vayy muzafferciğim,hoş gelmişsin
vayy muzafferciğim,hoş gelmişsin
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
valla çalışıyorum
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
ya ne diyim ben sana muzaffer abi adam koca leydiyi bile çayla mayla geçiştirdi. sen bende dana istiyon. gel senlen biz bi tavuğa fit olalım.
2008 Regal Raptor 250 2009 Hyosung GV 650 2010 Bianchi 150
2011 Honda Transalp XL700 2013 Kymco Xciting 250 2015
yok öyle çamura yatmak.hani GV 650 olunca,sucuk yapacaktık.söz ağızdan çıkar beyleeeeerrr.
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
yaw ne kadar aç insan varmış bea doyurayım şu garibanları. şaka bi yana laf ağızdan arkadaşlar. hiç öyle kolay kolay gaza gelmem ama sözümü de tutarım yani merak etmeyn. sadece tarihi ayarlayıp size iletirim. Artık kimin nerde işi var kim şehir dışında ben onu bilmem.
2008 Regal Raptor 250 2009 Hyosung GV 650 2010 Bianchi 150
2011 Honda Transalp XL700 2013 Kymco Xciting 250 2015
sagolasın halukçum.muzo zamanında yapmadıgını şimdi sizlere yaptırmaya çalışıyor sen meraklanma. istersen beraber fifti fifti yapalım bende aradan çıkayım sonra dedikodu yapmasınlar .gerçi böyle arkadaşlarımıza canımız kurban yanlız yrmekten sonraki tatlıyı kim alacak bilinmeztatlıdan sonra çerezimiz zaten zaferciğimizden çayda borada işte oldu bitti
O citlediğiniz çekirdekler ilerdeki kuyruk doğrultmalar için;
ben duymadım, ben görmedim, sivilce yapıyordu ben çitlemedim anlamam
yav kardeşim diğer arkadaşlarımız bici,çay la buişi halletti zaferciğim de şimdiden yatırımını yapıyor RÜYAMDA BMW 1200RT le geziyordun zaferim...eeee daha neolsun kaç kişi gelecek garantisi varmı çok kişi gelirse halugum neyapacak şöyle bi düşün dana sucugun kilosu nakadar olduğunu bilmiyonmu yazıktır günahtır yavv. onun için masrafta olan haluk kardeşime destek olmak istedim netatlısı kardeşim onuda organize edecek arkadaşlarım vardır herhalde bak zafer bişey dedimi hemen okey dedi onuda muzo alsın seçten istemedikki alsın kardeçlerden halka tatlıyı olsun bitsin yavvv.
vayyyyyyyyyyygençlik bu işte
ne genci be sizden gençmi olur
madem öyle yeni bir kampanya başlatıyorum
ADANA MT YAŞAM BOYU SPOR GÜNLERİ
varmısınız.hocalık benden kabul ederseniz.günleri hep birlikte belirleyelim
yoksa gençlik gidiyor ona göre tek çare SPOR
hadi
madem öyle diyorsunuz.tatlılarda benden ybr nin kuyruğu olmaz diyorum ama çorbaya katkımız olsun(deyişecek olduğu için...BÜYÜYECEK inşallah)
1200RT ile ten uyuşmazlığımız var ama hani olurda olursa çekirdeği terk eder fıstığa döneriz (canınız sağolsun)
[
hadi
madem öyle diyorsunuz.tatlılarda benden ybr nin kuyruğu olmaz diyorum ama çorbaya katkımız olsun(deyişecek olduğu için...BÜYÜYECEK inşallah)[/QUOTE]
güzel asil insanlar örnek davranışınız için teşekkür ederim gör bora kardeşim gör işte bak nasılda çömertler ..ya herkes katkılarını nasılda esirgemiyorlar.olduda bitti maşellahh.boracıgımmmm sendende çaylarrrr..muzo agamızda şanına yakışır birşey getirir. işte sana süper kuyruk dogrultma süpersiniz yavvv çok şükür bende yüzümün akıyla buişten kurtulacagımm
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)