Tek ben olsam, Gürsel'de öyle görmüş; sorun bizde değil...
Ud ile halay çekecekseniz Ali Kırca'ya da haber vereceğim
[QUOTE=Ud ile halay çekecekseniz Ali Kırca'ya da haber vereceğim [/QUOTE]
+1... Başka söze gerek yok.
Bu arada ne güzel gezi olmuş. Ben İstanbul'da yeni ölü kesme teknikleri öğreniyodum, katılamadım. İmrendim vallaha... Elinize, emeğinize sağlık.
ZEKA BOCALAR, DİL SÜRÇER, ZİHİN TÖKEZLER
LUCRETIUS
Peki öyleyse, benim fikrim (araştırma yapmadan ve tamamen yoruma açık) yıllardır hasret kaldığımız ve evde ne zamandır "ahhh, eskiden bayramlarda (resmi) fener alayı olurdu, akşam balkondan askerlerin fenerlerle geçişini seyrederdik" sözleri dolaşırken kendi çapımızda bir fener alayı (veya resmi geçit) düzenlemek. Fener yerine farlarımız ve sinyallerimizle. Gerekli izinleri alsak dahi akşam vakti trafikte grup sürüşü yapmak ne kadar sağlıklı olur, fikirlerinizi öğrenmek isterim. Bizim klasik Çarşamba buluşmalarımıza denk geldiğinden böyle bir düşünce peydahlandı kafamda.
Tabii ki gece yerine gündüz toplanmak daha makul bir seçenek olabilir, herkesin yaptığı da bu zaten. Yalnız bunu yaparken de şehirde yapılan resmi törenlere iştigal etmek mi gerekiyor, yoksa izin almak kaydıyla bağımsız bir toplu sürüş yapabilir miyiz, bilmiyorum. Hatırladığım kadarıyla Yücel (Tüzemen) ve Yusuf (Kılıçbalığı) Abiler ile Memduh tesadüfen buluştukları bir törende birden kendilerini kortejde bulmuşlardı, onlar için hoş bir anı olmalı. Biz bunu daha iyi organize edersek böyle bir katılım da olabilir. Tabii bunun sakıncası saatlerce ilgili kişilerin yerlerine geçmesini beklemek olacaktır (izcilik günlerimden hatırladığım kadarıyla, değil mi Haluk Hocam?)
Her halukarda, sınıf ve grup farkı gözetmeden toplanabildiğimiz kadar toplanıp kalabalık olma taraftarıyım, ki bu olay bir fark yaratsın. Bunu da biran önce kararlaştırıp harekete geçmeliyiz, ki izinlere başvurup kendi içimizde kuralları belirleyelim ve duyuralım. Tahminlerimde yanılmıyorsam AdanaMT olarak burada yazışmakta olan herkes bu fikre sıcak bakacak insanlar, asıl iş burada bulunmayanları da aramıza almak.
NOT: Vay, be nihayet ben de "dalya" dedim, darısı nice 100. mesajlara...
oderint dum metuant
Ziteye attığım gezi resimlerini görmeyenler barnak kaldırsın,çarşamba günü onlara ayrıcalıklı davranılacak gelirken 3 boyutlu gözlük getirecem onlara onca resimden sadece BP yi görmüş gürselimde kendi resminden fazla göremeyince celallenmiş,bendeki resimleri eledim isteyen olursa hafıza belleğine yükler veririm 120 poz var,hangi birini atim hepsi birbirine yakın resimler olduğu için eledim,kirlilik yapmasın dedim
2008 Regal Raptor 250 2009 Hyosung GV 650 2010 Bianchi 150
2011 Honda Transalp XL700 2013 Kymco Xciting 250 2015
12.10 Kozan Gezisi Hakkında Kamoyu Duyurusu:
Sayın Foto İmtiyaz Sahibi Türbinlere Oynamaaaa...
İlk Gürsel sonra ben açtığın konuya girdik baktık ne görelim; yalnızca bir foto, o da British Petrol Tur.İnş.San.ve Tic.Ltd.Şti. tesisleri. Hemen veryansın ettik. Eeee sen ne yaptın, sivil toplum baskısı altında ezilip diğer fotoları ekleme kararı aldın (bkz.konu değişikliği). Yukarda Allah var alma mazlumun ahını...
