günaydın diyecektim ama geç kaldım tünaydın diyeyim o zaman.
günaydın diyecektim ama geç kaldım tünaydın diyeyim o zaman.
2008 Regal Raptor 250 2009 Hyosung GV 650 2010 Bianchi 150
2011 Honda Transalp XL700 2013 Kymco Xciting 250 2015
hemde bayağı bir geç kalmışsın,birazdaha bekleseydin iyi akşamlar derdin.Neyse bidaha olmasın boracım yunan meteorolojisi derki pazar günü hava açık ve az bulutlu balık yemeye müsait fakat yollar bozuk ve çamurlu leydilerin tekerlekleri batmasın diye galoş giydirmen lazım
Sevgili bora kardeşim, işine geldiği zaman bazı yazılara çok güzel cevap veriyorsun, bu senin edebiyatı iyi bildiğin anlamına geliyor ama bazen işine gelmeyen yazılara tenezül edip herhangi bir cevap yazmıyorsun ayıp oluyor kardeş sen birde karasoku mahallesinin suyunu içmiş adamsın lütfen sana hitab edilen yazılara lütfen cevap yazınız
muzo adaşım bu işe çok bozuluyor lami cimi yok bu hafta sendeniz
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
abi bu gokhand arkadaşımız sürekli bizi izliyor.acaba kimdir bu arkadaşımız.
bu yazıda da MUZAFFER YILDIRIM kokusu alıyorum.niye bendensiniz ? bir sebep mi var ?eğer yeri ayarlayandan oluyorsa rengin'de de,senden olmamız lazımdı,öyle değil mi kardeş ? o senin benden duymak istediğin iki kelimeyi söylemeyeceğim işte.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
evi tuttum kapkacak ,halı ,duvar saati (quartz)marka ,vs vermek isteyenler çarşamba pikapla geleceğim ona göre selamlar
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
Burnuna hayranım iyi koku alıyor
gokhand arkadşımız bildiğim kadarıyla ceyhan Botaş da çalışan ve kawazaki ER6F olan bir arkadaş, geçenlerde menderesde görüşmüştük ve bizi MT den takip et demiştim ama niye yazı yazmıyor onu anlamış değilim, galiba biraz çekingen
o kadar eşyayı pikaba nasıl sığdıracaksın bence kamyonla veya TIR la gel
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
birde bonjovi diye bir arkadaş izliyor.
arkadaşlar sohbete/yazışmaya siz de katılın.
Belki adamların okur yazarlığı değil sadece okurluğu var,okumayı öğrenmişler okulu bırakmışlardır,bırakın adamları....
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
[QUOTE=adanalı;1344920]abi bu gokhand arkadaşımız sürekli bizi izliyor.acaba kimdir bu arkadaşımız.
Merhaba Bora abi; ve diğer Adana MT deki arkadaşlarım ve abilerim;
Bu siteye kayıt yaptıralı çok olmadı ama sıkısık takip ediyorum; özelliklede Adana MT'yi ama senin benim takip ettiğimi nasıl anladın onuda anlamadım
Neyse Muzaffer Abininde dediği gibi ben Adana'ya 2.5 sene önce gelen ve hali hazırda Botaş içindeki BTC boru hattında çalışan 28 yaşında bi kardeşinizim. Daha önce aranızadan bitek Gürsel abiyle yazıştım görüştüm mailleştim ve ensonda gectiğimiz hafta o meshur Ademin yerinde Gürsel abi ve Muzaffer abiyle tanıştım, oturduk sohbet ettik. Daha Önce Gürsel abim gezilere ve Carsamba sohbetlerine çok davet etti (sağolsun) ama o sıra aldıgım motorum acemisi oldugum için pek cesasret edemedim gelmeye sonradan da kış kıyamet girince zaman bu zaman oldu. Bi fırsat bulup tanıstıramadım kendimi
Ama en kısa zamanda sizlerle tanışıp görüşmek isterim, grubun müsait oldugu bi hafta sonuda gezinize eşlik etmek isterim. Grubun müsait olduğu bi zaman dememdeki sebep takip ettiğim; gezilerinize cogunlukla eşli dostlu, nişanlılı gittiğiniz için ortamınızda rahatsızlık vermek istemeyişimdendir, keza ben ne evliyim ne de nişanlı bi kız arakadaşım vardı, -dı diyorum çünki artık yok; o bana motor mu ben mi? diye sordu bende MOTOR dedim, çekti gitti anladım ki kızların Suratına karşı MOTOR denmezmiş yanlış anlıyorlar Neyse uzun hikaye İnsallah Enkısa zamanda görüşmek dileğiyle Kalın sağlıcakla
Safety First..!!!!
