Niğde'den herkese selamlar,malum okuyorum ve sizlere katılamıyorum... birgün yolunuz düşerse mutlaka beklerim...
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
Len askere gittin yine huzur vermiyon yaa....
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
Adana MT yi msn ye çevirdiniz len iso gidin em es en de takılın burası ciddi bir zite
Yaf ekip hava güzel yarın ademmi yapsak yine
Ben hala yeni yeri anlamış değilim
Hava süpeer...Adem veee çitooos diyorum.
arkadaşlar evet hava mükemmel.eğer çoğunluk adem diyorsa,arar edo'yu ,bu hafta iptal ettirebilirim.lütfen acele cevaplayınız.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
bence hatta bizce adem adem adem
bencede doğru bir karar bundan sonra böyle günler zor gelebilir
edo pastanesi kuyruksuzda pek tadı olmaz şimdi bakacağız artık trenle gelirim beni gardan alırsınız ''fazer geldi mertlik bozuldu ''dermişim
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
Hocalar...Sevgili gardaşlarım. Bugün eşim, canım, yaşam arkadaşım Hülya'nın doğumgünü. (kaç yaşına girdiğini söylemem) O nedenle göl kıyısındaki Menekşe Kardeşler(Beyaz Saray) restoranına gittik. Açık havada yemek yedik. O kadar güzel bir hava vardı ki, o kadar yumuşak, bahar havası... Eşim bana dedi:Neden Adem'de buluşmuyoruz bu güzel havada? ben de haklısın diyerek Bora Hocamı çevirdim. Ona da söyledim. Yarın hava böyle olacaksa Adem'i kaçırmak yazık olur. Benim oyum Sevgili Adem'den yana.
ZEKA BOCALAR, DİL SÜRÇER, ZİHİN TÖKEZLER
LUCRETIUS
Adana MT'nin Kadirli-Maraş gezi yazsında ağzının suyunun aktığını hisettim. Niyeti olan varmı bu pazar?
Gökhan hocam avcı ailesi sevgli eşiniz Hülya hanımın doğum gününü kutlar,nice mutlu yıllar dileriz.İyi günde kötü günde birlikte olmak dileğiyle
Şu an bu konu içerisinde 42 kullanıcı var. (0 üye ve 42 misafir)