Sevgili Adana MT; son karar nedir gidilecekmi Karataş'a??? Yağmur olacak çaresiz.
Sevgili Adana MT; son karar nedir gidilecekmi Karataş'a??? Yağmur olacak çaresiz.
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
sabah olsun da bakalım bi. şuanadaki gibi yağmur yağarsa tabiki gidemeyiz.
2008 Regal Raptor 250 2009 Hyosung GV 650 2010 Bianchi 150
2011 Honda Transalp XL700 2013 Kymco Xciting 250 2015
zafer senin gps in modeli ne garmin zümo ??
Sabah ola hayrola, sabah 9:00 hava uygunsa gideriz
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Benden bu hafta pes....
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
hava iyi olursa bizimde gelme durumumuz var herkese iyi akşamlar
hava iyi olmayacak. çok mu kehanetimsi oldu????
yarın salbaş tarafında havacıların festivali vardı; paraşüt, maket uçak, piknik; vs. vs. onlarda hava muhalefeti nedeniyle organizasyonlarını iptal ettiler.
yunanistan meteoroliji sitesine girdik %70 yağmur deniliyor 15:50 itibari ile,diğer zamanlar parçalı bulutlu yani saat 4 e kadar bişey yok ondan sonra yağmur ben demiyorum yunan metosu diyor,diyeceksiniz ki ne alaka eski denizciyiz ya gemideyken yunan meteosundan alırdık hava raporunu hiç şaşmazdı o yüzden diyorum iyi akşamlar
Arkadaşlar ben şimdi balkondan baktım. Yarın hava inşallah güzel olacak. Ama öğleden sonra erken dönelim. Bizim metoroloji bu işten anlamıyor! Buluşma saat 10:00'da ve Galeryada mı? Galeryanın çok derinlerine gitmeyelim!! Aski kavşağından galeryaya döner dönmez oradaki boş alanda olalım. Selamlar ve iyi geceler. Rahat uyuyun!
ya zaferim senden başka okumuyan yok,okumaya niyetin yoksa kaportacıda yada tornacıda falan çalış,yarın saat 10:00 da galleriya mc donalds arkası buluşma yeri imiş duyurulur.Zafer bunuda okuyamıyorsan senin niyetin gelmek değil,bahane üretmek
arkadaşlar yarın hava iyi olacağa benziyor. yarın 9.00 da galleriada buluşmak üzere. herkeze iyi geceler.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
buluşma niye 10:00 da çok geç değilmi arkadaşlar
2008 Regal Raptor 250 2009 Hyosung GV 650 2010 Bianchi 150
2011 Honda Transalp XL700 2013 Kymco Xciting 250 2015
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Şu an bu konu içerisinde 56 kullanıcı var. (0 üye ve 56 misafir)