Bora abi her sabah sana düzenli ses dinletiyorum diye kızmıyorsun dimi...
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
kızarmıyım hiç hoşuma gidiyor.sakın aksatma.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
herkeşe iyi akşamlar,bora yukarıdaki soruyu es geçtin kanımca sayfa 323 muzaffer abi bişey sülemiş gökhan hocaya caizmi demiş, eeeee yorumlarını bekliyoruz
müsait değiliz kardeş.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
kızma be yaf,oka insan nasıl olur ev hali falan,ben tansiyonunu ölçtüm sadece birazda germek istedim ortamı,hep senmi hatunumun kömür pastasını söyleyecen aççıkda ben süleyim ne olur zerrin yinge yarın size geliyoooooz 40 kişi falanpasta börek yapmana gerek yok kek olsun yeter
Hava iyi olursa yine Ademin orası bence gayet iyi olur. Ne dersiniz?
yarın akşama bora abilerdeyiz o zaman iyi ona göre ayarlayalım kendimizi. haftayada hamama gideriz.
2008 Regal Raptor 250 2009 Hyosung GV 650 2010 Bianchi 150
2011 Honda Transalp XL700 2013 Kymco Xciting 250 2015
şimdilik hava fazla sert değil.yarınki toplantı için bende ademin orası iyi olur derim.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
Elinde büyük naylonu olan varsa getirsin mümkünse, çünkü Ademin oradaki iplerin üzerinden aşırıp, ufak tefek yağmurdan da korunabiliriz diyorum. Biraz salaş olacak ama, motorcu dostluğu ile üstesinden geliriz. Maksat gönüller bir sohpet keyifli olsun.
Ademde toplanalım. Havalar biraz serinlese de kalın giyinmekle hala idare ediliyor. Hele salep de varsa...
ZEKA BOCALAR, DİL SÜRÇER, ZİHİN TÖKEZLER
LUCRETIUS
evet salepsiz olmuyor valla.
2008 Regal Raptor 250 2009 Hyosung GV 650 2010 Bianchi 150
2011 Honda Transalp XL700 2013 Kymco Xciting 250 2015
Çarşamba akşamı Ademin orda görüşmek üzere cümleten iyi geceler renkli rüyalar.
erken kalkabilirsem gelirim,hatunumun yanına gideceğim,herkeşe iyi geceler
sevgili arkdaslaırm t.özalda rengin pastanesı ıle konustum eger arzu edıyorsanız yarın 8de orda bulusalım?merak etmeyın ben varken sızı opturmem.merak etmeyın gereken ılgıyı gostercek
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)