iyi akşamlar adana
iyi akşamlar adana
iyi akşamlar,şahin bey tanışıyormuyuz sanırım ilk kez gördüm hoşgeldiniz
Boracım geçmiş olsun,şimdi okudum kötü bişey yoktur umarım veyis hocamın dediğini yap bugün üstüne basma
AĞRI KESİCİ
Bir ölçü balı 2 ölçü ılık su içerisine koyup üzerine bir çay kaşığı toz Tarçın ilave ederek bir krem elde edilir. Bununla vücudun ağrıyan yerlerine masaj yap,ağrın azalmazsa parasını geri iade ederiz.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
degerli kardeşim genel lüzum üzerine agrı ve sızıların için araştırma yaptım ve sonunda şifacılardan aldığım bilgi şöyle....hamam otu,bal ,keçi boynuzu,karabiber, yumurtayanık yag.kuru incir. bunları bir yemek kaşıgı koy .bilendırdan geçir akşam sür..sabaha 100m koşusuna katıl.
Geçmiş olsun Bora abi, bir an önce iyileşmen dileğiyle.
muzaffer abi bu karışımı aç karına mı sürecek yoksa tok karınamı onu belirtmemişsin,yan etkisi yapar sonacıma
yav arkadaşlar sizede mavra malzemesi lazım ha yani
sende herşeye yorum yapma kardeşim.yorum yapacağına ilaç ol
abilerin abisi biz senin gibi düşüncelimiyiz senin farkın burda çıkıyor işte
sanada canım benim, balık arkadaşım
yav gürselim gerçekten özledim seni ya biara ugra yanıma
Bora abim geçmişler olsun nazara geliyorsun valla o motora bir nazarlık şart oldu...
Born To Be wild,Live to Ride...
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Günaydın Adana MT nin güzel insanları hepinize sağlıklı mutlu ve bol kazançlı günler dilerken Bora kardeşimede geçmiş olsun dileklerimi bildiririm umarım daha iyisindir şimdi mesajları okuyunca duygulandım Allah bu muhabbetimizi bozmasın,hepinize selamlar ve hayırlı işler.
G Ü N A Y D I N
Saygıdeğer Adana MT liler
Güzel kardeşim, bora bu tür şeylere inanmaz kendisi vakti zamanında ilaç sektöründeydi Ama nasıl olduysa Veyis hocanın dediklerini yapmış
Bak Boracım en uygun ve en ucuz çözüm
Bu formül sadece gece 3:00 de uygulayınca oluyormuş
Senin derdine çare biliyom ama biraz masraflı olur onun için boşver
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Günaydııııııııın Adana MT. Herkese hayırlı uğurlu işler.
ZEKA BOCALAR, DİL SÜRÇER, ZİHİN TÖKEZLER
LUCRETIUS
gunaydın adana hayırlı ısler bora abi acı varmı acı bır karısım da benden dermişim
arkadaşlar tünaydın.nasılsınız iyimisiniz iyisinizdir. işşallah maşellah yarin geneleksel çarşamba akşamı buluşma noktası geçmiş olsuna bora ya gidelim nedersiniz..hocam teklifim caizmidir nedersiniz.
Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)