bende işten saat 17 de çıkıyorum sencer.
sencerim bende çalışıyorum, onun için gelemiyecem
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Nasıl bir şekil oluyormuş o "şekil" ? benim "Gergedan"ın şekli uygun mudur sence?
Peki nedir bu "denize balık olayı", gölün nesi var, gelir yanında çayımızı içer, bicimizi yerdik ne güzel...
şekli-şemali, show'u boşverelim de diğer bazı grupların 29 Ekim hazırlıklarına bakalım
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...t-korteji.html
biz niçin böyle bir şey yapmadık/yapmıyoruz? eğer grup için bir sakıncası yoksa değerlendirme yapalım. benim aklıma bu kez orijinal bir fikir geliyor, farkımızı ortaya koyalım derim yine. tabii gerekli izinleri alabilirsek.
oderint dum metuant
valla benim motoru da almıyolarmış motorumun olmadıgı yerde benim ne işim var deyip arkadaşara söz verdim balık için
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
motosikletçi dostlarım, ben cumartesi günü gelemicem ilginize teşekkürler. cbfturkiye.org sitesinden bazı adanalı arkadaşlar gelen gruba yardımcı olacakmış. pazar günkü kozan gezisine katılmayı düşünüyorum. hayırlısı.
herkese çok teşekkür ederim.. ;)
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
motosikletlere takılacak bayrak bende var yaklaşık 65 adet var 30 motor katılırsak herkese 2 şer adet aynaların yanına yapıştırız normal okul bayraklarından hani kağıt olanlardan,trafik şube müdürü ile kontak kurulup kortej halinde gidilir,evet trafikde yakını olanlar olaya müdahele etsinler yada direk gidip yüzyüze görüşelim.
vallahi şekil olayına bizim ybr uymuyormuş senin gergedanın uyacağını sanırım.belki
balık olayına gelince gölde olurdu aslında ama deniz balığı sevdasına düştükkonu dışına bakarsan görürsün
http://www.motosiklet.net/forum/konu...-buraya-8.html
hayırdır balıktayım modasımı başladı
moda murat moda.senide balıkçı yapalım derim ama sen yeni motorunda inmeyi bile istemiyorsundur
balık olayınımı
geziye güsel abide gelyodur umarum.
biz motor ayırmıyoz.... fuarcı değiliz.
zion kardeş, siz de gelin baba yaaa
inşallah sabah hepinizle karşılaşırız ;)
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
allah razı olsun abi ne deyim beni cok mutlu ettin
gideriz abim ben başkalarına söz verdim yaw hemi de baya balık yakaladım ama salagın biri bütün balıkları azat etti
nacizane heveslen dik di bir balıga gidem diye ama burnumdan geldi desem yeridir abey
abi bayrak olayına nezaman girdik yaw benim heç haberim yok
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
Hakikaten yahu, bayraklar falan, nereden çıktı, daha ortada neyi nasıl yapacağımızı gösteren bir teklif bile yok.
Bir kere diğer illerde bu kortejleri nasıl yapıyorlar, öğrenmek lazım. Bunu Mersin iyi yapıyor, belki Yürekçe yardımda bulunabilir, neredesin Sencer?
Sonra biz grubu nasıl oluşturacağız? Sadece kendi grubumuz olursa tabii ki herkes rahat eder, ama bu organizasyonu sanki herkese duyurmalıymışız gibi geliyor. Toplantılarımıza gelen-gelmeyen, kendileri ayrı takılan chopper veya kross veya SS gibi diğer arkadaşlara da bilgi verilmesi gerekmez mi?
Ayrıca 29Ekim Çarşamba gününe denk grldiğinden haftalık buluşmamızla denk getirme ihtimalimiz de olabilir.
Evet, nasıl yapalım?
oderint dum metuant
muratcım sen "benim aklımda bir fikir var" diye yazmışsın önce biz bunu bir öğrenelim sonra bunun üzerinde konuşup bir beyin fırtınası yapalım. Çok güzel bir fikir kesinlikle uygulanmalı. elimden geleni yaparım.
2008 Regal Raptor 250 2009 Hyosung GV 650 2010 Bianchi 150
2011 Honda Transalp XL700 2013 Kymco Xciting 250 2015
Attıkta ne oldu sadece benzin istasyonu görmüşsün
Şu an bu konu içerisinde 29 kullanıcı var. (0 üye ve 29 misafir)