teşekkürler arkadaşlar iyi ki varsınız. Veyis hocam bende senin öğretmenler gününü kutlarım.
2008 Regal Raptor 250 2009 Hyosung GV 650 2010 Bianchi 150
2011 Honda Transalp XL700 2013 Kymco Xciting 250 2015
Güzel insanlar hapinize sevgiler saygılar, sakın sizi unuttum sanmayın işlerimin yoğunlugu yüzünden ve motorsuz kalmam yüzünden uzunca bir zaman sizlerle olamadım ama en yakın zamanda tekrar aranızda olacağım inşallah. Şimdi yeni alacağım motorum için para biriklemeye başladım bile. Kafamda bir kaç model var bu düşüncemi sizlerlede paylaşmak istiyorum. Artık turlara, toplantılara eşimlede katılmak istiyorum ve ona göre bir motor seçmek istiyorum. Aklımdaki motorlar
Suzuki > V-Storm 650X
http://img68.imageshack.us/img68/6466/img5702awr1.jpg
Honda > XL 600 / 650 Transalp
http://users.bart.nl/~stikfort/plaat...650v_green.jpg
Yamaha > XT 660 Z Tenere
http://www.beldeyama.com.tr/www/f_a/...R_ACC_0172.jpg
BMW > F650GS
http://www.gulum.net/motor/resimler/...GS_07_1024.jpg
Sizin önerilerinizede açığım.
tenere de güzel görünüyor.
bence yenı bmw f 650 gs dıyorum. gel test et yardımcı olurum
kardeş bulabildiğim karşılaştırmaları şöyle:
SUZUKİ DL 650 HONDA TRANSALP YAMAHA TENERE
90 derece çift silin. 52 derece çift silin. tek silin.
ön-arka çift disk ön-arka çift disk ön-arka çift disk
194 kg. 191 kg. 206 kg
6 vites 5 vites 5 vites
su soğ. su soğ. su soğ.
67 hp. 53 ps. 48 hp.
enj.ateşleme karbüratörlü enj.eteşleme
bmw f 650 gs'i tam bilmiyorum.çünkü onların 1. nesil-2. nesil diye iki farklı modeli var diye biliyorum.o konuda ki bilgileri zafer bey daha iyi bilir kanaatindeyim.yada ustası fuatbmw01 daha da iyi bilir.yalnız bunların içinde transalp'in çok yaktığını,dl ve f650gs'in çok az yaktığını okumuştum. sanırım yardımcı olabilmişimdir.sevgilerimle.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
eywallah adanalı güzl abim. evet bilgiler çok süper. sanırım suzuki v storm şuan 1. tercihim olacak gibi. çünki teknin donanımı ve hp sinin fazla olması beni cezbediyor. şimdi birde bmw yi araştıralım.
( adanalı abim geçen gün yanına uğradım (sonaxa) orda yoktun.)
BMW F650GS
TEKNİK VERİLER:
Max Hız (Km/s): 166
Ağırlık (kg): 192
ön Fren Tipi: Disk
Arka Fren Tipi: Disk
Silindir Hacmi (cc): 652
Yakıt: Kurşunsuz
Güç (bg): 50
Güç Devir (devir/dak): 6500
Tork (Nm): 60
Tork Devir (devir/dak): 5000
ya niye tek silindir yapmuşlarki sanki bu motoru ;?
fuatbmw01 abi sizdedemi aynı makinadan var. eğer öyleyse bmw yi yakından da görmek isterim.
Sevgili arkadaşlar Çarşamba günü için toplantı yeri anlaşılmıştır ayrıca ben ve eşim Veyis hocayla Haluk hocanın Öğretmenler gününü kutlar başarılı nice yıllar dileriz.İyi akşamlar.
teşekkürler mustafa abi sağolun varolun.
haluk hoca ile veyis hocanın öğretmenler gününü kutlar nice bu güzel günlere dileği ile selamlar
haluk hocam ve veyis hocam ögretmenler gününüzü ktlar ellerinizden öperim
ve tüm ögretmenlerinde ögretmenler günü kutlu olsun
bora abeyyy ne hesabı bu
hayır
abey dövil in üzerine kumamı getirdin de bizimmi haberimiz yok
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
Kutlamalarınızdan dolayı herkese selamlar ve saygılarımı sunarım.
Sevgili Veyis hocam ve haluk hocam kardeşim öğretmenler gününüzü en içten dileklerimizle kutlarız.
jönysf sen nerelerdesin kayıplara karıştın,seçeneklerin üçüde yerinde maddi durumun yeterli ise bir kere al BMW al derim ikinci tercih Honda tabi enjeksiyonlu modeli trans 700
[QUOTE=jönysf;1343701]eywallah adanalı güzl abim. evet bilgiler çok süper. sanırım suzuki v storm şuan 1. tercihim olacak gibi. çünki teknin donanımı ve hp sinin fazla olması beni cezbediyor. şimdi birde bmw yi araştıralım.
(
dogru tercih bence
sevgli VEYİS VE HALUK HOCAM..oğrenmen gününüzü kutlar saygı ve sevgilerimi sunuyorum iyiki varsınız kocaman
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)