KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Günaydınlar efeemm Özlemişim Adana MT yi
ya ne işin var bir defa alacaksın boşver cbf 500 sana sıralı dört alalım gürsel abi senin de içinde var o ateş saklama çıkart açığa fazer çok güzel yakışır muzaffer abim sana oldukça yardımcı olacaktır selamlar muzaffer abi nediyor gürsel abimiz cbf 500 felan bir el at abi yazık okadar kuyruk dorultacak bari 4 ün kuyruğu olsun
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
Adana Mt iyi akşamlar,inşallah sağ salim dönmüşsünüzdür,resimleri bekliyoruz.
Demirim gürselim cbf 500 alacaktın neden 500 ünü sattın,kuyruk operasyonuna sendemi girecen yoksa inşallah en kısa zamanda kavuşursun istediğin motora,iyi akşamlarrrrrr
ben muzaffer abi acacak konuyu diye biliyorum
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
fotoların çoğunu bildiğin gibi muzaffer çekti.yarın koyacak.ama cengizde çekmişti biraz.ne yapar bilmem.
selam arkadaşlar motor konusunda cbf 500 düşünüyorum, varsa bildiğiniz haber verin bir bakalım.4 düşünmüyorum, 2 bana yetiyor, zaten ayıracağım bütçe sınırlı, açıkça yazim isterseniz kredi çekip alacağım, miktar arttıkça faizde artacak o yüzden 4 alamam
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
beklediğiniz topik açıldı ilgi duyanlar için (Yani sucuk sevenler için )
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...ml#post1276805
Bizim kuyruk kutlamaların devamı için birileri hep yeni motor almalı
Gürselim birde şu siteye bak
http://www.motosikletpazari.com/ilangoster/4320.aspx
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Sevgili kardeşlerim bayramınızı kutlar.Saglık dolu mutlu günler dilerim Herşey istediğiniz gibi olur işşallah Ayrıca.Tüm MT..üyelerininde bayramını.kutluyorum..saygılarımla
Ben de tüm MT dostlarının şeker bayramını kutlarım. Parçası olmaktan gurur ve mutluluk duyduğum Adana MT dostlarım. Tekir sürüşü ve sucuk-ekmek harikaydı. İlk gezimde yanımda olduğunuz için çok teşekkürler.
ZEKA BOCALAR, DİL SÜRÇER, ZİHİN TÖKEZLER
LUCRETIUS
tüm mt aılesının ramazan bayaramını kutlarım..persembeye ınsaalah hava toparlarda bıde orda baylamlasırız..herkese hayırlı bayramlar
Adana MT,mubarek ramazan bayramınızı in içten dileklerimizle kutlar sağlık,mutluluk ve huzur dolu bir ömür dileriz.
Eşim ve ben tüm mt cilerin ramazan bayramını kutlar iyi bayramlar dileriz.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
Bütün MT ailesinin Şeker bayramını kutlar şeker gbi günler dilerim
Born To Be wild,Live to Ride...
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)