beylerrrr ..hadi uyanın şehir turuna varmısınz
benım adana mt ye ozellıle hanımlara uyarsa bı onerım olcak..çarsamab gunu toplanma bolgemızde ıftar yapmak..yemekler hanım mtcılerımız tarafından evde hazırlanıp getırılse plastık tabak canakla orda dagıtım yapılsa, muhabbet artı ıftar yapsak, sıcak bı cayın ardından....tabıkıde kuyrukcular..ordan hep beraber bı madoda kuruk duzeltmeye) sıra kımdeydı pardon).teklıfıme olur verenler ???
muzffaer abı ısterım ama acım ya nerde turlıcaz
tamam ben bir tepsi fırında yapılmış kapama (tavuklu pilav dehşet bişey )getirrim ama önce annemi kandırmam gerek çünkü o çok güzel yapıyor
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
anne mtcılerı unutmusuz onlardanda destek ... ramazan bıtmeden ..nerde katılımcılar.menuyu burdan olsuturalım aynı yemekler olmasın sonra)
kuyrukcu bora abı carsamba sızden kallabi bişeşer beklıyoruz menuye ona gore)
Süper fikir. Eve gideyim de bizim hanıma haber uçurayım. Bakalım neler yapabilecek?
Hocam bir de şu kuyruk olayını Motorlara göre yapsak. ))) Malum Deauville kuyruğu kolay doğrulmaz.
ZEKA BOCALAR, DİL SÜRÇER, ZİHİN TÖKEZLER
LUCRETIUS
katılıyorum aynen gökhan abı o yuzden ordan madoya gecerız dedım..du bakalım..
nolmuş b urada yaw yemekler felan güzel fikir
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
muzaffer abı dıkkat et sırayı sana vermesın bora abı)..
hatta şöylede yaparız tüm yemekleri bir yerde toplarız 5 yıldızlı otellerdeki gibi açık menü yaparız isteyen istediği yemekten alır
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
hoop hooooop.noluyoruz öyle MADO-ÖZSÜT felan.bici abi bici.en iyisi valla.kuyruğun raconunu bozmayın!!!
arkadaş gidin MADO'ya-ÖZSÜT'e ne istiyorsanız yiyin gelin.ben sizi bicide bekliyorum.
sebgili Adana MT, gügün göstermiş olduğunuz misafirperverlikten ötürü hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum... inşallah sizleri de tekrar bekliyorum Mersin'e
sağlıcakla kalın ;)
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
neyle abi sandaletlemi
yörü len, hani benide alıyordunuzama genede
abi banada varmı
aslan gibi motora biniyon abi öyle biciyle doğrulurmu
hiçte sağlıkla kalmadık sencerim.antep usulü balcan kebabına rest çektim sen gelip beni alacan diye
çarşamba günkü toplantıdan bende kalan resimler
esra hanımın artçısı zafer beyle 1200 bmw testi
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
ah be abim, nere gittiğimizi bileydim ilk başta... arkadaşlarla da proğram yapmadan hareket ettik ama ;( off yaaa...
özür abi özür...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Bize uyar çarşamba günü iftarda görüşmek üzere.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
açık büfe usulü iftar müthiş bir fikir. üstelik yüzde 100 doğal. hatta ben ne getireceğimi bile yazıyorum hatta menü şeklinde yazıyorum herkes altına eklesin.
MENÜ.................
Haluk= Makarna salatası
2008 Regal Raptor 250 2009 Hyosung GV 650 2010 Bianchi 150
2011 Honda Transalp XL700 2013 Kymco Xciting 250 2015
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)