Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Adana - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    Adana İl Temsilcisi adanalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DİVERSİON F, YAMAHA BW'S 100
    iyi dileklerini sunan tüm sevgili dostlarıma teşekkürlerimi sunarım.cengizim evet darısı sana,varadero'ya olsun.allah herkesin gönlüne göre versin.hepimiz,kazasız belasız kullanalım.sevgilerimle.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    KAWASAKİ VN 800
    beyler kuyruk sırasını bozmayalım sıra gökhan beyin,haftaya inşallah bora nın olacak ama daha arada motor alıpda söylemeyenler var onlar kendilerinin biliyor,yarın görüşmek dileğiyle iyi akşamlar boracım tekrar hayırlı olsun valla senden fazla sevindim

haluka28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC750X DCT
    ya bora abi varya çok kıskandım çooookkkk. ne diyim kazasız belasız sürersin inşallah. arkadaşlar bu arada bayram geliyor. bir süürde tatil var. şöyle 2-3 günlüğüne kaçsak bir taraflara nasıl olur. toplantının ana gündm maddesi bu olsn.
    2008 Regal Raptor 250 2009 Hyosung GV 650 2010 Bianchi 150
    2011 Honda Transalp XL700 2013 Kymco Xciting 250 2015

Gnusher - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    06 Fz6 Fazer 98hp
    Alıntı adanalı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ah doktorum ah;evet aldım.yarın arkadaşlara süpriz yapacaktım ama sağlık olsun.ikna yolu ile hallettik.tabiiki yarın oradayım.
    evet kuyruk düzeltme sırası bu hafta sizde doktorcum.haftaya fazer muzaffer var.ondan sonra sıra bana geliyor.

EVET BEYLER BAYANLAR KARŞINIZDA SEVGİLİ DEAUVİLLE'M

OHARA DEHARA.abi napıyosun senn alışverişleri takip edemiyorum artık. Hayırlı olsun. Darısı başımıza.Deaville e değil tabi

Tequ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    4x4
    o paraya 2.el temiz bir 1200gs alınabilirdi..Çok ta güzel olurdu..Tabi zevkler renkler.. Hayırlı olsun kazasız belasız
    Retro Moto Works
    Instagram & Facebook
    .../retromotoworks

Motosikleti
    KAWASAKİ VN 800
    yaf mali adam 2 aydır devil le yatıp kalkıyor gs alacak olsaydı devil almazdı karıştırmayın artıkın almış helal ossun güle güle kullansın

ümmet perkitan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bajaj boxer 150
    bora kardeş yeni motorun hayırlı olsun allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin çelik gürseldeyim şuan haberi burda aldım,ben adanadayım.buarada gürsel kardeşimizin evindeki internet bağlantısıda hayırlı olsun.artık rahatça bağlanacak sizlere akşamları.
    -geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
    www.perkitan.com
    BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT

muzaffer1968 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2010 CBF1000F
    yarin akşam bici toplantısına yetişmeye çalışacam......
    Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor

Motosikleti
    allah,sevgili dostlarımın gönüllerindeki; HONDA vfr 800 / HONDA varadero 1000 / ducati-monster / hyosung-gv 650 / BMW 1200 gs'i versin inşallah.

simyacı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2014 tmax
    bora abı sasırıdm hakkaten yaza dogru beklıyorduk senden bu haberi..adana mt costu bıkere..bunların kanatlılarını mendersete yakında gorursenız sasırmayın..karadenız vırajlarında ne suzulur bu sımdı)

ümmet abı yarın mendereste olcan dımı

azgurbuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bianchi 21 Vites
    Vaaaaaayyy Bora Abi??? Şok olduk şimdi evde Tüm aile olarak hayırlı olsun diyoruz

Birşey sormadan duramıyacağım; motordaki bu ışıl ışıl parlama (bal dök yala misali) fabrika çıkışlımı, yoksa elinden bir geçtimi?

Vallahi şimdi sen bizi bankete bile indirmesin (haklı olarak), nasıl gezeceğiz biz bu Karadeniz'i.

haluka28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC750X DCT
    allah,sevgili dostlarımın gönüllerindeki; HONDA vfr 800 / HONDA varadero 1000 / ducati-monster / hyosung-gv 650 / BMW 1200 gs'i versin inşallah.
    koca bir amiiiiiiin diyelim.

Alıntı azgurbuz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Vaaaaaayyy Bora Abi??? Şok olduk şimdi evde Tüm aile olarak hayırlı olsun diyoruz

Birşey sormadan duramıyacağım; motordaki bu ışıl ışıl parlama (bal dök yala misali) fabrika çıkışlımı, yoksa elinden bir geçtimi?

