@bora abime yakışır böyle kalite makinalar
abim benim hayırlı olsun, güle güle bin
erken gelen çayı içermi
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
[QUOTE=demirgursel;1259256]@bora abime yakışır böyle kalite makinalar
abim benim hayırlı olsun, güle güle bin
hayılı olsun tekerın duz bassın
adana mt bici buluşması çok güzel bir toplaşmayla geride kaldı,öncelikle çelikgürsel ve ailesine bana göstermiş oldukları yakınlıktan dolayı çok teşekkür ederim,ayırdıkları zamana ve evlerindeki muhteşem konukseverliğine minnetttarım eksik olmasınlar kendi evim gibi rahat ettim allah gönüllerine göre versin.süreyya kardeş zahmetlerin için sağol.resimlere gelince çokhoştu buyurun.
ü
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Adana MT günaydıııın
Akşamki bici toplantısı her zamanki gibi muhteşemdi ama güzel olan bişey daha vardı yolların duayeni sevgili Ümmet abimiz bizi onurlandırdı gecemize ayrı bir renk kattı,kendisiyle tanışmak sohbet etmek büyük keyif verdi hepimize, Gürsel kardeşimizede teşekkürler ümmet abimizi Adana Mt ye yakışır şekilde ağırladığı için,katılan emeği geçen herkese teşekkürler.....Bu arada kuyruk düzeltme hala devam ediyor
Nice kuyruk düzeltmelere.....
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
bende demirgürsel kardeşime DEGERLİ ÜMMET ABİMİZE GÖSTERMİŞ OLDUGU MİSAFİRPERVERLİĞİNE ŞAHSIM ADAIMA TEŞEKKÜR EDERİMgerçekten ÜMMET.abimle tanışmam beni çok memnun etti çok degerli bir abimiz buyüzden onun adana mt de rahat etmesi onun GÜZELLİĞİNDEN KAYNAKLANDIGI KANAGATİNDEYİM ..bizi onurlandırdıgı için kendisine teşekkür ederizz
evvvvveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeettttttttttttt
akşamki toplantı gerçekten çok güzel oldu.
ÜMMET ABİM tekrardan hoşgelmiş diyim bende, sanırım şu yazdığım saatlerde yola çıkacak.sağolsun gecemize renk kattı, çok tatlı iyi bir insan
arada bir gezi yazılarımın sonundada söylerim ama tekrar söylemek geldi içimden
ADANA MT SİZİ SEVİYORUM
yeni katılan arkadaşlarımızda hoşgelmişler.
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
gerçekten çok güzel bir toplantıydı. çünkü hem ümmet abi bizimleydi. hemde çok iyi bir katılım vardı.
2008 Regal Raptor 250 2009 Hyosung GV 650 2010 Bianchi 150
2011 Honda Transalp XL700 2013 Kymco Xciting 250 2015
selam arkadaslar artık bende burdayım
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
bu arada çekirdek çinterek poz veren arkadaşlarada hassssssssta oldum
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
Gürsel üstadım... İnternetin hayırlı uğurlu olsun. Avatarında ne de güzel gülümsemişsin. Her zamanki gibi...
ZEKA BOCALAR, DİL SÜRÇER, ZİHİN TÖKEZLER
LUCRETIUS
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)