abi biz dün urcuya gittik de geçerken baktık ademin ora perişandı ismail yıkmışlar dedi ben görmedim ama ismailin yalancısıyım
yinede ademem mi gidilecek
abi biz dün urcuya gittik de geçerken baktık ademin ora perişandı ismail yıkmışlar dedi ben görmedim ama ismailin yalancısıyım
yinede ademem mi gidilecek
sen kal aşk ben giderim buralardan
eveet oradayız
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Hamamcılar ve/veya Ademciler;
Ben iş yemeğinde olacağım malesef, iyi eğlenceler sizlere.
arkadaşlar müjde kazancılardaki kebebçı arkadaşım olur rica ettim çiğköfte yaptıracam elemanıyla gönderecek eger hamamcı müsade ederse çalgıcıyı 10 dakkalıgına onuda gönderecek gelenlere duyrulur nede olsa biz adana mt. olarak yaptıkmı herşeyin engüzelini yaparız.gelmeyenler utansın çatlasın buarada bende darbukamı getireceğim allöşşş.vur patlasın çal oynasın elalemde ademin orda bizi ansın buarada fotoları çektikmi kimse.yayınlamasın sonra gelmeyenler.zaten üzülecek onları fazla üzmeyelim
Bu alemin kralı kim belli valla, abiiiiiii büyüüüüksüüüüüüüünnnnn....
ver gazı muzafferim ver gazıben bunları yazarken sen muhtemelen gobek taşında adaşıma kese attırıyorsundur
sende hamamcıydın zafer ordan kaytarma olayı var burada bence o yüzden ademcileri hiç katma
büyüksün babaaaaaaaaa
hocam pazar günü gezimiz var buyur gel.
tel:5395194193
arkadaşlar saat 11.30 du mendereste ademin ordaydım allahın bi kulu yoktu demekki yetişemedim zaten hemen karşı tarafında az ilersindede çevirme vardı polis abiler nöbette bende devam edip çıktım . artık haftaya görüşmek kısmet olur inş ....
Günaydın Adana MT'nin sıcak insanları...
ZEKA BOCALAR, DİL SÜRÇER, ZİHİN TÖKEZLER
LUCRETIUS
günaydın kardeş
arkadaşlarım günaydın hayırlı işler olsun.muzafferim sanada olsun nede olsa az sonra damlayacaksın
hamamcı kardeşlerim ne yaptınız, hani resim yokmu, gobekleri görelim
Günadın demek için galiba geç kaldım ama ne yapim resim yüklemekle meşguldum
işte size Hamam toplantımızın resimleri
http://www.motosiklet.net/forum/konu...ml#post1321637
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
merhaba arkadaşlar kusura bakmayın biraz geç oldu ama hafta sonu karatepeye yapılacak gezi için arkadaşların isimleriniz buraya yazmaları gerekiyor. ona göre sucuk vediğer malzeme alınacak. çünkü oradana herhangi birşey temin etmemiz mümkün değil. (listeyi devam ettirelim lütfen).
Buluşma yeri herzamankli gibi ceyhan tarafı mola tesisleri ve saat 8:00 da buluşulacak .osmaniyeye kadar otoban,oradan karatepe,yaklaşık yol 2,5 saat civarı
1. Haluk
2. Muzaffer abi ve eşi
3. mustafa abi ve eşi
2008 Regal Raptor 250 2009 Hyosung GV 650 2010 Bianchi 150
2011 Honda Transalp XL700 2013 Kymco Xciting 250 2015
4.bora ve eşi
5.Muzaffer1968 ve eşi
6.Ahmetnr ve sponsoru Nalan
7.Suat (Ceyhan)
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
8.Barbudos ve eşi
ZEKA BOCALAR, DİL SÜRÇER, ZİHİN TÖKEZLER
LUCRETIUS
hamama gelmiyenler geçerli mazereti olmayanlar gelemez...örnegin zafer kardeşimin.... iş yemegi gibi..kardeşim zafer gelebilir..
ben ve eşim
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)