi ve Muzaffer abi referanslarım onlar
Safety First..!!!!
Kaza Anında Seni Korur
Saat problem değil, 8den çok daha önce gelmiş sizi bekliyo olacağım
Peki Muzaffer abi; yani bu ilk katılımım olacagı için bu konuda pek bi bilgim yok; gelirken getirmem gerekenler konuundaki tavsiyelerin nelerdir? yani hem kendim için hem grup için yapmam/getirmem gerekenler ?
Safety First..!!!!
Kaza Anında Seni Korur
Getirmen gerekenleri Listeliyorum:
1-Kendini
2-Motosiklet
3-Full benzin deposu
4-Full koruma
5-Belki lazım olur diye para
6-İstersen aklı başında alabildiğin kadar artçı
7-Neşe
8-saksılı çiçek
9-kolonya
10-yara bandı
11-izolabant
12-pense
13-ingiliz anahtarı
14- 4 litre motor yağı
15-yağ filtresi
16-benzin filtresi
17-hava filtresi
aklıma bu kadarı geliyor.
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Haluğun son çizdiği mükemmel olmuş... Benim fikrim aynen bastıralım.
ZEKA BOCALAR, DİL SÜRÇER, ZİHİN TÖKEZLER
LUCRETIUS
Size bir kaç Mercedes T-Shirt örneği belki bu tarz ve renklerde birşeyler olabilir
Bu arada Haluk hocam... Sen meslek değiştirsene yahu. Bu ne yetenektir be kardeşim. Doğuştan tasarımcısın sen. Yan çanta yapabilir misin diye sorduğum için affet. Çocuk oyuncağı senin için.
Muzaffer hocam. Bu Mercedes'inkiler forma gibi olmuş yaaaa... Motorcu muyuz futbolcu mu?
ZEKA BOCALAR, DİL SÜRÇER, ZİHİN TÖKEZLER
LUCRETIUS
[QUOTE=jönysf;1348100]bu resimleri sağdece fikir edinmek için ekliyorum.
bence en uygun kıyafet ben çok begendim bora abimim sitili motorunada uygun bi kıyafet çok zevkli
G ÜN C E L L E M E
D U Y U R U
Toplantımızın neticesinde Pazar gezimizi (Eğer hava şartları uygun olursa)
Yapraklı koy tarafınıa gitmeye karar verdik.
Buluşma Noktası: Mola tesisleri
Buluşma ve Hareket Saati : 8:00
Şimdilik Katılımcılar
1-Eşim ve Ben
2-Muzo ve Eşi
3-Bora ve ???
4-Mustafa Abi ve Eşi
5-Turgay Abi ve Eşi
6-Veyis Hoca ve Eşi
7-Ümit ve ???
8-Gürsel ve Eşi
9-Gürsel ve Eşi
10-İso ve Ferda (müstakbel eşi)
11-Haluk hoca ve Eşi
12-Yılmaz usta ve ???
13-Gökhan hocam ve Eşi
14-Gökhand ve ???
15-Sarı zambak
16.....
Listemizi güncelersek eğer Pazar sabaha ona göre bilir ve bekleriz
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)