Fuat abim arka hidrolik kapağı bulabildin mi?
Fuat abim arka hidrolik kapağı bulabildin mi?
Bende...
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
herkeşe iyi akşamlar,balıklar ve salata güzeldi yol muhteşemdi katılımda bi hayli yüksekti çoook eğlendik demek isterdim, ama sağlık olsun başka bir aksiyon yaptık eğlendik güldük yedik içtik her neyse,
muzaffer abi o motora o mont gitmemiş abi haftanın rüküşü proğramına girseydin kesin 1 puan alırdın
iso cum sen o ağacın altındamı bekledin yoksa,hani şarkılara konu olan sen neden balkondan havaya bakmadın,hadi ben yunan meteorolojisine güvendim sende balkona çıkıp baksaydın.Neyse güzel bir anı olarak saklayın çarşamba günü çıkarıp güleriz,iyi akşamlar herkeşe
Muzaffer Abi iki şey dikkatimi çekti;
1- Boyun inanılmaz uzamış
2- Ayarsız saat-takvim gördüm ama sendeki epeyce farklı
Cengiz abime bak, İncirlikte çalış Yunan meteolorjisine güven.
Bak sizinkilerin hava durumu:
http://www.wunderground.com/global/stations/17350.html
[QUOTE=azgurbuz;1342937]Muzaffer Abi iki şey dikkatimi çekti;
1- Boyun inanılmaz uzamış
2- Ayarsız saat-takvim gördüm ama sendeki epeyce farklı
sevgili zaferim boyumun uzun olma sebebi foto montaj..ikinci soruna cevap yeni makinam 2022 ye kadar garantili ondan öyle
G Ü N A Y D I N D O S T L A R
iyi haftalar,bol kazançlar,sağlıklı günler...
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
G Ü N A Y D I N bunu okuyan herkese
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
günaydın herkese
nası üzülmüştüm yaa gelemiyorum geziye diye
temiz kalpliyim işte ben gidemiyodum sizde gidemediniz
sen kal aşk ben giderim buralardan
Bugün öğretmenler günü.
Veyis Hocam ve Haluk Hocam başta olmak üzere tüm motorcu öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlarım.
Yolculuk etmek bezen varmaktan daha iyidir.
Günaydın herkese... Ben de Haluk hocamın ve Veyis hocamın öğretmenler gününü kutlarım.
ZEKA BOCALAR, DİL SÜRÇER, ZİHİN TÖKEZLER
LUCRETIUS
aaa demi bütün öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun (başta babamın ve abimiiinnn :D )
sen kal aşk ben giderim buralardan
Bak unutmuşum
Veyis hocamın ve Haluk hocamın Öğretmenler günü kutlu olsun
Ayrıca diğer tüm öğretmenlerinde Öğretmenler günü kutlu olsun
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Hatırlayıp kutlamanız büyük nezaket. Ben de tüm öğretmenlerimizin ve Haluk'un öğretmenler gününü kutlarım. Selamlar.
D U Y U R U
arkadaşlar,çarşamba buluşmamız için,CAFE ROOMS'a rezervasyon yaptırdım.adresi:yüzme havuzunun yanından çifteminareye giden yol üzerinde,BİM MARKET'in yanından girilice 50 mt. ilerde solda,MHP il binasının karşısı.bilgilerinize.
Ben de Haluk hocamın ve Veyis hocamın öğretmenler gününü kutlarım.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)