muzafferim bir ses var hayvanda sankim fazer şelepsiz sese hasta oldum ama çok hızlı beni aşar dostum hemde çooook aşar,haaa enduroya müşteri çıktı o zaman iş değişir,hemen küçük bir modifikasyom gidonu fazer, önü biraz düşür yanlara ve arkaya çanta birde motoru elden geçirtirim ozaman binerim ama şu aşamada bana nakiti en kısa yoldan hangisi sağlarsa benim için avantaj
senin için hayırlısı ne ise o olsun cenkisim.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
bende şaşırdım ne yapacağımı ama bişeyi kesin olarak anladım hondanın motorunu söküp 250 lik çin olmuyor çünküüü şaft var yarım mafsallı öbür taraf tek bu tarafda şaft var ancak kesip ona uygun şase kaynak falan filan oda semeriyle sekseni bulacak böylesi daha hayırlı olur inşallah
Hiçbir şey anlamadım yav...Tane tane anlatın:
şu an şahin kardeşimin yanındayım oradan yazıyorum.o da herkese iyi akşamlar diyor
dün iş yorucuydu kusura bakmayın dinlenmeyi tercih ettim
adaş sen yanıma gelmez, yada telefonlada olsa aramazsan emin ol ben rahat balık tutarım seni seviyorum adaşım benim
vallahi niyetim bir gün önce balığa karataşa gitmek.içine doğmuş
cengiz abi hayırlı olsun
cenkisim.boracım,halukçuğum ve şahin kardeşim teşekkürler,Zaferim sana bişey yok sen evde otur çitlek çit,sona anlamadım de benden de sana prafo
gürselim,şahin erdem nerden çıktı yaaaaaa biz seni demir gürsel olarak biliyorduk
Zaferim haftaya çarşamba gelirsen ben sana tek tek anlatırım.Çitleğe devam
Hayırlı olsun Cengiz bey. Demek mecburen modifiyeden vazgeçtin. Neyse en azından bunu daha kolay satarsın artık.Selamlar.
Cengiz abi selamlar, Mehmet ben. Tanışmakdık henüz yüzyüze. Hayırlı olsun.
Bak fotosunu bile değişti tanınmamak için
Veyis hocam teşekkürler iyi dileklerin için,
ares01(mehmet kardeşim memnun oldum çarşambalari takip et tanışırız)kal sağlıcakla
Hayırdır Zaferim mayısa kadar neden gelemiyorsun Kenyadamısın yoksa
Doğru devlet adamıyım ama derin değil sığ sığ
Ha şöyle herzamanki bildik muzafferim demirim gürselim böyle daha iyi
ya akşam akşam zafer takılıyor kendi çapında,bende çemberine takılıyorum
herkese en güzel geceler,renkli rüyalar.Yarın yazışmak dileğiyle hoşçakalın ben yatar,
G Ü N A Y D I N Adananın elit MT grubu
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Arkadaşlar Kadirliden selamlar.
Cengiz hocam hayırlı olsun.
THICKHEADED MAN DOESN'T WEAR HELMET
Bugün hava güzel inşallah Pazar günüde böyle olur
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)