iş geregi dostum
daha önce beynini götüremediğin yere motorunu götürme!!!
ybr250-vstrom-600f-fz6-fazer1000-cbf1000-z1000sx(-xcity250&crosstourer1200)
hamama bende gelecem.5.ytl çok rahat kese yaparım bilğinize.. yanlız bora gelirse fiyatı düşürürüm
Yarın iş seyahati için Adanada olucam... Müsait olan arkadaşlarımla tanışmak isterim...
Her Lafa Verecek Cevabım Var, Ama Bir Lafa Bakarım Lafmı Diye, Birde Lafı Söyleyene Bakarım ADAM'mı Diye...
muzaffer abi neden boraya indirim,gerçi sende haklısın zafere kese yapsan 20 dakka sürer boraya kese yapsan 5 daka sürer
anlaşılan çarşamba çayları hamamda içilecek,hava iyi olursa ben ve eşim adnan menderese ademin yerine gideriz,sizlere hayırlı keseler hayırlı hamamlar
arkadaşlar gezi resimleri başlığı açılımştır.
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...ml#post1317231
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Ben Gürsel'le hamama gitmem; hatta su kenarı hiç bir yere gitmem.
Adam reaktöre kömür atıyor
bu çok iyi bir fikir hem biz gelenek göreneklerimize bağlı değilmiyiz. tatlılar kolumanlı muzaffer abiden.... eeee kirve olmak o kadar kolay değil. dua et bölükbaşı yapmadık bak. bölükbaşı yapsaydım koruma demii ile cam ellerinden öpecekti... hadi hadi iyisin bak değerini bil
2008 Regal Raptor 250 2009 Hyosung GV 650 2010 Bianchi 150
2011 Honda Transalp XL700 2013 Kymco Xciting 250 2015
Kısmetse ben de Adnan Mendereste Ademin ordayım. Artık bu hafta alternatif takılacağız!
Halukcuğum, motosikletlere isim takmayı gerekli görmem ama illa istiyorsan seninkine "gentleman" veya "redkid" diyelim. "Gentleman" ismi "lady" ye iyi bir alternatif (çünkü daha erkeksi bir motor); redkid ise motosikletin rengine, daha sıfır ve genç olmasına iyi yakışır diye düşündüm. Artık sen birini seç. Selamlar.
yav arkadaşlar birşey sormak istiyorum.motorlara bu isim takma işini kim çıkarttı?
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Şu an bu konu içerisinde 27 kullanıcı var. (0 üye ve 27 misafir)