bat_boy arkadaşım,kiralık motor işini adana'da ben de hiç duymadım.
bat_boy arkadaşım,kiralık motor işini adana'da ben de hiç duymadım.
cengizim, büyük geçmiş olsun. İşlerimin yoğunluğu nedeniyle fazla internete takılamıyorum o nedenle yazılarıyla tam okuyamadım gecikme için kusura bakma
Yapabileceğimiz bir şey olursa mutlaka haberimiz olsun.
Motosiklet kiralama ile ilgili hiiiiç duymadım
Yinede adanaya hoşgledin
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
ses sesss deneme bir kiii
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
Selam Adana MT nin elit insanları,anlaşılan millet iftardan sıkılmış,sistemi bozmıyalım eskisi gibi devam edelim diyenler çoğunlukta, isteyen birbiçer ciğer isteyen biçmeden kuru pilav yesin ama biciye kesin gelsin leydi dövilin kuyruk düzelcek
Muzafferim cıbırım 600 üm canın sağolsun senin cıbırın yeter düşünmeniz bile yeter hepinizden razı olsun
Yağmur yağacak olursa nerde buluşacaz...
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Anlaşıldı üstadlar. Herkes kendi iftarını kendi yapacak, Deauville kuyruğu operasyonu için Park Zirve'de buluşacağız. ))
ZEKA BOCALAR, DİL SÜRÇER, ZİHİN TÖKEZLER
LUCRETIUS
arkadaşlar,yağmur yağarsa;önümüzdeki yıla kadar bici partileri ertelenecektir. eeee ben gidip biraz yağmır duası edeyim bari.
Bora Hocam. Neden erteleniyor ki?
Park Zirve'nin kapalı mekanı yok mu ki?
ZEKA BOCALAR, DİL SÜRÇER, ZİHİN TÖKEZLER
LUCRETIUS
teşekkür ederim herkese
umarım hoşça vakit geçirebilirim motorsuz
[I]" aşamadığım tek engel; [COLOR="Red"][B]ZAMAN[/B][/COLOR]... "[/I] :P
doktorum önerilerin güzel seninle hemfikirim ama senin sesin yeteri kadar alıcıya takılmıyor..bilmem anlıyabiliyormu ki acaba..alooo.ses ses neoluyor beyler kıpırdanın biraz..kuluçkayamı yatiyorsunuz..bak sonraki hafta sıra bana geliyo onagöre beyler..bende ona göre davranırım sonra
nafile gülüm bici biterse tatlı olur..eheralde ğüllüoglu seç hı dondurmalı tabiki...YAGMURDAN KAÇIP DOLUYA TUTULMA YİĞİDİM.ONA GÖRE İYİNİYETİ MUHAFAZA ET KARDEŞİM BİZİM DOSTLUKLARIMIZ.OKADAR UCUZMU
ALLAHIM SEN BENİ DOSTLARIMDAN KORU
Adana MT nin en güzel insanları günaydııııııııııın hayırlı işler,
Boracım yağmur da yağsa tipide çıksa biz ordayız peder konusunda aksilik çıkmazsa,tatlı su motırcıları gelmesin,Ahmetime katılıyorum kuru bici ile olmuyor tatlısızda kuru gidiyor,gökhan hocam siz tatlıdan yırttım zannetmeyin sakın allahın günü bitmez haftayada sıra muzaffer abimdeymiş,hem bici hem tatlı hatta ğstğne nargile bile ısmarlarım diyor ben varederoyu alsam öyle biciymiş tatlıymış kesmez abicim direk ekibi KOMSHU ya götürürüm,eeee kolay değil 25 kişinin hayır duasını alacaksın her dua bir yıl gitse motoruna 25 yıl kazasız belasız bineceksin bir dua da 250 ytl çok ucuz değilmi
Akşam sanki birileri beni oyacak gibime geliyor,burnuma kan kokusu geliyor
Günaydın millet, okuduklarımdan şunu anlıyorum "AKŞAMA ŞENLİK VAR"
Okuduklarımdan şunu anlıyorum akşama bende varımm :D
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
Ben motorcunun hızlı,çevik ve akıllı olanını severim
bora abi sen biciyle kuyruğu değil olsa olsa kuyruğun ucundaki kılı doğrultursun ki onada kuyruk doğrultma denmez. sok şu elini cebine yawww.
2008 Regal Raptor 250 2009 Hyosung GV 650 2010 Bianchi 150
2011 Honda Transalp XL700 2013 Kymco Xciting 250 2015
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)