Sabah 08:30:00 çok erken değilmidir yav
merhaba arkadaşlar bugün saat 15:30 da Aquila canavarıyla adana'ya döndüm. zor bir yolculuktu, çok soğuktu. geldiğimde bitmiş vaziyetteydim eh insan 24 saat içerisinde 950 km yol yapınca biraz zor oluyor. neyse artık çok şık bir motorum var. asında bu kadar yorgun olmasaydım yarın sizinle gelirdim ama gerçekten çok yoruldum haftaya artık. bu arada beni yolculuk öncesi ve sonrası hiç yalnız bırakmayan Veyis hocama hepinizin önünde çok teşekkür ederim.
keşke......
2008 Regal Raptor 250 2009 Hyosung GV 650 2010 Bianchi 150
2011 Honda Transalp XL700 2013 Kymco Xciting 250 2015
arkadaşlar bu gece saatlerinizi geri almayı unutmayın
halukcuğum güle güle,kazasız belasız kullanman dileklerimle.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Halukcuğum, teşekkür eder ve tekrar hayırlı olsun dileklerimle kazasız sürüşler dilerim. Ayrıca Adanaya gelir gelmez motoru ilk bana göstermen de beni çok mutlu etti. Sağol. Artık muhtemelen yarın avatar resmini de değiştirirsin. Bora beye nispet yapacağımız ve "biz Aquila'cılar" diye söze başlayacağımız günlerin benim için de çabucak gelmesi dileğiyle... Selamlar.
Haluk hayırlı uğurlu olsun güle güle tepe tepe kullan.
Fotolarla birlikte bir başlık açta şanımız yürüsün.
halukçugum hayırlı ugurlu olsun .ALLAH.saglıklı kullanmayı nasip etsin YANLIZ..seni arkadaşım e.5 karayolunda görmüşler.arka kuyrugunda egrilik varmış ama sen merak etme bizler adana mt bu işlerde bilirsin kuyruk dogrultmada.profosyoneliz.bilehare buişi halledelim fazla uzatmamanı tavsiye ederim güzel arkadaşım
HALUKCUM YENİ MAKİNAN HAYIRLI OLSUN
nice güzel günlerde kullanmayı nasp etsin Allah.
Haluk abi hayırlı uğurlu olsun Allah kaza belaa wermesin!.. Bende bu arada biras geçte olsa A2 ehliyetime kavuştum!....
[B][COLOR="Blue"]EN GüZeL GeZi EvE GeLiP MoToRu SöNdüRdüğüN GeZidiR...[/B] [/COLOR] :bestmt:[B][COLOR="Blue"] ÜNALCAN SOYSARAÇ [/COLOR][/B]:bounce:
Haluk hoca yeni motorun hayırlı olsun. Darısı Veyis hocama ve bana..
Pazar günü geziye katılamayacağım. Katılan arkadaşlarıma keyifli sürüşler dilerim.
Yolculuk etmek bezen varmaktan daha iyidir.
Haluk hayırlı olsun. Tekerin düz bassın.
Yarın biz varız. 08.30 Mola'da görüşmek üzere.
ZEKA BOCALAR, DİL SÜRÇER, ZİHİN TÖKEZLER
LUCRETIUS
herkese teşekkür ederim. muzaffer abi kuyruk işini merak etmeyin doğrulturuz tabiki
2008 Regal Raptor 250 2009 Hyosung GV 650 2010 Bianchi 150
2011 Honda Transalp XL700 2013 Kymco Xciting 250 2015
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)