gezi yazılarını yükleyin yoksa devamını yüklememmm..BARBUDOS..kardeşim gezi resimleri umarım sana cevap olmuştur bu arada seni borayı çok aradım keşke gelseydinizz
gezi yazılarını yükleyin yoksa devamını yüklememmm..BARBUDOS..kardeşim gezi resimleri umarım sana cevap olmuştur bu arada seni borayı çok aradım keşke gelseydinizz
ya arkadaşlar akşam bir havayla geldim yok 700km yoldan yarın nereye gidiyoruz diye ama ne yorulmuşum sabah gözümü açtığımda saat 12:35 ozaman anladım oo bizim tren çoktan kalmış dedim selamlar
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
Gerçekten bol virajlı bir gezi kaçırdınız, ama gerçekten pirzolayı anlatmayalım, çünkü açıkçası karnımız doydu ama ne yediğimizi ben pek anlamadım. Etin sertliğinden dişim hala ağrıyor, bir kısmı ise fazla tuzlu, bir kısmı ise fazla acıydı. Ancak salata gerçekten kayda değerdi, elimizdeki imkanlarla Muzaffer(1968) Abi çok güzel işler başardı, tebrik ediyorum.
Bunlar söylenmez belki ama kendimi tutamadım, maalesef bazen de objektif olmak gerekli. Bunları yazdım ki gelemeyenler çok şey kaçırdıklarını düşünmesinler istedim. Tabii bizim asıl amacımız birlikte gezi yapmak, fakat arada bir de konakladığımız yerleri iyi değerlendirelim.
oderint dum metuant
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Arkadaşlar... Adli Tıp Kongresi'ne katılıcağım için 4 günlüğüne İstanbul'a gidiyorum bu akşam. Yarın Biciye gelemeyecegim. Var mı İstanbul'dan bir isteği olan?
ZEKA BOCALAR, DİL SÜRÇER, ZİHİN TÖKEZLER
LUCRETIUS
sağ salim git gel.kardeş.yolun açık olsun.
arkadaşlar bir davet başlığı açtım bilgilerinize...
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...avetlidir.html
iyi akşamlar Adana MT nin gezigin ekibi,
Barbudosum Gökhan hocam hayırlı yolculuklar, yeni parçalama tekniklerimi öğrenmeye gidiyorsun yoksa
gökhan hocam sana hayırlı yolculuklar diliyorum orada kendine ıyı bak sakın üşütme
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
günaydın adanalı motorseverler.
Günaydınnnnnnnnn Adana MT nin dear humansları,aşamın bici ci de görüşeriz
Güzel bir toplantıya katıldım dün akşam.Ancak işimin olması nedeniyle aranızda fazla kalamadım..Ama gördüğüm sıcakkanlı insanların biraraya gelip sıcak ortam oluşturmasıydı.İnşallah bundan sonra müsait olduğum zamanlarda aranızda olacağım.
Günaydın millet
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
bende tünaydın diyeyim. hani nerde akşamki fotolar
2008 Regal Raptor 250 2009 Hyosung GV 650 2010 Bianchi 150
2011 Honda Transalp XL700 2013 Kymco Xciting 250 2015
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
iyi akşamlar arkadaşlar, cumatersi yapılacak tuning show için hatay ve antakyadan gelecek grupla ben otoban hastaneler çıkış kavşağında buluşacağız. bizi adanadan kim karşılar? yaklaşık 10-15 motor ve 2 araba olacak. yardımlarınızı bekliyorum
0 505 598 39 13
0 534 967 30 32
en geç yarın gün içinde haber etmem gerekiyor. bilginize
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)