Ben ve Bora bey zaten kurufasülye yiyeceğiz. Bir de pilav. Dolayısıyla suya değil sulu yemek lokantasına gireriz.
ben pazara kiralık ev bakacağım benden pas galeriada buluşuyordunuz değilmi yinede bilgim olsun iyi akşamlar adananın güzel motorcu kardeşleri abileri
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
http://weather.yahoo.com/Adana-Turke.../forecast.html
Yukarıdaki link yahoo dan. Pazar günü şiddetli yağış gösteriyor vallahi. Bu adamlar yanılmıyorlar genelde ama yinede inşallah hava açık olurda gidilir Karataş'a.
boşa kürek çekmeyin herkes evde buhafta çünki aldıgım istihbrt...YAGIŞLI hemde vayyyy
Yada sen birgün önceden git balıkları tutu biz ertesi gün geliriz birlikte yeriz. sevgili gürsel.
2008 Regal Raptor 250 2009 Hyosung GV 650 2010 Bianchi 150
2011 Honda Transalp XL700 2013 Kymco Xciting 250 2015
Kimse gidemeeeez, yağmurlu 100% (tanıdıklar var )
Eyiiiiiiiiii akşamlar Adana Mt nin pastane motırcıları,bende dahil bugün izin aldım duramadım gittim motoru görmeye ben onu beğendim o beni beğendi aldım anahtarı düştüm yola motır manyak gaza dokandımı zıplıyor direksiyon küçücük manevra yapamadım azdaha depodan çıkarırken yatırıyordum,birde benzini bitti yolda kaldım allahtan kaldığım yer Mustafa Kemal Paşa bulvarındaki opetin karşısıydı fazla rezillik çekmedim.Neyse benzi aldım düştüm yola doğru izzet ustama ustama,beni görünce şaşırdı ve motoru tanıdı daha önce kendi toplamıştı sakın aldım deme dedi sen binmezsin nakedlara dedi bende jinlunla kafa kafaya takas ettim dedim,sevindi iyi bir tercih dedi bunu satmak daha kolay dedi bende bir an önce elden çıkar dedim motoru teslim ettim benim canım DR 800 me kavuştum at sahibinin altında kişnermiş,bendeki kişnemedi beni üstünden atacaktı nerdeyse çok agresif yani türkçesi beni sarmadı iyi akşamlar
ne motoru cengiz abi ne oldu yaw bir gün gelemedim neler oldu motor mu aldın sattın ayrıntıyı ben bilmiyorum valla.
veya kuyruk kokusumu alıyoruz.
benim için daha hayırlı muzafferim,satması daha kolay dedi ustam öbürü çin diye kimse yüzüne bakmıyor bu gün dükkana girdim hemen satılık mı dedi birisi ustamda yok dedi ve bana abi sen karışma kimseye fiyat verme dedi bende al motor senin dedim herşeyi sana ait dedii bıraktım geldim
halukçuğum istediğin kuyruk olsun hele şu pazartesi olumlu haberi alalım o zaman düzeltiriz canın sağolsun senin
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)