Vallahi şimdi sen bizi bankete bile indirmesin (haklı olarak), nasıl gezeceğiz biz bu Karadeniz'i.
    harbiden haaaa bak yayalalara çıkaaz yok ben motorumu o yollara vurmam, yok yazıkdır günahdır faan diyceksen ben gelmiyom ona göre
    2008 Regal Raptor 250 2009 Hyosung GV 650 2010 Bianchi 150
    2011 Honda Transalp XL700 2013 Kymco Xciting 250 2015

fazerr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xxxxx
    ah doktorum ah;evet aldım.yarın arkadaşlara süpriz yapacaktım ama sağlık olsun.ikna yolu ile hallettik.tabiiki yarın oradayım.
    evet kuyruk düzeltme sırası bu hafta sizde doktorcum.haftaya fazer muzaffer var.ondan sonra sıra bana geliyor.

EVET BEYLER BAYANLAR KARŞINIZDA SEVGİLİ DEAUVİLLE'M

sevgili dostum hayırlı olsun güle güle kullanırsın işşalah allahım seni korusun OH BE GENE KUYRUK DOĞRULTACAGIZZ YUPPİİİİ

ahmetnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS DAKAR '06
    Alıntı azgurbuz adlı üyeden alıntı Mesajı göster

kolayı var abi bir pikap kiralarız otip yerlerde belki benim motoruda atarız pikaba bellimi olur
    45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz

Motosikleti
    xxxxx
    Alıntı Barbudos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bora Hocam. Deauvill'ini almışsın. Resimlerine de bayıldım. Acayip fiyakalı görünüyor. kazasız belasız uzun yıllar kullanman dileğiyle. Eşin için ikna yolunu mu seçtin? Yoksa "aldım geldim eve" mi şeklinde gelişti olay? yarın görebilecek miyiz bu şahane motoru? kuyruk düzeltme olayında sıraya yazılırsın sanırım. )) Sırada öncelik benim sanırım.
    DOKTORUM SIRANI SKIN SAVİM DEME KURTULUŞUN YOK BAK ONA GÖRE

Alıntı emre-fes adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba arkadaşlar bende katılıyorum aranızaaaaaaaaa
    HOŞGELDİN ARKADAŞIM

ahmetnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS DAKAR '06
    bora abicim unutmadan şu elinde kalan zincir yağlarınıda rica edim artık ihtiyacın kalmadı sanırım

ayrıca aramıza yeni katılan arkdaşlara söyledinizmi her ayın ikinci çarşambası tek plakalar ile dördüncü çarşambasında çift plakalar hesap ödüyor bilmeleri gerekir sanırım
    45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz

Motosikleti
    xxxxx
    Alıntı ahmetnr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bora abicim unutmadan şu elinde kalan zincir yağlarınıda rica edim artık ihtiyacın kalmadı sanırım

ayrıca aramıza yeni katılan arkdaşlara söyledinizmi her ayın ikinci çarşambası tek plakalar ile dördüncü çarşambasında çift plakalar hesap ödüyor bilmeleri gerekir sanırım
    SEVGİLİ AHMETCİĞİM BENİM PLAKAM MALİSEF YOK BİLİYORSUN OZAMAN BEN HEP FİRİYİM..atrıca boranın zincir yaglarını ben veriyorum sanada veririm sen merak etme

JaNTi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha D'elight
    Bora abi hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız sürüşler diliyorum.Çok güzel bir tercih yapmışsın abicim.Hem servisi ve yedek parçası bol hemde kuvvetli bi makina.Uzun yıllar binmen dilegi ile.
    Arkadaşlar bu hafta nerde toplanıyorsanız gelip görüşmek isterim...
    Born To Be wild,Live to Ride...

Motosikleti
    dostlarıma tekrar tekrar teşekkürler ederim. birkancım; geçenlerde geldiğin yerdeyiz.menderesin sonunda.hep aynı yerde.zafercim; evet boya koruma yaptım.koruma filmlerini de yapacağım.ahmetcim; devili alınca,hele bide sürünce yağlarım eridi inan ki.muzaffercim; allah hepimizi korusun sevgili dostum.ümitcim; daha çoook virajlarda süzülecek benim dövilim.halukcum; evet,artık bozuk yollarda bakacağız bir çaresine.

Motosikleti
    Honda Transalp XL 700 2009
    [QUOTE=fazerr;1258467]DOKTORUM SIRANI SKIN SAVİM DEME KURTULUŞUN YOK BAK ONA GÖRE

Hocam daha dakka bir gol bir şeklinde satış yapacaksam vay halime. ) Satış hakkımı daha sonraya erteleyerekten akşama görüşürüz diyorum.
    ZEKA BOCALAR, DİL SÜRÇER, ZİHİN TÖKEZLER
    LUCRETIUS

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)

Bu Konudaki Etiketler