haklısın......
haklısın......
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
[mustafa abı hosgeldın de senınle mocamp yapmıstık bı zamnalar eger resımdekı oysan ..çarsamba beklıyoruz tekrar hosgeldın..
muzaffer abı belende kavurma ramzan olmasa kacırmazdım ama bayramda buna benze rbı organızasyon beklıyorum adana mt den..bıraz et basalım..bu ararda demırım gurselım balıkalr yıne bızı sevmedı ya...sanırım onlarda oruc tutuyorlar
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Adana Mt iyi geceler,
İso cum o Adana MT tırtmış yazık falan lafları senin ağzındanmı çıkıyor yoksa Antep ekibindenmi mi çıkıyor senden çıkıyorsa şaka olarak algılıyorum ama antep mt diyorsa üzülürüm şahsen, insanların içini dışını bilmeden böyle yorum yapmak karşı tarafın zoruna gider, kim istemez birlikte olmak cümbür cemaat kaynaşmak hoş sohbet etmek güzel vakit geçirmek,gelemiyorsak bir sebebi vardır elbet.Böyle yorum yapıldıysa üzüldüm.....
ümitim
evet o mustafa abi
bu arada balıklar dediğin gibi oruç tutuyor olabilir
cengiz abi haklısın, benimde diyeceklerim buna benzerdi ama demek istemedim.millet bakıyorki bunlar hep buluşuyor geziyor ve sanıyorki her zaman her an yola çıkabilir.ama malesef öyle deyil.durumlar müsait olsa kim istemez arkadaşlarla bir araya gelip muhabbet etmeyi, gülüp eylenmeyi.ama ne yaparsın o arkadaşlarda kendince haklı, demekki biz her zaman her an gezmeye çıkabilecekmişiz imajı yaratmışız.bence böyle düşünmek daha güzel.
ben bütün arkadaşlarımı seviyorum, o buluşmaya katılan birçok arkadaşımla sohbetim var ne güzel olurdu bizde olsak.ama sadece sağlık olsun diyebileceğim çocuğum rahatsızken ben gezmeye gidemem
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Haklısın abi,yollar hakkaten kötüydü
Benimkisi şaka be abi,kimse bişey demedi,takıldım öylesine size ne yani şimdi sen benim düşüncelerimi sallamıyon ama antep diyince sallıyon çok ayıp çok,koskoca efendy bi antep etmiyo demekki
Bende sana katılıyorum abi
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
merhaba arkadaşlar bende katılıyorum aranızaaaaaaaaa
Hoşgeldiniz...
arkadaşlar hani bir makam zamanı gelince başkalarına devredilir eskiler gider yeniler gelir ya işte adana mt ye de bakıyorum eskiler kayboluyor yeni yüzler aramıza katılıyorlar devran değişiyormu desem nedir selam yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum
iftar yemeğinde sürekli adana mt yi sorup durdu arkadaşlar neden gelmediler diye sizleri aralarında görüp kaynaşmak istiyorladı ama kısmet olmadı (ben 6.şiş kuşbaşı 2.şiş kıyma 1. şiş patlıcanlı kebebı yeyip üzerine kadayıfı cila diye gönderirken biran olsun aklımdan çıkmadınız emin olun ) birgün tüm ekip toplanır antep gezisi yaparız artık
ümmet abi bugün ceyhandaydı muhtemelen çarşamba bici katılacak bir aksilik olmazsa.
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
Bora Hocam. Deauvill'ini almışsın. Resimlerine de bayıldım. Acayip fiyakalı görünüyor. kazasız belasız uzun yıllar kullanman dileğiyle. Eşin için ikna yolunu mu seçtin? Yoksa "aldım geldim eve" mi şeklinde gelişti olay? yarın görebilecek miyiz bu şahane motoru? kuyruk düzeltme olayında sıraya yazılırsın sanırım. )) Sırada öncelik benim sanırım.
ZEKA BOCALAR, DİL SÜRÇER, ZİHİN TÖKEZLER
LUCRETIUS
waaaaaayyy bora bey abi hayırlı olsun güle güle kullan
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
Helal olsun sana,Türkiyenin yolları dar gelir sana artık,boracım hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin farın ve yolun daima açık olsun, darısıda bana varedero olsun, kuyruklar düzeliyor bu hafta Gökhan hocamda sıra Adana mT davetlidir
İso yanlışlıkla adamlara mesaj atsaydım varya çok kötü olurdu,ulem öyle başkasının ağzından şakamı yapılır
inanmıyorum şaka mı yapıyorsunuz yoksa bora abi bu ney böyle ya valla süper bişey hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela göstermesin güleeeee güleee kullan sevgilerimle çok sevindim valla hep bunu istiyordun allah herkesin gönlüne göre versin selamlar
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
bora bey, hayırlı uğurlu olsun allah kaza göstermesin ve tekerin herzaman düz basın
artık kuyuruk doğrultma sırası sende
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Bora abi hayırlı uğurlu olsun,tekerin düz bassın
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)