Günaydın arkadaşlar maşallah hepiniz zinde ve iştahlı görünüyorsunuz şimdiden hepimize hayırlı yolculuklar,afiyet olsun.
herkese günaydın.iyi hafta sonları diliyorum.iyi eğlenceler.
ben bunları yazarken sizler sucukları götürüyor olacaksınız.
afiyet şeker lop lop et olsun
Sucuk değil pirzolaları götürdük. Çok güzel bir gezi oldu. İnşallah darısı başka güzel gezilere. Keşke geleydin diyecem ama demiyorum. Gel(e)miyorsan bir sebebi vardır mutlaka. Selamlar.
Hoşgeldiniz arkadaşlar....
Kafamı yastıktan kaldıramamışım...
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
bugünki kızıldağ gezimiz cok harikaydı. geziye katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. darısı başka güzel gezilerde buluşmak dileğiyle herkeze iyi akşamlar.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
Adana MT nin gezgincileri,selamlar hepinize sağsalim döndüğünüze sevindim,bende kaynanamlardan yeni geldim malum hatun orda kalıyor perşembeden beri ordaydım,eee resimleri isterük bakalım kim ne kadar yemişşşşşşşşş.Neyse çarşamba kısmet olursa görüşürüz
Bence de çok güzel bir parkurdu, iyi bir pazar geçirdik tüm aile.
Herkese selamlar. Bugün geziye bende katıldım ve çok keyif aldım. Emeği geçen herkese teşekkürler. Bu arada fotoğrafları sabırsızlıkla bekliyorum...
Evet, evet güzeldi. Keşke günler daha uzun olsaydı daha fazla gezerdik
Emeğe geçen ve katılan herkese teşekkürler
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
ARKADAŞLAR HERŞEY İÇİN SAGOLUN TOPİĞİ açtım az resim yükledim kusura bakmayın 60 resimden anca bukadar yükledim yarine hepsini yükleyecegim .çpk yorgunum diğer arkadaşlar reimleri yüklerse iyi olur
bize hoş gelmişsiniiiiizzz demek düşüyo.. yaw her yerim agrıyor bu ne melem bir hastalıktır geçmedi gitti eylenceyi kaçırdık ama saglık olsun
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
Arkadaşlar zevkli bir parkurdu tabiki artçılar sürücüler kadar zevk almamış olabilir.Bazı olmsuzluklara rağmen yinede güzel bir Pazar geçti.İnşallah darısı her gezimizin kazasız belasız geçmesi dileğiyle,herkeze iyi akşamlar ve haftalar. Geziye katılamayan arkadaşlarada hasta olanlara acil şifalar işi olupta gelemeyenlerinde işlerinde başarılar.
gerçekten çok keyifli ve bol katılımlı idi. herkese teşekkürler. bedeki resimleride yükledim arkadaşlar
2008 Regal Raptor 250 2009 Hyosung GV 650 2010 Bianchi 150
2011 Honda Transalp XL700 2013 Kymco Xciting 250 2015
ARKADAŞLAR CÜMLETEN HOŞGELMİŞSİNİZ
veyis hocam hiç sorma benim hafta tatilleri cumartesiye döneli gezilere katılmam bayağı zor imkanlarla oldu.yani pazarları çalışıyorum.mesela haftaya gece vardiyası pazar günü sabah işten çıkıyorum.bu hafta umarım güzel bir gezi düşünür arkadaşlar bende gelebilirim
arkadaşım hoşgelmişsin tanışmak dileğimle
kendi adıma teşekkür ederim mustafa abi bazı olumsuzluklar demişsin inşallah kaza falan deyildir bahsettiğin
günaydın sevgili dostlar.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)