selam adana halk cumhuriyeti...
allah muhabbetinizi bozmasın kardeşlerim, abilerim...
inşallah en kısa zamanda güzel orghanizasyonlarda tekrar birlikte olmak ümidiyle.görüşürüz
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Tünaydın şekerlikler...
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
herkes nerde
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
ben burdayım ve izliyorum
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
herkeşlere merhaba
2008 Regal Raptor 250 2009 Hyosung GV 650 2010 Bianchi 150
2011 Honda Transalp XL700 2013 Kymco Xciting 250 2015
erken gidip erken kalkalım arkadaşlar.daha siz kapıkayaya uğrayacaksınız
mesela 08:30 hareket saati olsun
hatta sabah namazını müteakiben olsa daha hoş olur gibime geliyor
G Ü N C E L L İ Y O R U M
Gezi Duyurusu
Dün akşamki toplantıda Pazar günü gezisi için eğer hava şartları uygun olursa Veyis Hocamız öncülüğünde Kızıldağ'a sucuk ve pirzola yemeğe gideceğiz.
Katılmak isteyen arkadaşlarımız Saat 9:00 HAREKET Fuar alanın önünden
Şimdilik katılanlar:
Veyis Hocam + Eşi
Muzaffer1968 + Eşi
Çelik Gürsel + Eşi
Haluk hocam + Eşi
Gökhan Hocam + Eşi
Mustafa abi + Eşi
Turgay abi + ???
İso + Nişanlısı Ferda
Bora + Eşi
Listemizi güncellersek kimin gelip gelmiyeceği belli olur....
gürselim,yol zaten 70 km.50 km.karaisalı,20 km.ondan sonra kızıldağ.hem 9 diye muzaffer yazmış.KAREKET O SAATE...
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
bende gelmek isterdim ama pazar günü mersin de olacağım...Gurbette okuyan bir gencin motorunu kışa hazırlayacağım...Birde benim yamaha yı Toplayacağım atölyede ... İki haftadır ihmal ettim motorumu... Şimdilik Mondial Zatla idare ediyoruz maalesef...Ama yamaha bitsin o zaman kovsanızda gitmem Pistonlarını istetmiştim gelmiştir herhalde... Birde Sele değişecek...Ne yapalım kendi chooperimizi kendimiz yapıyoruz... Eksoz dört giriş tek çıkış acaba ikiyemi bölsem diye düşünüyoum... Ama sanırım yine tek olacak... Neyse çok istiyorum sizlerle tanışmayı ne yapalım kısmet ? Bu arada Ofisim Adliyenin orda ... gelirseniz çayımı içersiniz... sevgiler...
[B][I][COLOR="Red"]Yanlışlarıyla Mutlu olanları, Doğrularınızla Rahatsız etmeyiniz...[/COLOR][/I][/B]
SLMLAR OLSUN BN KRO CUMANIN YEĞENİ CECO BENİDE LAYIK GRÜRSENİZSE SEVİNİRİM ARANIZA HERKESE ŞİMDİDEN SAYGILAR
Cümleten iyi Akşamlar Veyis hocanın dediği yerde bu mevsimde tenha olduğu için sadece sucuk ve dana eti varmış eğer Koyun eti arzu edilirse önceden haber vermek gerekiyormuş adamın adı AHMET telf:0.536.8543002 Dr.Yaşar Yılmaz aradı deyince hatırlarmış.
yola 9 da çıkalım daha erken çıkarsanız ben gelemem. zaten toplam 70 km bişeymiş. çabuk biter o yol.
2008 Regal Raptor 250 2009 Hyosung GV 650 2010 Bianchi 150
2011 Honda Transalp XL700 2013 Kymco Xciting 250 2015
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)