Yaf yok yaf şöyle oldu,malum uzun zamandır gezilere katılmıyoruz,dolayısı ile resimde çekmiyoruz birde internette sorun yaşıyordum, ilk resim BP mola idi resmi yolladım kapatıp açtım,acaba gittimi diye sonra baktım ki beceriyorum devam dedim sen ve gürsel o arada açmışsınız yani sizi tebrik ediyorum bu kadar denk getirilir.Ha trübünlere oynamama gerek yok Tüm MT camiası beni tanır beni başkaları ile karıştırmayın
Ve artık bende varım
bilmem.ben daha işten güçten o konuştuğumuz yerle gidip konuşamadım.diyorumki eğer yağmurlu olursa orada toplanalım,o anda da konuşuruz.adam da kalabalığı görünce belki iştaha gelir.hele bir yarın olsun.
ne iş? çadır olayı yattı mı?
mekan değişiyor mu?
ZEKA BOCALAR, DİL SÜRÇER, ZİHİN TÖKEZLER
LUCRETIUS
gökhancığım,yattı ki ne yattı.büyük çadıra izin vermedikleri gibi,küçük kırmızıdan da olduk.onun için başka bir mekan arıyoruz.bildiğin bir yer varsa yarın üzerinde konuşabiliriz.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
sizleri iştahlandırmak adına;
http://www.mersinmotor.com/12/forum/...thread_id=1159
http://www.mersinmotor.com/12/forum/...thread_id=1560
Yalnız bu iş biraz bürokratikmiş, Mersinliler iyice tanındıklarından artık çok kolay hallediyorlarmış ama bizde biraz dağınıklık olduğu için uğraşmak gerekebilir. Eğer katılım olacaksa ben yine de elimden geleni yapmak isterim. Sadece biz 10-15 motorla gezeceksek izin almaya bile gerek olmayacağını düşünüyorum. Yarın akşam orada (orası neresi ise, Cafe Ora olmasın da) olmak üzere.
Bora abi, casus gibi şifreli yazıyorsun valla, çadır filan nedir, şehre sirk mi geliyor, kermes mi düzenliyoruz, konuşmaya gideceğin ama gidemediğin yer neresi, her zaman buluştuğumuz yerli ilgili bir sorun mu var, yarın akşam için yer mi arıyorsunuz, İso'nun tükkana gidelim, kahve-kola içeriz, bisküvit yeriz, hatta çekirdek de var, çocuğun düğün bütçesine katkımız olur.
Diğer tarafta, kimilerimizin bildiği üzere, yazın başında Mersin Motor Kulubünden Burhan Bey T.Özal Blv. üzerinde Şampiyon Kokoreç şubesini açmıştı (işkembe çorba, kokoreç, midye, köfte, sosis gibi yiyeceklerle biraz akşamcı havasında). Ben şahsen çok beğenirim, beğeniyorum, ailece de gidiyoruz, sadece menüsü bol kolestrol yüklü olduğundan dikkat etmem gerekiyor. Mersin'deki asıl şube de Mersinlilerin buluşma mekanı. Biz de acaba orada buluşabilir miyiz, hoş bir ambians olur, en azından bir seferlik. (Not: Yemek yemek mecburiyet değilse de karşı taraf öyle bir beklentiye girebilir doğal olarak.)
oderint dum metuant
muratcığım.ben şifreli filan yazmıyorum.çarşamba toplantılarına gelenler bilir konuyu.adem bizim için 40 m2.lik bir çadır yaptıracaktı.bu arada elinde bir de kırmızı renkli,benim behsettiğim bir küçük çadırı vardı.belediye o 40m2.lik çadıra izin vermediği gibi,küçük olanı da söktürmüş.bizde kış için kapalı bir mekan arayışına girdik.beyazevler çamlığının içindeki kapalı mekanı düşündük,ümitin önerisi ile.güya ben gidip sahipleri ile görüşecektim.ama vakitsizlikten dolayı olmadı bir türlü.yarın akşam eğer hava yağışlı olmazsa yine aynı yerde (bicide) toplanacağız.ama kış için mutlak kapalı bir mekan lazım.bu arada eğer gündüz vaktin müsaitse yarın bizim için beyazevlerdeki çamlığın içindeki o kapalı mekana gidip şöyle bir ortama bakıp,hatta sorumlusu ile en az 20 kişi olarak,her hafta toplanacağımızı söyleyip,bir takım indirimler alabilir ve akşama da bizimle paylaşırsan,tüm arkadaşlara büyük bir iyilik etmiş olursun.bu konuda yardımcı olursan eğer,hepimizi çok mutlu edersin.sevgilerimle.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Ne kadar uzun oluyor yazdıklarınız, oku oku bitmiyor
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)