hasan ustadan biraz beride olması lazım. itfaiye kavşağı dediği sanırım trgut özaldan güzelyalıya dönen kavşak yada şöyle söyliyeyim dermancanın olduğu kavşak itfaiye kavşağı. doğrumudur bora abi.
hasan ustadan biraz beride olması lazım. itfaiye kavşağı dediği sanırım trgut özaldan güzelyalıya dönen kavşak yada şöyle söyliyeyim dermancanın olduğu kavşak itfaiye kavşağı. doğrumudur bora abi.
2008 Regal Raptor 250 2009 Hyosung GV 650 2010 Bianchi 150
2011 Honda Transalp XL700 2013 Kymco Xciting 250 2015
Bora abi çekirdek çitlenilebiliniyormu orada?
çitleniyor zaferim gürbüzüm ama yanında çöp poşeti getirmek şartıyla,
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Herkese merhabalarr,
Pazar günü ne olmuş öyle Kadınlar matinesi yapmışsınız
İyide erkeklerin işi ne orda
Durun tahmin edim, Tamamen hizmet için yemek yapma, bulaşık yıkama ve temizlik için doğrumu
Hayalet kardeşim bu fikirlerini konuşmak üzere seni mutlaka çarşamba günü toplantımıza bekliyoruz. Şu işi bi enine boyuna konuşalım ve sonuçlandıralım
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
vay vay vay,adana'da sıkılıp hafta sonu kaçamağı için istanbullara giden muzaffer kardeşimiz.havalar nasıldı oralarda.yediğin içtiğin senin olsun.gördüğün güzellerden bahset.
tabiki bahsederim, sabahın 5 de kalkıp sıkıcı 1,5 saat uçakla uçtuktan sonra bir o kadar önemli ama sıkıcı toplantıya dört duvar arasında akşam 5 e kadar katıldıktan sonra, kısada olsa araba fuarını gezme ve görme şansım oldu, o kadar toplantı yorgunluğun üzerine hiç gitmedi ama merakımıda yenemedim. sonra akşam 8 uçağıyla yıne sıkıcı 1.5 saat uçuştan sonra tekrar toprağıma döndüm ve gelirgelmezde uykumla hasret giderdim.
Hava istanbulda parçalı bulutluydu hakim bey, ben masumum .benim diyeceğim bu kadar
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
tamam beraat....ama farkındaysan fuardaki güzellerden yine bahsetmemişsin
yaw bende orda olcaktım ama işte bazı aksiliker oldu
o kadar yemeği muhabbeti kaçırdık görüyomusun :(
sen kal aşk ben giderim buralardan
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)