Bu hafta sonu etkinlik varmı , bak sonra vay kaçtın vay bizi çağırmadın demeyin......
Bu hafta sonu etkinlik varmı , bak sonra vay kaçtın vay bizi çağırmadın demeyin......
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
pazar günü için gökgürültülü sağnak yağış gösteriyor kardeş.
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
benim pazar sınavım var memur olabilme ihtimalim var
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
Çarşamba akşamı çok güzeldi kusura bakmayın fazla kalamadım ama hepinizi bir arada görmek benim için ayrı bir keyifti.
Eger sizlerde musaitseniz bayramdan önce ADANA MT olarak bir iftar yapalım derim.Musait oldugunuz günü belirliyelim bir yere gider iftarımızı açarız.Sizlerinde fikirlerini bekliyorum
Born To Be wild,Live to Ride...
gelecekmisin
öncelikle hayırlı olsun derim, galiba motoru satmışsın. Şimdi ne almaya düşünüyorsun, sen motor alanakadar artçım olabilirsin, tabi yengen müsaade ettiği sürece
yaw adaşım, nereye gidiyok
bence çok hoş olur, bir kaç adres önerisi gerekiyor. Bu kalabalığı kaldırabilecek lokanta lazım
şimdiden başarılar dilerim
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
degerli kardeşlerim isterseniz .GÖZNE TARAFI OLABİLİR DAHA ÖNCEDE GİTMİŞTİK KARAR VERİN TEKLİFLERİ DÜŞÜNÜN ...akşam görüşelim
valla hocam sizlereeeeeeeee iyi yolculuklar dilerim gari .elimde kaskla ortada kaldım vallahi
hakkında hayırlısı gürselim ..HİÇSENİ ORTADA BIRAKIRMIYIZÖYLEDEGİLMİ ADANA MT...BİZ NEGÜNE DURUYOK
iftar la aram iyi değil bu aralar biz açılmış iftar kullanıyoruz
demir gürselim hayırlı olsun denmez ama senin için hayırlı olduysa bizim içinde hayırlıdır.Demir atların hangisini istiyorsan emrinde ciğerim ister chopperi al istersen enduroyu farketmez ciğerim maksat muhabbet olsun tabi biz herzamanki gibi gelemiyoruz,malum sebeplerden dolayı,iyi eğlenin iyi geziler
bence neresi olduğu çok önemli değil. maksat muhabbet olsun, birlik olsun hoşluk olsun, gönlümüze göre olsun.
hayırdır yaw adana mt hız kesmiyor vallahi herhafta biriniz bi değişik motorla geliyonuz, adama gıcık verir gibi..... şimdi gürsel de haftaya gelecek bi değişikle... adamı durup dururken borca sokacaksınız yaw
bu arada hayırlı olsun diyelim gürselcim.
2008 Regal Raptor 250 2009 Hyosung GV 650 2010 Bianchi 150
2011 Honda Transalp XL700 2013 Kymco Xciting 250 2015
iyi akşamlar arkadaşlar belen kurtoğlunu tesislerinin resimlerini bulamıyorum yardımcı olurmusunuz
selam adana, iftara çağrılmadık :(
ne yani tek başımaysam mersin'den gelemez miyim? aşkolsun hepinize bu biiiiirrrr
ikincisi ise ben yarın adanaya gelecem ama hepinize kapris yapacam gürsel abim ve hayalet hariç!
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
he valla haluk yerlerinde duramıyorlar
biz motoru sattık kurtulalım borç harçtan diye bunlar gez ha gez yapıyor, benimde kanımı kaynatıyor.çekecem bi tane baba dört tekrar borç harç mücadele devam.yok yok beni kandıramazlar, biraz sabredeceğim
sencerim bugün artçın olurum, gezeriz resimler çekeriz, biraz gıcık verelim adana mt' me
ahmetim ağzından bal damlamıyor dökülüyor bende ne gönüllüymüşüm bee
bakacağız bakalım ahmet ama biraz sabredim diyorum
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
günaydın adana ;)
ben saat 11-12 gibi adana da olucam. beni hayalet karşılayacak. cebime cevap vereemzsem yoldayımdır. mesaj çekin ya da çağrılarınıza geri dönülecektir. ;)
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)