aga sizden biri acıcaktı topiği yaw hadi acılsın artık sabırsızlanıyorum he
[COLOR="DarkRed"][B]GAZİANTEP MT!!!::gleam:::bounce:[/B][/COLOR][B][COLOR="Orange"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin!!![/COLOR][/B]
hadi adanalılar elinde g.antepe ait resimleri olanlar hasanın açtığı başlığa eklesinler.bekliyoruz.
Biz Recep ile birlikte kararlaştırdığımız benzinlikte durduk. Ama girişte değil, benzinliğin içinde. O arada Hasan ve eşi yoldan geçtiler. biz içeride 20 dk., diğerleri girişte 10 dk. birbirimizden habersiz bekleşip durmuşuz. )) Sonunda eyvallah dedik.
Bu güzel gezi için bizi ağırlayan G.Antep MT'deki arkadaşlara çok teşekkürler. Elinize emeğinize sağlık. Bu arada ben eve gidince bendeki fotoğrafları yükleyeceğim. Şu an işyerinden yazıyorum. Bu saate kadar durmaksızın çalıştım. Pazar günü pirzolaya gelemiyorum ben. O gün için de izin istesem bizim hoca boğazlayacak beni. ))
ZEKA BOCALAR, DİL SÜRÇER, ZİHİN TÖKEZLER
LUCRETIUS
fotolar atıldı arkadaşlar
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...ur-gezisi.html
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
birkaç tanede bende var ekliyorum
nerden geldin zaferim boşladın iyice mt yi olmuyor böyle gurban olduğum
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
selam adana...
yarın 05/10/2008 tarihinde bir organizasyon varsa mersinden ona göre çıkıp adanada olmayı düşünüyorum. haberler sizde. bu akşamdan yazarsanız ona göre hazırlanayım. cep telim 0 505 598 39 13 gürsel abi ve hayalette telefonum var.
lol :( kimse yok miiiiiiiiiiiiiiiiii
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
selamlar şu saat dakika itibarı ile evimde bilgisayarın karşısına geçmiş bulunmaktayım (total 700km)
yarın nereye gidiyoruz peki
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
muzaffer abı yarın kacabılcekmı:? iddayı acıyorum..1 e 10...katılanlar:??
daha önce beynini götüremediğin yere motorunu götürme!!!
ybr250-vstrom-600f-fz6-fazer1000-cbf1000-z1000sx(-xcity250&crosstourer1200)
asırı doz ver bıde gezınındonusu var unutma
daha önce beynini götüremediğin yere motorunu götürme!!!
ybr250-vstrom-600f-fz6-fazer1000-cbf1000-z1000sx(-xcity250&crosstourer1200)
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)