Teşekkürler veyis hocam,Akşam görüşmek üzere inşallah...
Teşekkürler veyis hocam,Akşam görüşmek üzere inşallah...
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
[QUOTE=efendy_iso;1302838]Abi gizli saklı iş yaptığımı,kim nereden çıkardı bilmiyorum....
Öncelikle şunu söyleyim,ben önce motor alıp sonra kaza yapmadım...
Önce kaza yaptım emanet motorla,sonra kaza yaptığım motoru almak durumunda kaldım....
Ya yaptıracaktım,yada alacaktım...
Elin malına masraf yapacağıma kendi malıma masraf yaparım diye düşündüm...
Bununla ilgili bi geyik döndüyse farkında değilim...
Bu konu ile ilgili kim geyik yapabilir onuda bilmiyorum...
Çok geyik yapan biri olduğum için,sorunlar ve sorular pek ciddiye alınmıyo anlaşılan....
Neyse başıma ilk defa gelen bişey değil...
NAsırlaştık artık...
Teşekkür ederim abi....
İso kardeş öncelikle geçmiş olsun. Sonra hayırlı olsun. İnşallah bu son kazan olur.
Bu konuda senin işin yalancı cobanın hikayesine dönmüş be kardeşim. Neyse hayırlısı olur insallah...
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
Üzülerek söylüyorum,galiba öyle oldu...
İyi dileklerin için teşekkür ederim....
akşam motorlarlamı geliyorsunuz
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
biz avcı ailesi olarak motırla geliyos
isocum geçmiş olsun kardeşim,allah beterinden saklasın sıkma canını cana geleceğine mala gelsin,daha dünya nimetlerinden faydalanacaksınneyse akşam görüşeriz
önemli
arkadaşlar şimdi aldığım bir haberi sizlerle paylaşmak istedim.arkadaşımız recep (cerrezci)'nin babası,cuma günü vefat etmiş.bilgilerinize.
recebin telefonları:532/743 49 59 iş:429 36 55
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Şimdi konuştum...
Kayseriye defnetmişler....
Allah kabrini nur eylesin,Geride kalanlara sabır ihsan eylesin...
Amin...
Allah rahmet eylesin, allah geride kalanlara sabır versin .
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
allah rahmet eylesin recep ve ailesine allah sabır versin
ismail sanada önce geçmiş olsun ,sonra hayırlı olsun daha sonrada kuyuruk durumu nasıl motorun iş yaparmı diyorum
adana mt daha evdeyim bu akşam katılma durumum vahim ama yinede belli olmaz selamlar
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
Allah rahmet eylesin. Recep arkadaşımıza ve ailesine Allah sabır versin.
ne yazık olacak ferda, biz 18 ay yapyık, beter olsun
isom benim ne şiirane konuşmuşsun, yoksa mutfakta birimi var
hem geçmiş olsun hem hayırlı olsun
RECEBİM ALLAH RAHMET EYLESİN BABANA, SİZLERE SABIR VERSİN dünya düzeni böyle elden birşey gelmiyor
Burda acaip yağmur yağıyor, inşallah bu yağmur adanaya gelmez yoksa toplantı rezil olur
recep abim başın sagolsun allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin...
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
Öncelikle Receb beye başın sağolsun dilemek istiyorum.
İso saba da geçmiş olsun birader biraz daha dikkatli kullan şu mereti kullanamıosan da Cengiz (zion01) kardeşime ver o hakkını verir makinanın
Bora abi kışlık toplantılar için eDo biraz tuzluya kaçabilir hem adem in orası gbi rahatta olmaz gene de siz bilirsiniz abim.Herkese selamlar...
Born To Be wild,Live to Ride...
birkancığım aslında bizde hesaplı ve rahat bir kışlık mekan arıyoruz.beyazevlerdeki çamlığın içindeki çamlık kafeye gittik;beğenmedik.edo da tuzlu olur kanaatindeyiz.dün mehmetle görüştüm(cafe rooms)o da gelin beklerim dedi ama fiyatlarda indirim yapamam dedi.eğer senin bildiğin makul bir yer varsa,gider görürüz ve hep beraber karar veririz.
bu arada arkadaşlar,pazar günü hava yağışlı olmazsa,yörük çadırı gezimiz var.sabah saat 8.30'da mersin tarafı MOLA'dan HAREKET EDİYORUZ.gelmek isteyen arkadaşlarımıza duyurulur.
program:yörük çadırında kahvaltı-yemek,yapraklı koy'da çay keyfi,narlı kuyu'da lokma.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Adana MT günaydınnnn,Boracım resimleri şinndi gördüm,karizma yerlerde allahtan önlük falan takmamışım,irezül ettin beni ziteye sana bidaha çorba yapmıyacam kuru ekmeğe talim yanına bir bardakta sıcak su bandıra bandıra ye hatunları çekmişsin güzel bulaşık yıkarken masada soğan doğrarken bitirdin beniiiiiiiiii
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)