Kaza Anında Seni Korur
Durdun durdun bi yazdın tam yazdın,yazarlığı yok dediğim için kendimden utanıyorumm...
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
[QUOTE=gokhand;1344977]insanın suratına suratına motor denirmi ne ayıp.
hoşgeldin gökan gezilerimize katılabilirsin bizde öyle bir ayrım yok, damsız girilmez diye bir kuralda yok. zaten hali hazırda grupta damsız (aslında ne kadar şanslı olduklarının farkında değiller) , damlanacak (halakurtulma şanşları var) ve damlanmış ( ki bunlar ayvayı yemiş gruptur) bir sürü adam var.
2008 Regal Raptor 250 2009 Hyosung GV 650 2010 Bianchi 150
2011 Honda Transalp XL700 2013 Kymco Xciting 250 2015
hah şöyle gökhan kardeş.inşallah müsait olduğun bir gün tanışırız.gezilere illa da bir bayanla katılmak zorunluluğu yok.aramızda senin gibi bekar olan arkadaşlarımız da var.bu konuda rahat olabilirsin.bizler de de öyle ayırım olmaz.bekleriz.benim senin ve diğer arkadaşımızın nasıl online olduğunuzu görmem konusuna gelince,şu an okuduğun sayfanın altına doğru bakarsan,bu sayfayı kimlerin okuduğunu sende görebilirsin.ben zaten sabahtan akşama kadar hatta akşam bile online'ım.o yüzden gün içinde kimler giriyor,kimler yok görebiliyorum.sevgilerimle.
en çokta renkli karakteri ve espirileriyle meşhur İso arkadaşımı merak ediyorum
[QUOTE=muzaffer1968;1345004][QUOTE=haluka28;1345009]denmez miş abi sonradan anladım
İnsallah Bora abi bundan sonra daha katılımcı olurum, hem burda hgem gezilerde, bu Aksam Rooms'a gidiyodunuz ne oldu ? Bende cok severim orayı ugrak yerimdir, Piliç Gordon Blö'de favori yemeğim, Mehmet Bey'e Selamlar eger giderseniz.
Ahada makarnanın suyunu taşırdım, bişiler yazıcam diee kalın sağlıcakla
Safety First..!!!!
Kaza Anında Seni Korur
gökhancım mt ye hoşgeldin bunca zaman izleyip yazmazsan, sanki yeniymişsin gibi sana ancak hoşgeldin demek uygun olur
bizim mt ye takıl hafta sonları gezilerimizi buradan yazıyoruz sende uygun olduğunda gelirsen seviniriz.yalnız bizim gezilerimiz tarih, kültür içerikli deyildir yeme içme olayına kaptırırız
sevgili boracm başına taş düşse benden bilecen ayıptır ya...gencecik delikanlınln gururuyla oynama lütfen üzülüyorum bakbirde arkadaşlar yeni katılımlar güzel herzaman faydaları olur kanatindeyim ..YANLIZ bora,muzo nekonuştuk yeni katılımcılar girdiği zaman..kuyruk doğrultma caiz oldugunu hatırlatmakta fayda vardır..öyledeğilmidir arkadaşlar..PAPAGAYENİGİDE buna TANIŞMA PARTİSİ DERLER
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)