iyi dileklerini sunan tüm sevgili dostlarıma teşekkürlerimi sunarım.cengizim evet darısı sana,varadero'ya olsun.allah herkesin gönlüne göre versin.hepimiz,kazasız belasız kullanalım.sevgilerimle.
iyi dileklerini sunan tüm sevgili dostlarıma teşekkürlerimi sunarım.cengizim evet darısı sana,varadero'ya olsun.allah herkesin gönlüne göre versin.hepimiz,kazasız belasız kullanalım.sevgilerimle.
beyler kuyruk sırasını bozmayalım sıra gökhan beyin,haftaya inşallah bora nın olacak ama daha arada motor alıpda söylemeyenler var onlar kendilerinin biliyor,yarın görüşmek dileğiyle iyi akşamlar boracım tekrar hayırlı olsun valla senden fazla sevindim
ya bora abi varya çok kıskandım çooookkkk. ne diyim kazasız belasız sürersin inşallah. arkadaşlar bu arada bayram geliyor. bir süürde tatil var. şöyle 2-3 günlüğüne kaçsak bir taraflara nasıl olur. toplantının ana gündm maddesi bu olsn.
2008 Regal Raptor 250 2009 Hyosung GV 650 2010 Bianchi 150
2011 Honda Transalp XL700 2013 Kymco Xciting 250 2015
o paraya 2.el temiz bir 1200gs alınabilirdi..Çok ta güzel olurdu..Tabi zevkler renkler.. Hayırlı olsun kazasız belasız
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
yaf mali adam 2 aydır devil le yatıp kalkıyor gs alacak olsaydı devil almazdı karıştırmayın artıkın almış helal ossun güle güle kullansın
bora kardeş yeni motorun hayırlı olsun allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin çelik gürseldeyim şuan haberi burda aldım,ben adanadayım.buarada gürsel kardeşimizin evindeki internet bağlantısıda hayırlı olsun.artık rahatça bağlanacak sizlere akşamları.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
yarin akşam bici toplantısına yetişmeye çalışacam......
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
allah,sevgili dostlarımın gönüllerindeki; HONDA vfr 800 / HONDA varadero 1000 / ducati-monster / hyosung-gv 650 / BMW 1200 gs'i versin inşallah.
bora abı sasırıdm hakkaten yaza dogru beklıyorduk senden bu haberi..adana mt costu bıkere..bunların kanatlılarını mendersete yakında gorursenız sasırmayın..karadenız vırajlarında ne suzulur bu sımdı)
ümmet abı yarın mendereste olcan dımı
Vaaaaaayyy Bora Abi??? Şok olduk şimdi evde Tüm aile olarak hayırlı olsun diyoruz
Birşey sormadan duramıyacağım; motordaki bu ışıl ışıl parlama (bal dök yala misali) fabrika çıkışlımı, yoksa elinden bir geçtimi?
Vallahi şimdi sen bizi bankete bile indirmesin (haklı olarak), nasıl gezeceğiz biz bu Karadeniz'i.
2008 Regal Raptor 250 2009 Hyosung GV 650 2010 Bianchi 150
2011 Honda Transalp XL700 2013 Kymco Xciting 250 2015
bora abicim unutmadan şu elinde kalan zincir yağlarınıda rica edim artık ihtiyacın kalmadı sanırım
ayrıca aramıza yeni katılan arkdaşlara söyledinizmi her ayın ikinci çarşambası tek plakalar ile dördüncü çarşambasında çift plakalar hesap ödüyor bilmeleri gerekir sanırım
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
Bora abi hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız sürüşler diliyorum.Çok güzel bir tercih yapmışsın abicim.Hem servisi ve yedek parçası bol hemde kuvvetli bi makina.Uzun yıllar binmen dilegi ile.
Arkadaşlar bu hafta nerde toplanıyorsanız gelip görüşmek isterim...
Born To Be wild,Live to Ride...
dostlarıma tekrar tekrar teşekkürler ederim. birkancım; geçenlerde geldiğin yerdeyiz.menderesin sonunda.hep aynı yerde.zafercim; evet boya koruma yaptım.koruma filmlerini de yapacağım.ahmetcim; devili alınca,hele bide sürünce yağlarım eridi inan ki.muzaffercim; allah hepimizi korusun sevgili dostum.ümitcim; daha çoook virajlarda süzülecek benim dövilim.halukcum; evet,artık bozuk yollarda bakacağız bir çaresine.
[QUOTE=fazerr;1258467]DOKTORUM SIRANI SKIN SAVİM DEME KURTULUŞUN YOK BAK ONA GÖRE
Hocam daha dakka bir gol bir şeklinde satış yapacaksam vay halime. ) Satış hakkımı daha sonraya erteleyerekten akşama görüşürüz diyorum.
ZEKA BOCALAR, DİL SÜRÇER, ZİHİN TÖKEZLER
LUCRETIUS
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)