tüm arkadaşlarımın ve islam aleminin ramazan bayramını kutlarım Ahmet ALANÇ
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
YüreğinİZDE damla damla umut, günlerinİZDE bin tatlı mutluluk dolsun. SevdiklerinİZ hep yanınızda olsun, yüzünÜZ ve gülünÜNÜZ hiç solmasın. BayramınIZ kutlu olsun...
G.ANTEP MT
bayramınızı en içten dileklerimizle kutluyoruz...antalya mt
[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
TÜM DOSTLARIMIN VE MOTOSİKLET SEVDALILARININ BAYRAMINI KUTLAR NİCE BOL GÜLÜCÜKLÜ BAYRAMLAR DİLERİM
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Kurban Bayramı diliyorum. (ESKİŞEHİR MT)
HIZ VE KIZ HASTASI
bayramınız mübarek olsun arkadaşlar istanbul mt
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
bayramınızı en içten dileklerimizle tebrik ederiz Ankara MT
en içten dileklerimizle her geçen gün büyüyen ailenizin bayramını MT ANTALYA ailesi olarak kutlarız.
Nice Bayramları Mutluluk,Esenlik ve Motosiklet üzreinde sıhhatli geçirmeniz dileklerimizle [MT MUĞLA]
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
Ramazan ve şeker bayramınız kutlu olsun daha nice bayramlar görmeniz dileğiyle...Kayseri MT
tüm Adana MT nin ramazan bayramını en içten dileklerimle kutlarım!..
[B][COLOR="Blue"]EN GüZeL GeZi EvE GeLiP MoToRu SöNdüRdüğüN GeZidiR...[/B] [/COLOR] :bestmt:[B][COLOR="Blue"] ÜNALCAN SOYSARAÇ [/COLOR][/B]:bounce:
Adana MT yarın bici muhabbeti varmıııııııııı bilelim
var cengiz abi gelebilen gelelecek.
Tüm arkadaşlarımın bayramını kutlar nice bici toplantıları, sucuk ekmek gezileri ve kuyruk doğrultmalar dilerim.
2008 Regal Raptor 250 2009 Hyosung GV 650 2010 Bianchi 150
2011 Honda Transalp XL700 2013 Kymco Xciting 250 2015
acaba yarın akşam hangi arkadaşım beni ibo osmandan alabilir haberleşelim 5352579603
bu saate kadar bekledim gelen giden yok dükkanı kapatıyorum sabah erken açarsınız umarım ii geceler
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
Bayramınızı En İçten Dİleklerimizle Kutlar KAzasız Belasız ŞEn ŞAkrak Bi Bayram geçirmenizi Dileriz... ..TraKYa MT
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)