Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
ben o yunan meteorolojisini...............
2008 Regal Raptor 250 2009 Hyosung GV 650 2010 Bianchi 150
2011 Honda Transalp XL700 2013 Kymco Xciting 250 2015
Günaydın, hava muhalefeti sebebi ile gezi iptal olur sanırım. Hava çok kötü benim bu yağmurda motor binebilecek su geçirmez techizatım yok.
bu kadar yazılmış, yer tarif edilmiş, saat yanlış anlaşılmış-düzeltilmiş, derken derken finale bak.
yağmur yağıyor seller akıyor arap kızı camdan bakıyor
söylerdik eskiden, şimdiki çocuklar hikaye hiçbişey söylemiyorlar, ne heyecan var ne tat
Günaydın Adana MT nin güzel insanları bu Pazar Karataşa gitmek kısmet olmadı ama ilk fırsatta gider Balıklarımızı yeriz aslında Balık bahane önemli olan birlikte olup hoşça bir Pazar geçirmekti hepinize iyi istirahatlar.
günaydın arkadaşlar. bugünkü karataş gezisine baya hareketlenmiştik ama hava şartları buna musade etmedi. kısmet degilmiş inşallah haftaya pazara yaparız. herkeze iyi pazarlar iyi tatiller.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
günaydın iyi pazarlar adana mt hava muhalefeti bahane ben yokum diye gitmediğinizi biliyorum çok incesiniz
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
günaydın arkadaşlar
şu an yapılabilecek en güzel şey klavye motorculuğu
eefendiiim ne demiştik ?
evde eşofmanla oturup miskin miskin,EBRU GÜNDEŞ'in son albümünü dinlemekte bir başka oluyormuş canımmm.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Ya bekledim bekledim gelmediniz...
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
sengili arkadaşlarım üzülerek söyliyeyim ......malisef karataşa gidecegiz diye tam saat 8 de buluşacagımız yere gittim tam teşizat bekledim ne gelen vardı ne arayan çok bozuldum madem öyle niye beklettiniz biriniz dahi aramadınız çok bozuldum ..ayıp degilmi bu hakksızlık yaa..hatta dönerken agaç dibinde motorlu birini gördüm üşüyerek motoruna sarılıyordu demekki o kişi..EFENDY İSO imiş bilseydim yanına gelirdim.inanmazsanız diye foto çektim.çünkü bazı arkadaslarımız malesef geziye gelmemek ıcın herseyı bahane edıyorlar biz her yolun yolcusuyuz bize hersey bahane yagmurda'da camurdada gezıye gıderız iste buyrun resımler.
[
abi hangi ara çektin bu fotoyu,ağaca o resimleri kim asmış bilmiyorum ama,o ağaç oksijen yapma görevini bırakmış,sadece bana özel difriz görevi görüyordu,dondum dondum.....
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
ya muzaffer abi koltuğun üzerinde niye fotoğraf çektirdin.
2008 Regal Raptor 250 2009 Hyosung GV 650 2010 Bianchi 150
2011 Honda Transalp XL700 2013 Kymco Xciting 250 2015
muzaffer abı su saatını bı ayarla ya ben bugun soba kurmakla mesguldum hamsıye beklerım bundan sonra)yalnız iri olmasın
daha önce beynini götüremediğin yere motorunu götürme!!!
ybr250-vstrom-600f-fz6-fazer1000-cbf1000-z1000sx(-xcity250&crosstourer1200)
datlı su moturcuları siziii herkes yan cizmiş
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
Motorcu olmak için ıslanmak şart galiba
Ben kuru seviyorum.
arkadaslar ben bugun hafdaya acılacak mersin fuar standı hazırladık bekleriz
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)