Kış günü tşört çok tutar bence, destekliyorum sizleri
Kış günü tşört çok tutar bence, destekliyorum sizleri
Abilerim Bende Geziye Gelmek Istiyorum Ama Motorsikletim Henüz Yok Artçı Olarak Geziye Gelme şansım Varmı.şimdiden Teşekkür Ederim
müracat Bora kardeşime yapacan
vay allah razı olsun Fikir üretecen kardeşim kuru destekle olmuyor
iso bak tam sana göre bir şey buldum
http://www.motosiklet.net/forum/gunc...tobot-6-a.html
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Birkaç tişört baskı örnekleri,fikir versin diye;
burada,ÖZEL KUVVETLER yerine MOTOSİKLET,MAK yerine de ADANA olabilir.
harput motosiklet derneğinin tişörtü
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
abilerim tişört deyilde. siwit tişört yaptırsak kışın da giyilir, yazında tişört yapılır.
bence tişört yerinede lagostan bir ürün yaptıra biliriz daha uzun ömürlü ve farklı birşey olur.
isterseniz ben yaptıra bilirim ben aynı zamanda okul forma tasarımlarıda yapıyorum ;) size güzl bir formada yapa bilirim :D
Ya arkadaşlar hiç beni ziyarete gelmiyorsunuz gelince bir çay ısmarliyim yaa mekanım belli
Turgut özal mah. ahmet sapmaz bulvarı no:52/a ( hayalpark edo karşısı) herkezi beklerim..
kardeş bizimde senin gibi bir yol gösteren hatta yardımcı olabilecek dosta ihtiyacımız var.zaten bizde lacost kumaşı veya iyi kalite penye olsun diye fikir yürütüyoruz.kumaş kadar baskınında kaliteli olması lazım,malum adana'da sıcak/ter olayı,sık yıkamaya müsait olsun diyoruz.kışlık içinde yine fikirlere açığız.sen bana özelden sabit ve cep telefonunuda bildir ki lazım olduğunda haberleşebilelim.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
kendinizi tanıtsanız zambak kardeşim
abi bol yapraklı bir yer diyorlar, hatta sarmalık toplayabiliyormuşuz
bora abi veyis hocamın balkon meteorolojisinide yabana atma derim
senin sesin duyulmazmı şahincim pazara sende geliyorsun o zaman
bak ben yazıyorum ha
seni eklesin muzafferim sen gelmezsen kim çeerdek yedirecek bize
en müsait ümitim bence, kendi ne derki
haluk ellerine sağlık.tam bizi anlatmış
Haluk hocam güzel ama bence ortadaki şişeyi ve şişleri kaldırım, motosiklet resmini ortaya daha iyi oturtursak ve vurgularsak iyi olur. Öbür türlü kebapcı dükanlarının garsonu gibi bir durum ortaya çıkmasın. Ama genel tasarım (şişe ve şişler hariç) bence güzel.
Gel benim artçım ol annem,bakalım bi daha motor görmek isteyecekmisin...
bugün matrak şopa gittim,kişiye özel tşört yapımının maliyeti 50 ytl'yi bulur diyor,ama herkese aynı tşörtü yaparda nick ve kan gurubu yazmassak,20 ytl'ye bu iş tamam galiba...
Ama yusuf daha bilgili ve tecrübeli,topu yusufa atma düşüncesindeyim,siz ne dersiniz..
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
abi baskı da olur ama istersen nakışta yaptıra biliriz ömürlük olur.
ysaltanlar@hotmail.com
gsm : 0555-4838083 7/24 açık bir telefon :D
bi size çalışmalarımdan foto çekim yarin sabah eklicem iyi akşamlar.
osmx oku oku nereye kadar,yazsana kardeşimm,adamı hasta etme mimkinse....
nickim niye pembe diyede sorma,anladın sen onu...
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
yaw kardeşim o kadar tasarım yapıyoruz bir yorum yazsanıza beğendik veya beğenmedik diye... anca geyik... nereye kadr bu geyik.
2008 Regal Raptor 250 2009 Hyosung GV 650 2010 Bianchi 150
2011 Honda Transalp XL700 2013 Kymco Xciting 250 2015
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)