kardeşim kapımız herkese açık üye olman önemli değil
kardeşim kapımız herkese açık üye olman önemli değil
Evet mesela ben,üye değilim ama sürekli davet alıyorum
Gidemesemde
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
neden kimse yardımcı olmuyor. 1 ocak günü memleketinize bir ziyarette bulunucam ve 2 günlüğüne kiralık bir motora ihtiyacım var. Adanada motor kiralayanmı yok yoksa kimse ilgilenmek istemiyormu. biliyorum biraz sitemkar oldu ama benim bildiğim adanalılar pek bir misafirperver ve yardım severdir. hadi dostlarım yardımınız lazım. motor klubünüzden elbet biri biliyordur bir adres. telefonum 0533 714 55 54 msn adresim ilkerkoparal@hotmail.com herkeze teşekkürler...
senin gelemeyeceğini biliyorlardır belki de ondandır
ben de bir racing kiralamak istiyorum songaz gitmek istiyorum bu arada 1000 cc den asagı kurtarmaz
slm Klasel abim nerde içiyorsunuz çayı her akşam? bayramdan sonra ilk fırsatta katılıcam size inşallah.malum bayram,şehir dışından misafirler filan ...
kardeşim süleyman demirelde hepimize ait bir motor külübümüz var çay ve ne istersen buyur gel herğün açıktır
çay yeter abi saol motorda yeniyim zaten,gözlerim açılır ;)
bu arada adım adem biraderim orada vekilim osman var selamımı söylersen tabii ben yoksam senle ilğilenir allaha emanet ol
benim adım da ziya. akşam kaçta toplanılıyor?
cuma cumaertesi canlı müzik var hergün akşam motor severler var ama çarşamba günleri daha yoğun ziya kardeş(8 en ideal saat)
tamamdır abi saol.ilk fırsatta ordayım inşallah.şimdi işe gidicem görüşürüz sonra iyi akşamlar
bayram süresince foruma giremeyeceğimden
şimdiden kutlamak istedim.
hepinize ii bayramlar dilerim.
2007nin bol gezili, huzurlu geçmesi
ve istediklerinize kavuşabilmeniz dileğiyle ii yıllar
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
belifeless teşekkürler sizlerede iyi bayramlar
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
Burcuuuuuuuuuuu msn i aç acillllllllllllllllll
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Arkadaşlar herkesin bayramı ve yeni yılı kutlu olsun şimdiden...
yeni yılda görüşmek üzere...
ps: yıl başı nedeniyle bir çok kişi dışarda içeceğinden tarfikte daha dikkatli olalım
Saygılar...
aynen abiiiiiiiiiiiiiii
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)