Trafikte işini halledemessen bile sorun olmaz sanırım . Motorun faturasını yanında getir yeter
Trafikte işini halledemessen bile sorun olmaz sanırım . Motorun faturasını yanında getir yeter
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Eyvallah Hasan, inşallah bi aksilik olmazsa hafta sonu geleceğim. Görüşmek üzere.
Tamam Murat bekliyorum abi.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
Bu arada yolculuk ne tarafa
iskenderun sanırım
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
Yazılışını bilmemekle beraber Eyner yada Eğner Saimbeyli taraflarındaymış.Detaylı açıklama 1-2 gün içersinde yapılır sanırım
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
mesajın tarihine baktın mı peki ?
hmm tmm buqün yazmış pardon
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
ikiside olur
GÖNÜL NE KAHVE İSTER NE KAHVEHANE, GÖNÜL MUHABBET İSTER KAHVE BAHANE
yer mekan pek sorun değil. ister eyner ister eğner istersede bir başka yer olsun.
hep beraber yol almak, eğlenmek, motor itmek, bozulmuş motoru beklemek, devrilen motoru görünce nefes almadan koşmak, hadi geciktik bağrışları arasında biz buyuz ve biriz demek.......
+1
tequ hadi steel zamanı
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
7 de ordayım geliomusun?
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
ewt de, dün dönüşte biraz ertinin cross'unu, geri kalan yolda da berkerin cross'unu ben kullandım, alışkın olmadığımdan kollarım tutulmuş soğuk yemekten, ama yine de zorlicam bugün...
[B]ama hâââLâââ[/B]
tmm çıkıorum şimdi
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Arkadaşlar Slm,
Artık motorumu da aldım, bir kaç güne kadar ruhsatı da halletmiş olurum. Sonrasında da ver elini dağ, bayır...
Çarşamba günleri toplantılara maalesef ingilizce dersim olduğu için katılamayacağım, ancak toplantılarda konuşulanlar ve gezi programlarını buradan izleyebileceğim...
Görüşmek üzere
@azimuth Hayırlı olsun. En kısa zamanda tanışmak ümidiyle.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
@azimuth hayırlı olsun abi bu pazar senin motoru dağda taşta suda bayırda asfalt harici nere olursa bi hayırlayalım
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)