yaw mesajları okuyunca bu saatte gülme krizi tutu allah da hepinizi sonsuza dek güldürür inşallah yarın ola hayrola iyi geceler adananın me te si
yaw mesajları okuyunca bu saatte gülme krizi tutu allah da hepinizi sonsuza dek güldürür inşallah yarın ola hayrola iyi geceler adananın me te si
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
Günaydın millet
Şu işe bak bi sucuk yiyeceğiz diye pazar sabahı erken kalkıyoruz
İnşallah uyuya kalan olurda, bize sucuk biraz daha fazla düşür
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
neee sucuk muuuuuuu ben bunalım takılmaya devam edeyim size iyi eğlenceler. kazasız bir gezi geçirmenizi dilerim...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Çok şükür bir geziyi daha kazasız belasız tamamladık. Sucuklar ve manzara süperdi. Herşeyden öte motosiklet dostluğumuz süperdi. Allah bozmasın. Selamlar.
Bora kardeş, herhalde fotoları siteye yüklüyorsun. Gördüm!!!
ben bugün hiç foto çekmedim veyis hocam.fotolar diğer arkadaşlarda.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
YArasın yarasın afiyet olsun.Lop lop et olsun. Katılamıyorum ama takipteyim. Yakın zamanda görüşmek üzere
Ben gördüm; Hasan'ların makinasında bir sürü fotomuz var.
Hasan uyuma yükle...
Sevgili Adana MT gurubu bu günkü gezi için herkese teşekkürler özellikle Haluk hocamın ve Muzafferin kesesine Allah bereket versin her şey çok güzeldi.
adana mt gurubuna mükemmel gezi için hepinize tesekkür ederim iyi geceler
arkadaslar bende varım
Arkadaslar Salı Gunu ısdanbula Gıdıyorum Yenı Bmw Motor Cıkmıs Egıtım Alacam Motor 1300cc .450 Cc Sız Yaklasık 3aya Kadar Gorursunuz
arkadaşlar hepinize katıldığınız için teşekkür ederim sucuklar içinde afiyet şeker bal olsun löp löp et, pıt pıt yağ olsun ama kolestrol yapıp damarları tıkamasın ki yine beraber olalım.
sağlık olsun onlar da düzelir elbet. zaten deveye sormuşlar boynun niye eğri diye o demişki nerem düzki. bizimkide o misal
2008 Regal Raptor 250 2009 Hyosung GV 650 2010 Bianchi 150
2011 Honda Transalp XL700 2013 Kymco Xciting 250 2015
hayde resimler fırından çıktı çıtır çıtır tazeeeeeeeeeeeee, benimde canım çıktı kaydetmemişim bidaha yüklemek zorunda kaldım
iso karıştırma kim olduğunu 2 ay sonra yine kuyruk var ona bak
fuatbm01 valla bende çıkaramadım kusura bakmayın
geceleriniz güzel olsun sevgili adana mt kardeşlerim
alooooooooooo, şşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşştt
uyudunuzmu insan bi sanada der be
peki küstüm.bende uyuyim bari
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)