Hayırlı ugurlu olsun hocam,kazasız belasız güzel günlerde kullanman dilegi ile.Arkadaşlar bir kuyrukcu daha çıktı hahahaa
Born To Be wild,Live to Ride...
sEVİYORUM YENİ MOTOR ALANA ARKADAŞLARIMI
Hayırlı uğurlu olsun haluk abi,süper görünüyosun,MAŞALLAH
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
hayırlı olsun hocam darısı bana inşallah
arkadaşlar bakıyorum herkes online
eeeeeeeeeeeee geziye kimler gitti peki
bunlar çok yorulmuşlar herhalde hiç kimse de çıkıp biz geldik falan demiyo. yoksa gidip de gelemedilermi.
2008 Regal Raptor 250 2009 Hyosung GV 650 2010 Bianchi 150
2011 Honda Transalp XL700 2013 Kymco Xciting 250 2015
Ben ve eşim
Bora
Mustafa Hocam ve eşi
Veyis Hocam Ve eşi
ÇelikGürsel ve Süreyya Hanım
Mehmet(Çelik Gürsel kardeşimin kardeşi) ve eşi
Suat
Yusuf
Turgay
Ekip bu idi arkadaşlar. Sabah 08.30 'dan itibaren Mersin tarafındaki Mola'da buluştuk. Oraya gittiğimde Adana'dan bir diğer grubun da buluşma yeri olarak seçmiş olduğunu gördüm. Bora Hocam tanıyordu çoğunu ben tanımıyordum. Doktorlar ekibiymiş. Muzaffer Hocamın kardeşi de vardı aralarında. Sizler tanırsınız. Bizim grup saat 09.00'a doğru yolaçıktı. Güzel bir yolculuktan sonra az ve kısa mola ile Yörük Çadırına vardık. Adanalı diğer grup da gelmişti. Biz kendi masamıza oturup süper bir kahvaltı yaptık. Şu an saat 19.30 ve ben hala acıkmadım Muhabbet sohbet derken atladık tekrar motorlara, Yapraklı Koy'u gezdik. Narlıkuyu'da lokmalarımızı götürdükten sonra Adana'ya dönmek için yola koyulduk. Çok keyifli bir gezi oldu. Fotolar bende yok. Bora ve Yusuf koyar buraya sanırım. Bu arada Mersinden sonra otobandan çıkarken, önceden telefonla Bora'ya gelen haber doğru çıktı ve kırmızı Toyota şeklindeki radara yakalanma kabusundan kurtulduk. Diğer Adana ekibinin çoğu yakalanmı diye duyduk.
ZEKA BOCALAR, DİL SÜRÇER, ZİHİN TÖKEZLER
LUCRETIUS
Arkadaşlar çok keyifli bir gezimiz oldu.Yedik,içtik,gezdik,tozduk ve çok yorulduk.Katılan bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.Devamının gelmesi dileği ile.
Halukcum yeni motorunu gördüm.Hayırlı uğurlu olsun.Allah kaza bela vermesin.İyi günlerde kullanmak allah nasip etsin.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
halukçuğum hayırlı olsun,güle güle kullan tekerin her daim düz bassın,desene çarşamba günü kuyruk düzelicek,hava yağışlı olabilir muhtemelen edoda toplaşırız sen şimdi ne isim koyceksinsarı kanaryamı desek
malisef dogru duymuşsun bende senin yazını okuyunca tlf açtım hepsi yakalanmış 216 ytl sadece abim 117ytl yemiş oda suratim düşük diye itiraz etmiş 10km geri gelip tespit ettirmiş malumunuz otobanda hız sınırı 80km bu arada arkadaşlar malisef devamlı mersine giden bikişi olarak mersin trf gine dikkat etmenizi rica ederim hiç acımazlar.
valla çok tesadüf oldu. ben ikinci elini almaya giderken bir telefon geldi veyis hocamdan haluk müjdemi isterim diye. firmanın teki 9800 e hemde enjeksiyonlu modelini satıyormuş diye. zaten gidiyrordum istanbula. adamlara telefon ettim anlaştım. ayıttım ertesi sabah gittim aldım. bide o rakamın üstünden 300 lira daha indirdiler. 9500 e aldım geldim yalnız yolda çok üşüdüm buralar iyide iç kesimler pek bi soğuk be kardeşim.
yapma ya evlat acısı gibi tüh yazık olmuş
2008 Regal Raptor 250 2009 Hyosung GV 650 2010 Bianchi 150
2011 Honda Transalp XL700 2013 Kymco Xciting 250 2015
arkadaşlar buarada bi hatırlatma yapayım dedim adana mt olarak mersine giderken mersin otoban gişesine varmadan RADARA DİKKAT .birde mersinden otobana girerken DİKKAT edelim onlara buzevki yaşatmayalım hatta yanlarından geçerken 50km ile kornaya basın çok hoşlarına gider
arkadaşlar resimleri ancak yükleyebildim.bu image shack benim sonum olacak.öldürüyor beni,ecel gibi.
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...yu-gezisi.html
bu arada,bizden önce aracıyla aynı istikamete yola çıkan ve radarı görüp de bizi uyaran,caner arkadaşımıza gurubumuz adına teşekkür ederim.zira bizde belki ceza yiyecek ve günümüz zehir olacaktı.
halukcuğum,tekrar hayırlı olsun diyorum.gerçekten haşmetli duruyor.bundan sonra onun adı haşmet olsun.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)