evet bence de.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Adaşım muzaffer pastaneyle görüşmüş olup, gerekenleri söylemiştir. Detay bilgiler adaşımda
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Ben gelmem...
Biz pastane motorcusumuyuzz...
Gece gündüz mekandayım zaten,izin günümde yine mekan hiç çekilmez...
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
Arkadaşlar, şu an itibariyle hava kapalı gibi görünüyor. Ben ademe de rengine de OK diyorum. Ama rengin tam olarak nerede bilmiyorum.
veyis hocam bende diyorum ki,şuan mt de olmayan arkadaşlarımız var.adem diye biliyorlar.önce ademin oraya gidelim,oradan pastaneye gidelim.bu saatten sonra bilgilendirmek çok zor herkesi.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Size şöyle tarif edim, Süleyman demirel blv. sonunda (TRT binasına doğru)göbekten düz devam ediyorsunuz BurgerKing göreceksiniz biraz ileride sağda (yaklaşık 200mt) Rengin pastanese ( Camiye varmadan )
Ancak bu kadar tarif edebildim.
Ben eşimle pasatnede olacam Görüşmek üzere
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
[QUOTE=muzaffer1968;1337827]Size şöyle tarif edim, Süleyman demirel blv. sonunda (TRT binasına doğru)göbekten düz devam ediyorsunuz BurgerKing göreceksiniz biraz ileride sağda (yaklaşık 200mt) Rengin pastanese ( Camiye varmadan )
Ancak bu kadar tarif edebildim.
O zaman TÖ'de değil bu pastane. YAni doğrumu anladım: Ben ruh sağlığı tarafından gelecem. TÖ den gelince Şehzade caminin oradan sola dönüp SD bulvarına doğru giderken camiden az ileride mi?
Teşekkür ederim Muzaffer kardeş.
Yalnız Ademin oraya gidip te "yaw burası da iyi boşverin Rengini" denirse n'olacak? Bir de saat kaçta buluşacağız? Özledim herkesi!
hımmmm akşam ola hayrola ne deyim:
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
arkadaşlar ben bu akşam yokum çocuk bakacam size iyi eğlenceler.
2008 Regal Raptor 250 2009 Hyosung GV 650 2010 Bianchi 150
2011 Honda Transalp XL700 2013 Kymco Xciting 250 2015
Arkadaşlar bende, gelirse Muzaffer ve Turgaylarla beraber Rengine geliyoruz.Görüşmek dileğiyle.
Adana MT iyi geceler,yine keyifli bir ortam sıcak insanlar ve sıcak çay daha ne istenirki herkese teşekkürler,ben şimdiden top case araştırmaya başlıyorum cbx için kısmetse cumartesi alıp direk izzet ustamın oraya ucuz yollu olanlar tercihimdir önerisi ve teklifi olana açığım şimdiden teşekkürler,herkese tekrardan iyi geceler
Günaydın Adana MT nin elit insanları,herkese hayırlı işler bol kazançlar dilerim
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)