Günaydın...
Günaydın...
ZEKA BOCALAR, DİL SÜRÇER, ZİHİN TÖKEZLER
LUCRETIUS
Günaydın arkadaşlar. Bora kardeş nasılsın?
valla veyis hocam meğer dün hiçbirşey yokmuş.bugün çok daha acı çekiyorum.dediğiniz karaüzüm işini yaptım.sabah daha çok ağrı ile uyandım.demek soğuyunca ortaya çıkıyor.ilginize teşekkür ederim.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
teşekkürler mehmetcim,sağolasın.
Mümkünse bugün pek ayakta durma. O bölgeyi de sıkıca sar. Gerekirse dizinin bükmeyecek şekilde sar ve az hareket et. Geçmiş olsun. Selamlar.
G Ü N A Y D I N Adana MT
Bora kardeş geçmiş olsun, bak üzüldüm şimdi
Allah daha beterinden korusun Bence sen kan akıt, mesela tavuk kes bi garibana ver sevinsin...
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Sabah şerifleriniz hayır olsun Adana MT.
sanada çok geçmişler olsun Bora abi.
2008 Regal Raptor 250 2009 Hyosung GV 650 2010 Bianchi 150
2011 Honda Transalp XL700 2013 Kymco Xciting 250 2015
teşekkürler ediyorum can dostlarım.işte TEK TEK BASARAKTAN türküsünü söyleye söyleye sekerek geziyorum.
dün kızıldağ'da,mucura bastım ve ayağım dışa doğru ters döndü.dünden beri acı içinde seke seke geziyorum cenkisim.sağolasın.
Bora abi geçmiş olsun, bir dr.a görünsen fena olmaz. Ben bakayım dicem ama anlamam
benimde başım agrıyor arkadaşlar neyapmam lazım ..birde avcumun içi agrıyor hemde nasıl.doktora gitsem faydası olurmu yorumlarınızı bekliyorum ayıptır yav madem sizin için degerli niye tlf açmıyonuz kardeşime loo ben sabah ilk işim boracıgıma tlf açtmmm
gökhancığım,büyük bir ihtimalle diz bağlarım zarar gördü.şimdilik doktorluk birşey olmasa gerek,umarım geçer yakında.
tüm arkadaşlarıma ilgilerinden dolayı teşekkür ederim.
çok şükür kaza değil gürselim,tam durmuş motordan inerken,yerde de mucur var,basarbasmaz ayağım dışa doğru ters döndü.şimdilik sekerek geziyorum.bakalım birkaç güne kadar ne olacak.sağolasın.
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)